118

до протестърите

преди 3 години

АНОНИМНИТЕпак ще спят под мостовете и по пейките, защото когато ги съветвахме да започнот работа те се надяваха и получаваха от Черепа, сега няма да има стипендии, сега няма и да ги назначат техните партии, както им обещаваха преди изборите за да тичат да раздават флаери, да лепят плакати, да тролят във форумите... свърши тази кампания и няма да се сетят вече за тях

117

Анонимен

преди 3 години

Дано сега всички са доволни.Че все президента им беше крив.Я за датата на изборите,я за забавен указ,я за нещо друго.Айде сега вие сте на ход.Да видим какви ще ги свършите.

116

защо

преди 3 години

ФИНАНСИСТСлед "Баце докара" на всички ни е ясно що за "ФИНАНСИСТ" си.А, иначе народът казва "без пари и мама на тате не дава"П.П. Ако ти говори нещо де.

115

Анонимен

преди 3 години

Уф ,тоз български народ постоянно в амок.Ами спрете да пиете и най после изберете хора дето стават.

114

Анонимен

преди 3 години

Хайде, махайте ги тези мутри и шутове. Няма те да ни управляват. Ако ги видим в парламента, ще ги изтрепем всичките. Това не е легитимна власт, нямат работа в парламента.

113

ФИНАНСИСТ

преди 3 години

до защонасочили казваш 922 милиона еврака, а Баце докара от Европата около 50 МИЛИАРДА

112

защо

преди 3 години

112, за да не пишеш "казват", отиди и опитай. Ако не ти стиска:"Справка на БНБ показва, че от януари до септември българските емигранти са насочили към страната 922 млн. евро, което надхвърля преките чуждестранни инвестиции за периода - 715 млн. евро."Данните са за 2019г.

111

Анонимен

преди 3 години

Народа си ги е кръстил Бай Тошо и Бате Бойко.

110

КОМУНИСТИ

преди 3 години

до Калеко Алекобях сигурен, че в СъвЦкия съюз и оттам даваш мъдри напътствия как да живеят хората в България, същински Георги Димтров

109

Анонимен

преди 3 години

Баш крадците непрекъснато викаха дръжте крадеца и балъшкия народ се върза.

108

Недоразбрал

преди 3 години

Като гледам неграмотността на по за *** нските ***,не се учудвам,че се докарахме до туй дередже!В стремежът си да крадът и да обвиняват в това само и единствено ГЕРБ,те едва ли не си вярват,че Фигуранта по собствена инициатива ще почне да арестува не знам кой за не знам що и работите хоп ще се наредят сами?!Ако има някой за арестуване,то той е самият Грипен и цялата па плач дето насила я намъкнахте в парламента,да могат да се донагушат,че малко им беше по време на прехода!Остана само бюджета

107

Анонимен

преди 3 години

Сливи ще трябва да приеме условията на Лойко за коалиция или следва хаос.

106

хаос

преди 3 години

Конституцията трябва да се смени, защото е пълен ***. АКо не може да направят кабинет, следва служебно но със сегашния парламент с ГЕРП и няма да приемат никакви анти герп закони. Остават и 3 месеца когато Радев не може да ги уволни и още по-голяма безизходица, че не може и избори и нови избори отиват към януари 2022 г. и ново служебно на новия или стария президент ако ГЕРП не обжалва в конституционния съд и не се знае кой е презндент и кой депутат и премиер. ГЕРП владеят и КС и Гешев.

105

те такааа

преди 3 години

А така, браво...............понеже Борко е забравил пътя до народното събрание!Или той пак ще е зает с някоя ИНСПЕКЦИЯ?

104

Калеко Алеко

преди 3 години

До Комунист 110Калеко Алеко е на 7 хиляди км от ***, която сътвори Тиквата и не чака подаянията му.

103

Герберските комуняги

преди 3 години

До За 101Ами да, питай Бойчето, ама нали #ШишиНеДава предсрочни избори, това щеше да важи и за БСП, ако бяха на власт. Тези 2 партии, заедно с ДПС са еднин огромен тумор, който сформира една уникална коалиция и всеки, който си мисли, че реално БСП/ДПС са опозиция жестоко се лъже. Винаги за важните за тях неща гласуват единно. Това е едно задкулисие... Само президента говори срещу Шиши. те затова и БСП не искат да го подкрепят за следващия мандат. :)П.С гласуваш за Бойко, получаваш Шиши, факт

102

питам

преди 3 години

Другарят Радев подписа указа, и избърши потно чело от умора. Изкара 20 хиляди лева. Писалката с юмрук ли я държа, или като нормален човек.

101

Историк

преди 3 години

До ПсихиатърБорисов остава в историята като "оня дето го *** кмета на Симитли"

100

Наблюдател

преди 3 години

Този семпъл човечец винаги изглежда като пръднал !

99

Гиб Мелсън

преди 3 години

Злите езици говорят, че за да станеш депутат от партията на Винету, първо трябва да целунеш ръка на Винету. Понякога ги карал и други работи да му целуват но никога не е имал проблем с тях. Винаги са се разбирали, защото са на един акъл. Между другото на ютюба има едно видео как трима от неговата партия му целуват ръка.