34

Анонимен

преди 3 години

Зимите са наистина много леки вече, само се огледайте колко много бмв-та пърпорят вече зимно време

33

До 33

преди 3 години

Аз затова съм сложил всесезонни (със снежинка), и хич не ми пука, че на сухо са малко по-тромави.

32

Анонимен

преди 3 години

Ако се кара извънградско задължително зимни гуми, ако обаче караш в града може и със всесезонни. Ако питаш гумаджия той ще ти каже зимата само със зимни, те всесезонните не ги признават защото им подбиват бизнеса. Друго си е пролет и есен да взимаш за смяна на гуми. А това което най ме дразни при гумаджиите, е че като са в сезона за смяна се държат адски надменно и едва ли не ти правят услуга

31

м дааа

преди 3 години

това с вентила се прави , защото се смята че за да износиш едни гуми са ги нужни 4-5 години и вентилът може да не издържи още толкова до следващата смяна - друга работа е ако връткаш гумите 2 пъти в година.

30

РУМЕН

преди 3 години

НА АЛУМИНИЕВИТЕ ДЖАНТИ , КЪДЕ ТОЧНО СЛАГАТ МАГНИТЧЕТА?

29

Анонимен

преди 3 години

Всесезонни и толкова, иначе има и свестни гумаджии, въпроса е да полафиш с тях, ако си надменен ще те накажат.

28

Щерю

преди 3 години

На българина му се услажда да премята другия...

27

Анонимен

преди 3 години

Няма сняг вече като едно време.

26

Анонимен

преди 3 години

от кога думата ч у к е забранена тук?Явно компютър....

25

Анонимен

преди 3 години

По-скоро ще удари една тежест с *** без да разбереш и ще ти покаже,че бие.После я маха и готово.

24

Анонимен

преди 3 години

Сменям само предните две гуми, задните са всесезонни. Не съм скиор, така че зимата карам основно градско. Зимите в България стават все по леки и не виждам смисъл от зимните гуми. Такива да слагат само тези които посещават планинските курорти през зимата или живеят някъде в планината. Тази работа със смяната на гумите се превърна в много доходоносен бизнес за някои и то с подкрепата на държавата.

23

Анонимен

преди 3 години

Най големите измами май са с гумите. Всички нови гуми са с грайфер 6-7 мм. който след 15-20 хиляди км се износва. Купувам гуми от Турция, издържат двойно повече.

22

mdaa

преди 3 години

До АнонименЕми , ако беше гумаджия или поне журналист, да знаеш! Ама като си учил физика, сега си блъскай главата...

21

Анонимен

преди 3 години

Пинизи бол,но аз си имам ''личен гумаджия'',в смисъл от 20 години ходя при него и го гледам в ръцете.Като му остаря баланс- машината и взе да шикалкави,че са ми криви джантите,но го засякох и купи нова!

20

Ами

преди 3 години

До Анонимен 19Ще ти лепне една 10гр. тежест за баланс без да видиш някъде по джантата и си готов! Да не говорим, ако е някоя жена!

19

МНЕНИЕ

преди 3 години

Мен лично ме изклатиха две години подред за изправяне на Алуминиеви Джанти - смяна на гуми ми излизаше по 150 лева . *** беше че колата беше на Дъщеря ми и аз Плащах след консултация по телефона - нали знаете - Тате искат ми 150 лева , и аз плащам . Третата година се сетих че карам Опел с Алуминиеви Джанти от 15 години , и никога не е имало такива Простотии - просто смених гумаджийте .

18

Анонимен

преди 3 години

''Същият ефект обаче може да се постигне, като се лепне малко магнитче от вътрешната страна на джантата. Замяната на цяла джанта е скъпа, разбира се, затова повечето клиенти охотно приемат предложението майсторът да изправи кривата - което струва от 10-12 лева за най-малките стоманени джанти, до 50 за алуминиеви от по-голям цолаж, примерно от SUV.''A сега който написа това да ми обясни как магнит се закрепва на алуминиева джанта?

17

Анонимен

преди 3 години

Статията е пълен турлюгювеч. Да смениш гума и да не смениш винтила е меко казано недалновидно, иначе за другото не виждам как можеш да бъдеш излъган е разбира се, ако не си мисирка.

16

аз да ви обадя

преди 3 години

Купих си едни китайски гуми от Карефур, на вид са летни , обаче като се загледах да видя датата на производство и си забелязах че имат надпис M+S и сега "къпя" лято и зиме (като няма сняг и лед) , като ме спряха едни фуражки се силят да глобяват- викам "кьор мусу табелата " и тъй.

15

Да

преди 3 години

До :-)И аз слагам летни и като се износят пак. До сега зимни гуми не съм слагал.