19

do 123

преди 3 години

То ти поне много ще си мераклия да се ваксинираш с БГ ваксина : ) Аз не смятам да се ваксинирам срещу грип с какъвто и да е препарат, но ако трябваше, никога не бих избрал китайска, българска, руска, виетнамска, танзанийска и етн ваксини. Естествено, че бих се доверил на световните лидери в това отношение.

18

Анонимен 123

преди 3 години

Абе то хубаво Българска ваксина... Ама Хамерика, и Западна Европа няма да позволят да се прилага, щот видиш ли парите трябва да са за тях големите компании... А този вирус, е просто един експеримент с нас човечеството... Събират се преди години лидерите на държавите в Давос. И решават в края на 2019г. Пускаме вируса. И който оживее, оживее.

17

Гладна Журналистка

преди 3 години

Не издържам вече!Искам да ми забият ваксина най-после!Не ме интересува каква. Щото е шик

16

Анонимен

преди 3 години

Другите ваксини много бързо ги пуснаха на пазара и нещо ме съмнява че ги тестват върху мераклиите. Българските ваксини напредват по-бавно и ми вдъхват увереност че са по-читави. Аз ще изчакам и ще се ваксинирам с БГ ваксина.

15

У

преди 3 години

Преди време ми попаднаха едни захранващи платки и ги взех заради радиаторите. Обаче още съм в карантина и ги разгледах, възстанових една и я тествах. Сега ще оправя и другите и пращам китайските захранвания в гаража. Значи такива здрави и модерни неща сме правили, направо са били на западното ниво, даже и сега след 30г, е по-добро от китайското. Не знам защо ги разглобиха тези предприятия, айде някой не ставаха, ама имаше модерни. Тези завалиите дано да им дадат някой лев, само с акъл не става

14

Анонимен

преди 3 години

Не лъжете,гръцкият студент който следваше медицина в България ,тук се ваксинира с ,,Астра Зенека" ,не е пушил ,но получи тромбози на кръвта от които почина !

13

Наблюдател

преди 3 години

С нашата ваксина бих рискувал, дори да не е изпитана по медицинските стандарти. *** на Пфайзер, Модерна и АстраЗенека са за техните фенове, но да знаят, че и те не са изпитани по медицинските стандарти.

12

Г

преди 3 години

Със сигурност доц. Чорбанов, който твърди че естественинят имунитет е по-добър и който постъпи в болница заради Ковид (смятайките че преди това го е бил прекарал БЕЗ да си прави тест) би сътворил изключително добър продукт на науката. Да пази господ от такива специалисти, които пред телевизионния екран неглижираха сериозността на този вирус и последствията от него. А сега стана и политик. Да наистина, ИМА ТАКЪВ НАРОД.

11

Анонимен

преди 3 години

Че тя тая описа 90% от жените - дебели, пушачки и криви .... то други няма бе госпожо доктор. Хахахах

10

Анонимен

преди 3 години

къде се слага българската ваксина ?

9

Анонимен

преди 3 години

До Шамана Ти прототип знаеш ли какво е? Когато си научиш урока тогава можеш да пишеш пак!

8

Анонимен

преди 3 години

Четирима яки мъже да хванат Бойко и да го ваксинират с българската ваксина. После го пуснете-нема и да го съдим...

7

шамана

преди 3 години

тая професорка прави ,,ваксина,, , ама се инжектира с друга /астра тромбозеника /що не се инжектира с нейното творение ???

6

До Патриот

преди 3 години

Тя ще е актуална, защото защитава от всички нови щамове

5

Доц Мангъров

преди 3 години

Кой тапет ще иде да я тества че да мине клиничните изпитания преди да бъде одобрена

4

Патриот

преди 3 години

Аха да я пуснат за употреба и ковида ще е вече в историята! Хубава работа, ама наша, българска....

3

Анонимен

преди 3 години

Да бъде!

2

24001

преди 3 години

Поздравления! Нашата школа в този раздел на науката е с много здрави традиции и не е изненада, че и този път те се справят с майсторство. Вярвах, че ще успеят още от първите съобщения, че работят по създаване на ваксина срещу този вирус. Поздравления!

1

Анонимен

преди 3 години

Най-добри са българските ваксини, западните ваксини са пълни със странични ефекти.