27

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

Поназнайваш турски,но не го разбираш ! Файда от твоите съвети няма-много метани правиш !

26

подкрепящ

преди 3 години

Тава е! Откога казвам, че правителството трябва да е ГЕРБ/със СДС/+ИТН. Едните имат опит, а другите ще ги контролират. Това искаше народът- ГЕРБ да имат коректор. Слави може да бъде такъв, но няма капацитета в този момент да управлява. При пандемия, икономическа криза не се сменя коня, колкото да му се иска на Радев. Освен това, ако Слави е болен, той е контактувал с всички от екипа си. Това означава ВСИЧКИ да са карантинирани, а не само Слави. Да прави кабинет се иска преговори, а той болен

25

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

Оглозгахте народа ! Посочете ЕДНА СТАБИЛНА И РАБОТЕЩА ИНСТИТУЦИЯ- НЯМА ТАКАВА ! САМО ВАСИЛ БОЖКОВ МОЖЕ ДА ВИ ПРИЗЕМИ И ДА ВИ СПРЕ КРАНЧЕТО !!!

24

Реалист

преди 3 години

До 12. Нещо не си в час. Да не би да не си разбрал кой спечели изборите? Те и през 2013 уж бяха минало, а само след една година се върнаха още по-силни. И сега белият кон е осела, само малко почакай.

23

Гражданин

преди 3 години

Поредният ***. Радеф бил победител от тези избори????? Айде бе, че той очакваше едва ли не целият народ да заклейми ГЕРБ и Борисов, след протестите и призивите да теглим чертата и разни други закани. Само че се случи точно обратното и радеф цяла седмица мълча и се криеш с посърнала мутра. Ама така е, когато си скаран с реалността и не знаеш истинските нагласи на хората.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз все пак ,пожелавам успех на ДПС!

21

Анонимен

преди 3 години

Истината е, че никой не иска Слави, макар и официално да го подкрепят!

20

мохамед е педофил

преди 3 години

Меймет да се крие да не го окошарят, че е от котилото на дпс.А ако нещо не му е ясно, да пита.

19

Н.Вапцаров

преди 3 години

Работиме много,работим от сутрин до здрачНо хлеба е малкоНо хлеба не стига, деца.И ваште лицаса сгърчени вече от плач.И ваште очиса сухи и неми такива големи,мъчително тъжни очи...И в тех е стаенужас свиреп:Хлеб! Хлеб!Послушайте, малки,послушайте, мънички мои, така е днес,наверно било е и вчера.И аз, понеже нямам храна,понеже нямам с какво,ето на: ще ви нахраня със вера .......

18

скептик

преди 3 години

Радев си спечели място в дванадесетия кръг на ада още миналата година.Тази година все още нищо не е спечелил.

17

Анонимен

преди 3 години

До ВарненецХубаво нещо е духовенството,но няма да те нахрани и да спре демографската катастрофа!

16

Варненец

преди 3 години

Аз разбирам от духовенството,а пророци са казали че България ше се занимава с духовенство , даже ше занимава още страни с това ! Духовенството е нашата мисия ! Аз така мисля, защото всяко пламе щом като е създадено, значи има някаква мисия, която трябва да си я "намери" и да живее добре, но и да е полезно !

15

Добър човек

преди 3 години

България е перла в короната на Христа ! Въпреки това религията Тангризъм е типично българска и се е изповядвала от Монголия и други страни, но не е съживена все още ! За жалост България не е добре, има доста неша за насместване и оправяне ! Аз трябва да имам бъдеще, трябва да станба някой, а не да бъда никой, ама не знам какво да правя ! Не е хубаво човек да е изгубен !

14

Анонимен

преди 3 години

Ако махнете Доган,българите,помаците и направите чиста етническа турска партия от ДПС, ДПС ще се срути и разпадне веднага,никой няма да гласува за тях и ги подкрепя!Това може да е мечтата на турците - да управляват България и въведат второ турско робство, но хората няма да го допуснат,по-скоро партията ви ще се разпадне!Това ще е глупава грешка от ваша страна.

13

Мен

преди 3 години

Оппппаааа ... ко стана ся?!?!? Герб и ИТН ... и аз мисля, че е най-логично. То с един партньор е трудно, пък какво остава с 5, разделени на по още 5. Бойко Борисов се оттегля за да постегне редиците и за да се подготви за Президентските избори. И аз мисля, че Радев спечели - спечели ББ за конкурент на следващите избори. А ако се върнем на статията зампритеснения Запад, мисля че много скоро ще ни бъде намекнато как точно да се случат нещата. Лека нощ!

12

Кан Доан

преди 3 години

Аз разпределям порциите в обръча от фирми, казах!

11

баба мара

преди 3 години

защо дпс трябва да се връща във властта то не е излизало от властта това еетн корпорация и няма място повече в полит живот на българия сега е 21 вектурците в турция не трябва да гласуват защото пращат бизнесмени във властта да си уреждатбизнеса и самите хора нямат никаква полза от тях

10

Анонимен

преди 3 години

КАКЪВ ГЕРБ ТЕ ГОНИ БРЕ?-:(((( Герб е минало бре Омбаши!!-:(((

9

Бау

преди 3 години

ДПС краде двойно повече от българските партии в Парламента, защото продажника Първанов ни завеща тази партия, която експлоатира турското самосъзнание на някои.

8

И

преди 3 години

Стоичков