114

Анонимен

преди 3 години

Министъра на правосъдието Барни Ръбъла не посмя да представи кандидатура срещу Гешев, въпреки че беше ясно,че кандидатура от Барни Ръбъл щеше да е формална и не действителна. Бойко командва шефа си - председателя на парламента, тя му козирува госпожа простата *** от Кърджали. Бойко си назначава Гешев,който е от школата в Симеоново, ***, нахален, алчен - идеален за ролята на марионетка!

113

Анонимен

преди 3 години

До КОГА до 131Кой ти каза,че има разделение на властите като боко и дпс си назначават съдебната власт,а тя ги пази?

112

КОГА до 131

преди 3 години

Бъди Сигурен че Президента може да иска Оставка и Нов Главен Прокурор Президента не може да сменява или назначава Главен Прокурор .Това е Закон и Конституция .Баце - България е Парламентарна Република с Разделение на Властите - ТЕ са ТРИ .

111

до 131

преди 3 години

Радев няма правомощия да прави или иска оставката на Гешев.Гешев не е избран от народа. Румен Радев гази Конституцията многократно.Той няма правомощия да прави бунтове и метежи. Не успя да се повтори нещастието в САЩ с убийствата породени след призива на Тръмп.Радев и Тръмп с умруците.Заедно с тях е и Лукашенко.Тримата г л у п а ц и. Тук в България народа не се поддаде на призивите за въстания. Само се опитаха да запалят със слама полицаите и мятаха бомби. Жертви нямаше.За това е за импийчмънт.

110

КОГА

преди 3 години

Радев е ДЛЪЖЕН да иска Оставка за Главния Прокурор и Нов Избор на Главен Прокурор - Тази Мишка се Скри и Обслужва Мафията .

109

Анонимен

преди 3 години

Борисов припомни преди 2г. зловещ факт от биографията на Радев като военен от преди 6 години. Става дума за катастрофа на боен самолет за 180 млн. лв. под негово командване, за която той така и не понася никаква отговорност. Инцидентът става на 26 април 2012 г. - катастрофира военен самолет МиГ-29. Машината е за близо 180 млн. лв. и се разбива зловещо, като по чудо няма жертви. Той лично е ръководел и учението, на което се е случила катастрофата Тракийска звезда 2012. Препраха му биографията.

108

Анонимен

преди 3 години

Изненадан съм, че не са правили опити срещу живота му ...

107

Дърт Комунист

преди 3 години

Имам много лошото предчувствие,че сега Станислав/Слави ще подкрепи правителство на Герб,а на есен Борисов ще се яви на президентските избори и ще ги спечели.Само предчувствие.

106

ДО ВСИЧКИ от ГЕРБ

преди 3 години

Не се притеснявайте че Президента Радев ще назначи за Министър на Служебното Правителство някой *** човек . Няма Бебета , споко - човека е Умен и разбира вашите Вълнения .

105

С Р.Радеф не става

преди 3 години

Да, смяната на Борисов е необходима, но с 3000 души и то събрани от цяла България власт не се събаря. С разпопен поп молитви не се правят. С бивши комунисти Р.Радев, М. Манолова, Т. Дончева , Р. Петков и т.н. нова промяна не се прави. Хората не ви вярват.

104

Прокурор

преди 3 години

Не знам защо още го бави тоя Гешев. Този резидент трябваше отдавна да е аут от държавния пост! Просто не става !

103

Смехурко

преди 3 години

- Отче, вчера пребих един политик.- Признавай само греховете синко, не добрините...

102

ТРЯБВА

преди 3 години

Сега сериозно - Добре че е Президента Радев - той показа че Царя ГЕРБ е ГОЛ - тоест - Ограбиха Народа на България . Всички Българи искаме да променим Родината си , и да стане нашия дом уютен , без кражби , без Мутри . Ние искаме да живеем нормално и децата ни да са образовани , родителите ни да се радват на това което са постигнали , баби и дядовци да имат спокойни старини . След ГЕРБ е Зверско за Нас Българите - Измираме , децата са Необразовани , Бабите ги убиват - Колумбия 1984 .

101

Unlike/Like

преди 3 години

Президента назначава Служебно правителствоМиню,Ветко,Банев,Васил Божков,Бобокови и Митьо Очите харесват това

100

Смехурко

преди 3 години

Аз съм за нови избори! Нека дадем шанс на Рачков и Гала.

99

Анонимен

преди 3 години

Президент не знает, что находится в прокуратуре. Он очень боится. Он не спит всю ночь. Придумайте способ спастись. Несколько лет назад он сбежал из военного суда -избежал военного суда из-за зловещей авиакатастрофы с истребителем за 180 миллионов левов.

98

Анонимен

преди 3 години

На тоз измислен призидент ще вярваме бунтаро ,Мадуро .....тоз ли да съставя правителство ,избори до дупка, да се изкорени комунистическата шайка.

97

Анонимен

преди 3 години

България няма нужда от политици! Спрете да ги слушате!

96

Анонимен

преди 3 години

Ако Бойко беше МЪЪЪЖ, щеше да предизвика Радев на дуел или поне да му прати килъри!

95

моч

преди 3 години

До Взимам осем бонаСпоко бре , какво се жалваш ?! Я го виж този вкиснал *** какъв жалък *** е : 15 000 заплата + максимална пенсия + 100% държавна издръжка + премии от кремъл , божков , василев , бобоковци и прочие знайни и незнайни л е к е т а , при това без да е свършил за 2 лв. работа....и пак не е в състояние да се усмихне като нормален човек и да каже една блага дума.Не вярвам да си изпаднал чак толкова ....