131

до протестърите

преди 9 месеца

АНОНИМНИТЕпак ще спят под мостовете и по пейките, защото когато ги съветвахме да започнот работа те се надяваха и получаваха от Черепа, сега няма да има стипендии, сега няма и да ги назначат техните партии, както им обещаваха преди изборите за да тичат да раздават флаери, да лепят плакати, да тролят във форумите... свърши тази кампания и няма да се сетят вече за тях

130

Анонимен

преди 9 месеца

Дано сега всички са доволни.Че все президента им беше крив.Я за датата на изборите,я за забавен указ,я за нещо друго.Айде сега вие сте на ход.Да видим какви ще ги свършите.

129

защо

преди 9 месеца

ФИНАНСИСТСлед "Баце докара" на всички ни е ясно що за "ФИНАНСИСТ" си.А, иначе народът казва "без пари и мама на тате не дава"П.П. Ако ти говори нещо де.

128

Анонимен

преди 9 месеца

Уф ,тоз български народ постоянно в амок.Ами спрете да пиете и най после изберете хора дето стават.

127

Анонимен

преди 9 месеца

Сливи няма да може да направи кабинет без поне един от ГЕРБ, ДПС или БСП. Свирджиите говорят едно преди изборите но след изборите ще направят коалиция.

126

Анонимен

преди 9 месеца

До карачанаковКаракачанов и Джанбаски не подадоха оставки. Маагарешки и Симеонов също си остава с далече позле проценти и са отвън.

125

Анонимен

преди 9 месеца

Хайде, махайте ги тези мутри и шутове. Няма те да ни управляват. Ако ги видим в парламента, ще ги изтрепем всичките. Това не е легитимна власт, нямат работа в парламента.

124

карачанаков

преди 9 месеца

">Весела Лечева: Нинова да си ходи след този провал, за пореден път пренебрегна БСП кметовете ТАЗИ КРУШОВИШКА БИВО...А я не щат в нейната партия тя тръгнала да се предлага на Славейвейко.

123

ФИНАНСИСТ

преди 9 месеца

до защонасочили казваш 922 милиона еврака, а Баце докара от Европата около 50 МИЛИАРДА

122

Анонимен

преди 9 месеца

Грипен Решетников изпълнява мокра поръчка, но разБойко беше глупав да го остави да си развява коня цял мандат. Това са последствията..

121

защо

преди 9 месеца

112, за да не пишеш "казват", отиди и опитай. Ако не ти стиска:"Справка на БНБ показва, че от януари до септември българските емигранти са насочили към страната 922 млн. евро, което надхвърля преките чуждестранни инвестиции за периода - 715 млн. евро."Данните са за 2019г.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Народа си ги е кръстил Бай Тошо и Бате Бойко.

119

КОМУНИСТИ

преди 9 месеца

до Калеко Алекобях сигурен, че в СъвЦкия съюз и оттам даваш мъдри напътствия как да живеят хората в България, същински Георги Димтров

118

Анонимен

преди 9 месеца

Баш крадците непрекъснато викаха дръжте крадеца и балъшкия народ се върза.

117

Недоразбрал

преди 9 месеца

Като гледам неграмотността на по за *** нските тролове,не се учудвам,че се докарахме до туй дередже!В стремежът си да крадът и да обвиняват в това само и единствено ГЕРБ,те едва ли не си вярват,че Фигуранта по собствена инициатива ще почне да арестува не знам кой за не знам що и работите хоп ще се наредят сами?!Ако има някой за арестуване,то той е самият Грипен и цялата па плач дето насила я намъкнахте в парламента,да могат да се донагушат,че малко им беше по време на прехода!Остана само бюджета

116

Анонимен

преди 9 месеца

Сливи ще трябва да приеме условията на Лойко за коалиция или следва хаос.

115

хаос

преди 9 месеца

Конституцията трябва да се смени, защото е пълен буклук. АКо не може да направят кабинет, следва служебно но със сегашния парламент с ГЕРП и няма да приемат никакви анти герп закони. Остават и 3 месеца когато Радев не може да ги уволни и още по-голяма безизходица, че не може и избори и нови избори отиват към януари 2022 г. и ново служебно на новия или стария президент ако ГЕРП не обжалва в конституционния съд и не се знае кой е презндент и кой депутат и премиер. ГЕРП владеят и КС и Гешев.

114

те такааа

преди 9 месеца

А така, браво...............понеже Борко е забравил пътя до народното събрание!Или той пак ще е зает с някоя ИНСПЕКЦИЯ?

113

Калеко Алеко

преди 9 месеца

До Комунист 110Калеко Алеко е на 7 хиляди км от кончината, която сътвори Тиквата и не чака подаянията му.

112

карачанаков

преди 9 месеца

Днес указ ,утре служебен кабинет бърза *** бърза сън не го лови , но паметта явно му е къса защото той реди предишният и пак хората избраха Борисов.Какво ли ще поиска за новите избори пощенски гълъбили, електронно гласуване ли ,по пощата ли .Света орева за тези машини и не му ли подсказаха че избирателите на БСП от техника не разбират,не виждат ,не чуват.