98

До 112

преди 3 години

Извън България има поне три милиона българи.Повечето са там вече над 20 години.Нареди ли са си живота нито мисля да се връщат нито се интересуват с какво става тук.Тия дето драскат са сервитьорите и чистачите, хлапета без образование и без умения.Дето вечно са недоволни.

97

Психиатър

преди 3 години

Тотално обсебени са комунисти и проституиращи от Борисов - баджанака на Фигуранта на всеки 3 думи едната е Борисов ! И все забравя да си махне рогата , които му сложи Рундю. Какво да ги правиш, Борисов остава в историята като стрителя на България , а всички *** ще останат като простаците, затрили десетки години от историята ни!

96

За 101

преди 3 години

Ами хубаво ама аз видях и парламентарните избори по това време.Тях кой ги спечели?Кой има най-висок резултат в момента?Съжалявам обаче Радев стана президент заради подкрепата на БСП и ДПС, както и заради факта че Борисов не искаше да има президент от неговата партия.В противен случай, напълно анонимния Радев, щеше да стане президент ама друг път..а тия 60% от одобрение ги дават същите тия социолози дето не можаха да познаят нищо.А като говориш за шиши-кой предложи Пеевски що не е вън?

95

Шопа

преди 3 години

Абе, Бойко по колко ги дава свойте депутати за подкрепа, че ми трябват четерима да ми ктепят клозета у двора.

94

КОМУНИСТИ

преди 3 години

Калеко Алеко го виждам за Коледа с пенЦия в долари по 3-4 долара на месец, ще има да си мечтае за 50-те лева от Баце

93

Анонимен

преди 3 години

Докато Сливи прави нов кабинет Лойко може да подаде оставка и тогава Сливи ще се съгласи на условията на Лойко, за да няма служебно на Радев и няма да влезне в парламента после. Последните 3 месеца Радев не може и да распуска парламента и Лойко ще управлява като командва Сливи ъс 70 депутата. ГЕРБ си остават и ако се распусне НС след президенските и може да вкара и извънредно и ще спечели и президенските в извънредно, защото нямаш правио на протест.

92

БАБИКЯН

преди 3 години

до тук вече седмица+ след изборите всички от ОФ-то говорят все още срещу Баце, въпреки че е ясно, поне от декларираните намерения на всички, че правителство не може да му бъде гласувано и въпреки това НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ПЕНЯВАТ, Борис това няма да направи, онова няма да направи, ТОВА ВЕЧЕ НЕ ВИ Е ПРОТЕСТЪТ, А ИМАТЕ ЦЯЛАТА ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ, ДЕЙСТВАЙТЕ ПРАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВО

91

Калеко Алеко

преди 3 години

Мачкай Радев, мачкай герберската крадлива сбирщина, Как *** само - музика за мойте уши.

90

Гиб Мелсън

преди 3 години

Десет дежурни депутати на Винету ще открият новия парламент с танци. Така с танци те ще се опитат да омилостивят новите партии. В танците ще се включат най-красивите депутатки на Винету, които обаче по ирония на съдбата са и най-грозните в парламента.

89

Тонката

преди 3 години

Следващият указ ще изпрати маркучоразвивач ча при Бай Ставри Страсния в 4та килия на Централния Софийски Затвор.

88

Доктор

преди 3 години

Виждаме как Фигурантът чете указите си и ръцете му треперят. Показателно е , изрови държавата да махне Гешев и Борисов , ама няма да може да вдигне дрона ! Гешев е захапал делото му и само го разширява - наесен ще има белезници ......след падане на имунитета!

87

Герберските комуняги

преди 3 години

До За 84Да, а БТВ са не по-малко про-партийна телевизия от НОВА. Когато чуя новини за записа #ШишиНеДава, тогава ще ги призная. Радвай се на розовия свят, който тези медии ти представят, явно така се чувстваш много по-добре.А колкото до платените социологически "проучвания" сам видя резултата от тях пред седмица. А за президентски избори да не говорим, можеш сам да си провериш резултатите от тях в уикипедия, има ги черно на бяло. Цеца трябваше да бие Румен Радев с 7-8-10%, а то какво стана..

86

Анонимен до Историк

преди 3 години

На 3 март президента ходи на Шипка а потенциалния затворник от Банкя ходи до турция.Май недоразумението от Банкя иска да ни направи султанат, ама къде ви намират такива глупавички не знам.

85

Анонимен

преди 3 години

На тоз фигурант малко му остава,ще излита с цялата комунистическа партия и държавна сигурност.Гешев го чака ,за това копат да го махнат ,че им треперат гащите.

84

Кънчо

преди 3 години

хахах много хейтите герб ама да не стане после да иската да се връщат да оправят бакийте на славун и тоя на снимката..ххахахах то и това ще стане всъщност

83

МКII

преди 3 години

Народа много хубаво ги нареди тези избори. Нищо, тъкмо ще видите каква "промяна" са ви приготвили Слави, Мая и Пинокио. Както и да е, вие си ги избрахте, сега ще ги търпите.

82

СЪДИЯ

преди 3 години

до Чебурашкавярно, ве остават на фигуранта 5 месеца на Дондуков и после от първа присъда 5 години в кауша

81

Импексовите БСПдирая

преди 3 години

До Герберските *** Прав си, че 60% искат да го опънат, но си мисля, че са повече.

80

хах

преди 3 години

Е това е, започва циркът и задкулисните пазарлъци!

79

Прорицател

преди 3 години

А пък наесен Борисов ще тегли шута на Фигурантчето и ще е новия президент! Тогава Гешев ще се срещне с подсмърчащия Фигурант. Тогава ще слушаме как е продавал родината !