48

Мая

преди 3 години

Михов, изправи се и бързо вън !

47

Анонимен

преди 3 години

Е как ще е слабо бе, пияницо?! БсП, ДаеБъ, Чалгата, Галева? Това са все леви партии!

46

Анонимен

преди 3 години

Аууу как се загрижиха за хората изведнъж като испуснаха властта и кокал ???Всичко стана мрачно, пред война и апокалипсис ... малеее лошо

45

Цирк Балкански

преди 3 години

...в края на тунела.Предсрочни избори до откат.Направят ли някоя содомистка коалиция,сме финалната права,и ще трябват спешни действия.Аз съм песимист.

44

Цирк Балкански

преди 3 години

Аз от както се помня,ляво не е имало.И не трябва да има.То и дясно,или центристко нямаше.Бутафорно,мутренско,продажно и престъпно.Ония *** поне за 45 години,можеха да се нарекат управляващи,без да споменаваме престъпленията им.Сега има някакви, извратени марксистко-болшевишки ***,който страдат биполярно разстройство,и се мислят за интелигентната градска десница.Бсп-то е в будна кома,но докапат ли се тежко ни и горко.Все пак 12 години суша,трябва да се наваксат.Общо взето няма..

43

Случаен минувач

преди 3 години

Много хора са на държавна хранилка! И те гласуват за Винету! Чиновниците, чантаджиите!Уж Герб щеше да ги намалява, а напротив - чантаджиите се увеличиха и са готови на всичко, за да си запазят чантите!

42

АнонимеН

преди 3 години

МИКОВ СЕ ПОДИГРАВА С НИНОВА :DИ АКО ТОВА НЕ Е ТОТАЛНО ПАДЕНИЕ!

41

Анонимен

преди 3 години

какво ляво,какви 5 лева бе Михов и тях ги интересува само да си напълнят джобове...от много врме никой не се интерсува от народа...

40

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Марксистите от ДБ и Манолов ви дръпнаха малко гласове, ама долу горе лявото е както преди! Ще направире правителство. Атанасов вече се предложи!

39

Анонимен

преди 3 години

Герберите още с идването си на власт, изпоуволниха хората на БСП и други партии отвсякъде и наслагаха техни калинки,смазаха и семействата на уволнените служители на БСП, отделно смазаха БСП по всякакъви начини,дори са заснимали с камера кой влиза и излиза в клубовете на БСП и са ги тероризирали поединично,други бяха разболяни с лъчение и убити,дори политици пострадаха,не е виновна Нинова или някой от БСП, БСП беше подложена на огромен натиск и репресии от страна на герберите и живееха в страх!

38

Анонимен

преди 3 години

Следете в кои медии на кого се дава трибуна и ще разберете кой на кого СЛУГУВА.Миков е основно острие на Доган-Първанката-ДС.Те пък контролират Борисов.Ясно ли е или сте супер ***?!?!?!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен40 И кое е нормалното на европейското ляво движение ? Гей парадите ,еднополовите бракове или узаконяването на наркоманията ? Питам ?

36

Анонимен

преди 3 години

До МиковАбе, МИКОф, И двамцата с Румбата изкараа ората не неколку панаира и едвам я докараа до 15%. А им сакаа да я докарат ду 7% та да не стаат за ништу. И затава Бокъ шъ им даде орден Средана готъ. Вместу Стара планинъ.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен27 Друго е да си наведен с гръб към Запада и да си хванал палците си .

34

Анонимен

преди 3 години

След Миков начело на БСП имаха 39 депутати, сега са 43!А най-добре е БСП да няма никакви депутати и да се саморазпусне като напълно несъстоятелна партия!БСП от десетилетия пречи за създването на нормално, европейско ляво движение или партия!

33

Анонимен

преди 3 години

До ИстинаАми според мен беше грешка,че изчисти Гергов и други,така настрои още повече хора срещу себе си и вместо да се разширяват,те се смаляват.Но истината е,че герберските *** буквално размазват БСП навсякъде,с пропаганда и лъжи срещу БСП вече години наред,дори в Тубата са плъзнали и чужди сайтове, фейсбук и т.н.БСП си изпусна шанса на предните и на сегашните избори.А БСП една добра пробългарска партия,жалко! Пожелавам им успех и да се изправят отново на първо място.

32

Миков

преди 3 години

До Истина Нинова ще очисти целата партия и ще я разформирова както и трябва

31

Анонимен

преди 3 години

В тоа сайт да влазат само ора на БКП-ту!На другите шъ им...

30

Анонимен

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ НИНОВАААААААААААААААААААААААААААААААААДОЛУ БКП!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОЛУ ОНИА ДЕКА КРАДОАААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!БКП ТРЕБЕ ДА СА ОЧИСТИ ОТ СЕКАКВИТЕ С КУФАРЧЕАТА!ОНИА САМО ТРЕБВА ДА НИ ПЛАЩАТ!

29

Наздраве

преди 3 години

Наздраве Мишка. Надявям се,че от сутрин залаягаш на чашката и не ти е останоло време и ти да саботираж Нинова. Другарчетата ти dжендъри и sороsоиди добре се постараха обаче. Що не се обедините с Дай България? Така и така вътрешната опозиция все сте с ляlа резба и ЛГБТ,точно като необолшевиките на Пиnокио.