106

ЕС се разпада

преди 3 години

Европейския съюз ще се разпадне !!! Ще утече в канала !!!

105

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123БуахахахахахахаГДР беше една дупка под "властта" на СССР

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117"Спре ли Германия да ни плаща годишен данък, ще преминем обратно към Русия. Ще получаваме евтин петрол и газ срещу политическа вярност и антизападна политика."А какво ни интересува това нас, българите?

103

Анонимен

преди 3 години

До V"ами щото само един икономически съюз между Германия и Русия"Путинофилите кога ще разберете, че няма никога да стане номера Скапаните мужици да мързелуват и да дерибействат на гърба Германия?НИКОГАРазбрахте ли?

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Не съм ти чел глупостите преди 10 години, но и тогава и сега са си глупости.

101

V

преди 3 години

Еврогейския ке падне и на всички е ясно това но евробюрократите ще загубят много пари та затва спират реформите в Европа. Между другото аз ако съм на Германците отдавна да съм извън ЕС не за друго ами щото само един икономически съюз между Германия и Русия би могъл да се противопостави на САЩ и Китай.Населението на Китай е много хомогенно .97% са китайци и САЩ знае че не може да ги разцепи и затова се опитва чрез разни евроатлантизми да разцепи Германи и Русия щото останалите в Европа са ***

100

Анонимен

преди 3 години

Ако някои са ми чели коментарите преди 10 години сигурно ще си спомнят какво бях написал. Тогава получих десетки минуси защото бях написал. ЕС е Вавилонска кула която ще се срути с гръм и трясък. Някой ще ме опровергае ли сега. Неможе да просъществува нещо което е без основи градено само в интерес на отделни държави. Най вече интересите на Брюксел. Взимат по 27 000 евро заплати брюкселските лежачи кой ще ги търпи да лежат и се.рат.

99

Анонимен

преди 3 години

Спре ли Германия да ни плаща годишен данък, ще преминем обратно към Русия. Ще получаваме евтин петрол и газ срещу политическа вярност и антизападна политика.

98

Анонимен

преди 3 години

България иска Запдната Брюкселска империя да си плаща редовно данъците към България, за да живеем в мир и без Русия.Иначе ще стане лошо за Западната Брюкселска империя.

97

Анонимен

преди 3 години

Фашистите пак лъжат много простия немски народ.

96

Анонимен

преди 3 години

А Франция? Партията на Льо Пен е също за излизане. Дори Естония също обсъжда такава идея. Откак американски "филантропи" се натресоха да диктуват, а алчните бюрократи вземат кинти от тях, нищо вече не става от тоя ЕС.

95

Да не би

преди 3 години

... това да е отговора на въпроса: Как племето, на което Бог е Путин ще отпразнува тръгването към разпадането на Русия?

94

До 111

преди 3 години

Да бе , как не ! Седиш и драскаш на компа в София и ти плащат от НПО на сорос и ше ми се прайш нс нрмец

93

Анонимен

преди 3 години

Вие добре ли сте?!? Живея в Германия и AfD е един политически труп от години.

92

Анонимен

преди 3 години

Тази тема за влизане и излизане е тридесет годишна. Де Де Ре- тата. /DDR./ Все си мечтаят за оня приспивен терор на ЩАЗИ. Когато всичките ги хранеха от изток и от запад. А те го удариха на разврад. Държавата с най много % разводи и деца без родители

91

Анонимен

преди 3 години

Какъв Дексит, Германия е основата на ЕС. Без нея се разпада всичко.

90

ТС

преди 3 години

Турция готви да открие Турски съюз от турски държави в 2053 г. по случай 600 г. от превземанто на Босфора от Мехмет. В ТС ще влезнат турските държави Албания, Косов, Босна, Македония, Азербайджан, Чечня, Либия и др.

89

охааа

преди 3 години

топ топ топ, дано са разпада тоя ***

88

пророците

преди 3 години

Бе тия познаха. Ние ще сме последните, които ще излязат от ЕС.

87

Анонимен

преди 3 години

Този мит е много удобен за ухото на П .у т л е ристите, анархистите, робите на болшевизма, стари колхозници, социално слаби