15

Анонимен

преди 3 години

Ще е голяма излагане ако не предложи, при условие че 5 от 6 партии заявиха, че каквото и решение да предложи първата партия дори и да е много добро, няма да го подкрепят, защото втората партия ще направи по добро и ще има подкрепата им.Не стане ли, ще е голяма излагация за доста политически партии.

14

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенчо мутри вън става въпрос за вас

13

Сат Н

преди 3 години

Гласувал съм за Хаджигенов, защото има потенциала дае бе майката на герберите. И досега не ме е разочаровал.

12

Да

преди 3 години

си политик се искат и други умения освен блокиране на кръстовища, хвърляне на домати, разпъване на палатки и пеене на песни със затворени очи! Но ние типично по български вярваме, че някой нов месия ще ни оправи едва ли не с магическа пръчка. Като царя едно време.

11

Анонимен

преди 3 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха НО чaлrapите ще успеят да затpият БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

10

Баба Вуна

преди 3 години

AKO Е БИЛ ЧЕСТЕН И УМЕН, В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ, НЯМА ДА СТОИ ТОЛКОВА БЛИЗО ДО ДРУГАРКАТА МАЯ А НА НЕ ПО МАЛКО ОТ 500 МЕТРА ОТ НЕЯ ЗА ДА НЕ ГО ПРИПОЗНАЯТ КАТО...... В ИМЕТО НА ПАРТИЯТА ИМ ГО ПИШЕ ЯСНО И ЧЕТЛИВО.

9

схемата е готова

преди 3 години

Бойко ги е измислил. Схемата е готова. Партиите на протеста заявяват, че ще му правят ревизия и ще понесе отговорност за харчовете от джипа, шкафчето и т.н, а той толкова го е страх, че доброволно се отказва от имунитета. Защо ли?

8

хх

преди 3 години

На новите избори само БОЖКОВ яд ме е че не пуснах глас за него,Поне да си гледаме сеира.Защото каквито и да бяха мутрите имаха едно качество помагаха на бедния,

7

Лампата свети

преди 3 години

На този с Бабикян почва да им свети лампата, че при нови избори ще останат аут. Започват битка на живот и смърт да вземат поне няколко депутатски заплати. Сега разбирате ли, защо не трябва да има партии-патерици с по 4-5%? Битката им е да се наядат добре, защото втори шанс за софра няма да има.

6

бай селУ

преди 3 години

Експерти по третополовите въпроси !

5

пияница мистик

преди 3 години

"След като математически не излизат сметките, подкрепа от БСП, каквато те ни предложиха, ще я вземем. Ако ДПС също предложат, ще я вземем, каза той."===А такаааааааа, дойдохме си на думата :))) Вятърът на промяната и края на статуквото най-накрая дойде с новите партии БСП и ДПС. Столетницата ГЕРБ вече е в миналото....Ахахахахахаха....мухахахахаха. Сега само ще си пия водката и ще ви гледам сеира от позицията на независим човек с кинти :)))

4

Колио

преди 3 години

Мравун ще ви оправи

3

И

преди 3 години

тоя некадърен и почти без клиенти адвокат се изказва...И то с претенциите му от известно време насам, че ще е топ политик. Не знам какво ще се случи в България от тук насетне. Знам обаче, че само заради приятелските си отношения с Бойко, султан Ердоган не пускаше бежанците насам. Ако обаче не е на кеф и реши друго -жална ни майка. Турция е вонен гигант, и никой няма да може да и повлияе. Особено пък за нас.

2

Някой

преди 3 години

Умници и експерти чалгари.... Голям майтап.

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя се очертава като един ат най-противните от предстоящия парламент. Получава бонус точки и от коалицията му с МаяМа