47

1

преди 3 години

До emigrant,за какво евалла,за това че иска да седне на стола на Доган ли,или на Карадайъ,точно неговата лакомия,му изяде главата,иначе добре си живуркаше в ДПС,джоба винаги пълен,но искаше да взема по-вече от ДОГАН,затова му плюха под опашката,както и на другия "голям политик касим взел.

46

1234

преди 3 години

До Анонимен 42:Моля,моля!Кой Ви дава право да приравнявате мен и мнооого други към тези....проценти!?Ако Вие нещо не сте съгласен,то просто не "говорете" от името на всички!Статистиката Ви не е вярна!

45

emigrant

преди 3 години

Евала на турчина ,точни мисли и разсъждения!!

44

Анонимен

преди 3 години

Борисов унищожи престъпната дейност с контрабандни цигаримного хора се занимаваха с тованаправиха протестен вот Слави и Мая

43

Анонимен

преди 3 години

ТАКА Е БКП-БСП- Радев Винаги са успявали да избутат България от правия пътсега един диктатор ''те го имат'' и нови 45 години социализъмБойко БОрисов засегна много хора спря корупцията на БКПБСП

42

Защото

преди 3 години

До Анонимен 45Защото Славчо е проекция на Радев. Славчо го обяви неотдавна и той ще прави ви това, което Радев му нареди. Радев-Борисов-коалиция, как го виждате?! Борисов е далновидна да предложи кабинет без него, има подходящи кадри и който ги подкрепи! Алтернативата-остават в силна опозиция и предсрочни избори, когато *** започнат да се сгромолясват. Другото е политическо харакири.

41

1234

преди 3 години

"най-стабилно математически би било правителство между ГЕРБ-СДС и "Има такъв народ". "промяна във взаимоотношенията между политиците и обществото". Е това е!Браво!Много точно и най-правилното,ако искаме да станем по-добре!До сега никой не се е изказал толкова смислено!Всичко друго чуто до сега е само бръщолевене и празни приказки.Да се замислим сериозно...А!

40

Анонимен

преди 3 години

До Пенсионер, к.44Не народът, колега, а държавната , броеща няколко стотици хиляди души администрация плюс тая от общините и "братовчедите" гласуваха за ББ и партията му. При нас от три ромски секции, за ГЕРБ гласуваха 85-94%. В цяла БГ е така. А Пожарникарят-премиер твърди, че ГЕРБ е партията на интелигентните хора. Моля?

39

анонимен

преди 3 години

Да се коалират първите и толкоз. След като са ги избрали, ама не можели да приемат еди-кое си. Всичко може, останалото са лиготии. Щом държавите от Европа се обединиха след чудовищно млатене, игричките на тези тук просто са смешни с това, което беше през войните, защо да не може такова правителство?

38

Анонимен

преди 3 години

М.Дикме, както и Н.Кабил и поне още десетина от ръководството на ДПС са умни хора. Не че крадат - вършат го и с двете ръце, но за разлика от ГЕРБ и БКП/БСП знаят как да се пазят. Крадат 2-3 години, напускат управляващите и кабинетът пада. А гербаджиите като започнат да крадат, забравят да спрат и ето вече 12 години като скакалци опоскват България. А са и много прости и нагли.

37

анонимен

преди 3 години

Всички трябва да сме по-смирени, не само те. Не да пищим за нови коли и няколко апартаменти, да завиждаме и да се оплакваме. В същото време държавата трябва да престане с безкрайните детски, всякакви допълнителни пари и доживотни помощи, защото видяхме докъде доведоха. Ще затрием насила държавата.

36

Троянски кон

преди 3 години

Дикме-поредният президентски шпионин. Подкрепил бил Борисов пък не спря да говори как ДБ не му се доверили, затова приел предложение от Борисов, не спря да хвали президента-върлия противник на Борисов, който уж бил подкрепил. Дикмето е поредният политически перверзник, а Борисов поредния случай с доверие към предатели и хамелеони. Борисов, не се ли поучи от случая кюстендилска проститу'ция? Слаб си в преценките си за истинските хора, а това е недопустимо за политик от твоя ранг! Замисли се!

35

Анонимен

преди 3 години

/Има двама победители на тези избори/Победителите са си същите!Които ни управляваха от 1944 насам. Просто се пригаждат с времето.Другите както и Дикмето са само пионки

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Славито ще клекне. За да се измъкне ще подкрепи ГЕРБ и това ще бъде най-голямата изненада.Не е въпросът до измъкване, а до реализъм. Здравият и практичен разум повелява договаряне между ИНТ и ГЕРБ за управление на тази държава с объркано население.

33

Анонимен

преди 3 години

До 40Има си ред! Ще трябва да започнат от началото на прехода. Герб са най последните в редичката.

32

Анонимен

преди 3 години

Какво общо има фигуранта с ам-гъл?! И защо точно фигуранта е големия печеливш? Това да не е билетчетата за тъкане на черепа?

31

Анонимен

преди 3 години

До 35Нека има "коректор" май се казва коректив, но преди това "коректираните" да понесат наказание( съдебно) за гигантските к..ражби, а не да завлекат "коректиращите" в блатото си

30

Хм !?

преди 3 години

Умен човек е Дикме! Дори не можа да изкара цял мандат като министър, а забогатя много, забогатя баснословно много. Казват и брат му много забогатял, защото има брат министър. Дали е корупция или невероятен усет към бизнеса? А ако е наличие на такъв усет за бизнес защо не е забогатял преди да стане министър?

29

Анонимен

преди 3 години

Кой ще даде на Слави пари от ЕС, че да ни управлява-НИКОЙ. Ще се срути, но по-важното е, че ще срути нас. Славито ще клекне. За да се измъкне ще подкрепи ГЕРБ и това ще бъде най-голямата изненада. Да се договаря и протестърите значи да им играе по гайдата, защото всички са стари муцуни и алчни и ще го преметнат. Слави +ГЕРБ и Слави поставя условие да се изпълнят исканията от референдума. ГЕРБ и преди казаха, че са съгласни и готово. питата цяла и стомаха сит А Радев да се държи за Деса_PR-ката

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Истината е, че никой не иска Слави, макар и официално да го подкрепят!А какво официално искат тогава тези, подкрепящите Славиту? Да гледат сеири?! Мазохисти! Ний не щем да сме добре, нека на Вуте да е зле! Това ли е щастието българско! Толкова мизерно!