17

Анонимен

преди 3 години

"ЕМА не трябва ли да ги проврява ПРЕДИ да ги сертфицира?"И как точно се проверява за нещо толкова рядко - 1 на милион при положение, че на 3-та фаза клинични изпитания са го тествали само на десетки хиляди доброволци, т.е. много под 1 милион? Толкова редки събития се проявяват само на 4-та фаза, което е, всъщност, сегашната ваксинация.

16

Анонимен

преди 3 години

ЕМА не трябва ли да ги проврява ПРЕДИ да ги сертфицира?Как така се мотат с руската и я гледат под лупа, а сертфицираха останалите на честна дума?

15

До 18

преди 3 години

Към кое обшество ? Каква отговорност ? Да се ваксинирам с отровни и смъртоносни ваксини било отговорност ! Да си рискувам живота и здравето ? Айсиктир

14

до 16

преди 3 години

Ваксината е отговорност към обществото, умнико. Отговорност към другите. Ама на човек с 2000лв. заплата, работещ в склад, как да го обясним?! Няма смисъл. Пълен бедняк, не смее да поиска увеличение, защото не умее нищо, после седнал да говори за роби...

13

Анонимен

преди 3 години

Ваксинират се само хора без сивото вещество в мозъкът си. Хора страхливи без никакво чувство за себеуважение и достойнство

12

Хо

преди 3 години

Интересно е,че ЕМА не намира причина за проверка на Пфазйзр (35 случаи на тромбоза) и Модерна с 5 ?! Избирателно, кампанията се води срещу по-евтините векторни ваксини.Апропо, ваксините на Пфазйзр и Модерна показват значително повече странични ефекти по света, от колкото АЗ.

11

Анонимен

преди 3 години

Въпрос към ваксинираните: Махнахтее ли маските? Свободни ли сте вече? Ще ви отговоря-не сте. Рано е да се радвате. Познавам вече 3-***, които след две дози се разболяха от ковид. Ха сега, де?

10

до 8

преди 3 години

В САЩ само реднеците из Алабама и *** от гетата отказват да се ваксинират. Излишно е да говорим повече по темата. Иначе казано си повече от прав.

9

До 10

преди 3 години

Естествено, че се ваксинирах още февруари на зелен коридор с "Модерна". Както и всички, ама всички до един около мен- родители, приятели (програмисти, архитекти, лекари, зъболекари). В САЩ приятели и роднини са предимно лекари и се ваксинираха още края на декември. Някои чакаха Пфайзер или Модерна да се боцнат през His.bg и вече има предостатъчно и те са с първа доза. Така сме квалифицираните хора със заплати в пъти над прага. Ти си прави каквото искаш, ама не е зле да гледаш по-умните от теб.

8

до 3

преди 3 години

Янсен е фармацевтичният бранд на J&J. Под него си пише J&J с червени букви.

7

до 7

преди 3 години

Мда, цял Израел, цяла Великобритания, цели САЩ се ваксинират наред. Първо умовете си, а най-накрая, ако останат ваксини- обслужващата класа. А тук, в държавата на миячите на чинии и берачите на малини, седнали да говорят как нямало да се ваксинират. Ами- точно това е целта, да се поизчисти малко обслужващата класа, че там по 1000 души се биете за 1 работно място. Ние, средната и високата класа, ви изхранваме с високите си данъци. Просто е. Най-лесно се манипулира *** човек (***).

6

???

преди 3 години

Да. Продуктът се казва Янсен , а производителят е Джонсън и Джонсън. Какво неясно има в това? Не е ясно едно : как всеки сезон имаше актуална противогрипна ваксина ( за респираторни, повечето от които подобни на Ковид, с причинители различни коронавируси ) и тези ваксини не приминяваха тромбози и прочее неизвестни, опасни странични ефекти. А сега за една година на основата на тези противогрипни ваксини не може да се направи една сносна векторна ваксина за Ковид??

5

Анонимен

преди 3 години

Не мога да им се начудя на всички ентусиасти, които се юрнаха да си бият неизвестно какво. Явно предпочитат да поднесат себе си в жертва, но закупените от Боккича ваксини да не идат зян и да не разочароват своето божество от джипката.

4

София

преди 3 години

Да не вземе и тука да се получи, че процентът е нищожен и не била вредна.С тия ускорени ваксини, с тия глупости дето се говорят от СЗО, ЕМА и прочее такива автоголове си вкарахте, че вече никой не го интересува мнението ви. Хората имат глави на раменете и могат да преценят за себе си дали да се ваксинират с експериментални препарати или да изчакат известно време, но да се ваксинират с ваксина, която да е минала всички тестове по реда си и всички странични ефекти да са описани добре.

3

Анонимен

преди 3 години

На снимката са опаковки на Янсен ?!?!?!?

2

123

преди 3 години

Тея тестове на ваксини не трябва ли да се правят преди пускането им, а не пост фактум...

1

Анонимен

преди 3 години

Да се разбира: ЕМА си договаря надника!