191

Като не знаете....

преди 9 месеца

Като не знаете да плачете, ще кървите.

190

Алеко Константинов

преди 9 месеца

"Американците работят в една машина за пари и като изкарат пари от тая машина те ги вкарват отново в машината за да изкарат още повече пари"Изглежда са превърнали и външната си политика в такава машина. А човекът който дойде от Америка е един робот с три копчета и който контролира копчетата на робота го кара да върши каквото поиска. А накрая роботът се разплака, а човекът не се разплака!

189

Анонимен

преди 9 месеца

100% се е съветвал с Путин преди да обяви решението.

188

До 196

преди 9 месеца

Да, Бойко е чалгар, лично Ивана му пя на ушенце.

187

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 9 месеца

КОЙ КЪТ НАС ??? ИМАМЕ СИ ПРЕЗИДЕНТ -РУСКА ДУША ,И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СКАПАН ЧАЛГАР ,МУЗИКААААА!!!!

186

Радослав

преди 9 месеца

Колкото по рано се свика, толкова по бързо ще стане ясно, че в този си вид няма как да функционира и ще се стигне до нови избори. Колкото до притесненията на герберите. Служебното правителство е с ограничени правомощия. То изпълнява заложеното от досега действащото правителство под формата на закона за държавния бюджет, организира нови избори и това е. Ако президента имаше реална власт в една парламентарна република, бойко досега да е станал президент. Но президента е удобна дъвка за неуките.

185

Анонимен

преди 9 месеца

дано Румката да назначи Корнелия и БСП!Долу ГЕРБ и Слави Трифонов на България и трябва лидер а не мутри и чалгари

184

Анонимен

преди 9 месеца

Който е против БСП е национален предател

183

Анонимен

преди 9 месеца

Той фигуранта с милионите си лъжи толкова грях натрупа, че все някъде трябваше да избие! И да се оправи, тяхното не е живот.

182

Михаил

преди 9 месеца

Вижте в джобса - освен ИТ само обслужващ персонал, Форекс пирамиди и кол центрове.

181

До 190

преди 9 месеца

Да, Борисов фалира с рекет всички родни бизнеси и остави само кол центрове (абе да не сме Индия?). А да и Форекс пирамиди и ферми за биткойни. И се е с нимал с Вълкът от София.

180

Възмутена

преди 9 месеца

До 175 Като сте с две висши от чужбина, Борисов ли ви е оставил без работа, та мрънкате. Сега дипломи да искаш.....толкова сте учили явно....

179

Паисий Хилендарски

преди 9 месеца

НА ДОБЪР ЧАС НА 45-Я ПАРЛАМЕНТ ! БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА- Но най- вече гледа към новия ПРЕМИЕР И ВОДАЧ НА НАРОДА---- СЛАВУН ТРИФОНОВ !!Поради що се срамиш бе Славуне ...пред народа ти излез,Стига ти кат пукъл си мълчал,Обеците ти махнигюбеците да спрешГордо ти народа поведиКъм светли бъднини ...

178

Анонимен

преди 9 месеца

Браво!! тежки герберски сълзи се ронят хахаха

177

До 185

преди 9 месеца

Търсят се само ИТ-та и телефонисти. За всички други е по-добре в чужбина - мед сестри, санитари, инженери, учители, преподаватели в университет и пр. повече пари ще изкарат на запад.

176

За 183

преди 9 месеца

И като се събуди се оказа че си подмокрил чаршафа?Ако наистина имаш две дипломи по нещо друго освен по философия и социология, няма как да стоиш без работа.Всякакви специалисти се търсят непрекъснато.От друга страна-за да имаш две дипломи от две различни държави явно мама и тати и яко са Крали след 10.Което значи че ти си най малкото детенце на партиен секретар.Което много добре покава озлоблението ти, че нямаш партиините привилегии.

175

Анонимен

преди 9 месеца

При Орешарски и Тройната коалиция най-хубаво се живееше.

174

До 182

преди 9 месеца

Едната е от Дания, другата от САЩ. Но тук ако не си ИТ или връзкарче на герберската хранилка нямаш шанс в ***.

173

Анонимен

преди 9 месеца

До 176Ти маш две виши от чужбина (матушка), едно по *** на ану.си и едно по лапане на предници. Останал си без работа щото БСПто има само 400 к гласа и субсидия та им намалява с 4 милиона. Доста професионалисти като теб ще останат без работа.

172

Я пак

преди 9 месеца

Колко фирми били фалирали.и какво общо има държавата с това че някой не може да си направи сметката обаче решил да става фирмаджия?Колко фирми не фалираха по твоята логика тогава?Ей на некадърниците вечно някой друг им е виновен.Не може всеки който му щукнало на главата да прави фирма да очаква че някой специално на него ще го пази да не фалира.