54

ГОЦЕВ

преди 2 години

Здравей!Кой е сервиза с натегнати болтове?До ЕКО ли или гаража по-близо до парадайз?

53

Щирлиц

преди 3 години

Сменям си гумите сам,имам два комплекта.При гумаджия ако има спукване,или някакъв друг проблем.

52

Анонимен

преди 3 години

Има едни във Варна , които освен за крива джанта, се мъчат да излъжат с криви гуми....

51

Чичо

преди 3 години

България.....сър.

50

Анонимен

преди 3 години

Да Дияна го правят редовно номера с кривата джанта, а пък има един друг сервиз до мол парада на ул. Сребърна в посока южния парк, там една година така ми бяха натегнали болтовете с пистолета, че няма развиване на единия болт се наложи да правим няколко пъти заварка за да го развием

49

Анонимен

преди 3 години

П.С. Казах - лепи, и от тогава съм забравил за тази верига. Купих си и гуми на следващият ден, но не от тях, разбира се.

48

Анонимен

преди 3 години

Нямам втори комплект джанти и редовно ми "изправяха" джанти на двете коли, ходех в голяма верига - Диана на южното околовръстно. Върхът на сладоледа беше обаче преди две години, когато отидох с колата и комплекта гуми, които трябваше да се поставят. По едно време идва един и ми разправя - едната гума ти е спукана и то лошо, ще си купуваш ли нова или да я лепим някак си. При условие, че при предната смяна отидох при тях на собствен ход, без проблеми и ми показа дупка като от отвертка, странично..

47

Щерю

преди 3 години

Ако не гледате могат да Ви завият квадратни гуми...

46

Некой

преди 3 години

Само да добавя, имаше и "Георги Димитровки" от завода в Илиенци - СФ. Бяха по "ефтинджос" ама ЗАЗката си пътуваше навсякъде и зиме и лете с един комплект и нямаше спиране.

45

У

преди 3 години

Заради подобни икономии на вентил съм помпил гума като пълен хахо с една ръчна помпа, после запушваш колкото може и бааа..м капачката към първия град с гумаджия. Някъде около Рила беше, но изкара така до Самоков-да е жив и здрав гумаджията.Нашият стар вентил просто му изхвърча вътрешната част, като куршум. От жегата ли, от резбата ли? Късмет, че спряхме и гръмна. Ако се движиш е готова катастрофа.

44

Анонимен

преди 3 години

Тази година, локдаун, не пътувахме, изобщо не смених гумите. Няма смисъл. Имаше сняг точно 3 дни!

43

Bili

преди 3 години

Крик, ключ, 8 джанти, 30 мин и готово. Кинтите вместо на гумаджия - в бири....

42

Селяндур с джип

преди 3 години

Лекарството:Взимаш си джипка, обуваш я с Гудрич или нещо подобно и само ходиш да ги помпиш от време на време. Т.Е. забравяш за гумаджии докато не се изтъркат.

41

Анонимен

преди 3 години

Купя ли кола купувам на старо и 4 джанти така си имам 2 чифта само за 40-50 минути си ги сменям сам есен и пролет съответно със зимни и летни гуми . Слагам си ги после на тъмно и сухо и това е . Да не съм луд да сменям гуми при гумаджии освен кинтите (дадените за джанти се изплащат точно за 2 г ) не ми се виси и да чакам ред за смяна ,особено есен е лудница .

40

анонимен

преди 3 години

До РУМЕНЧиче лепят се бе.

39

Ямболски цървул

преди 3 години

Според статията,трябва да сме с коифициент на интелигентност колкото игла за шиене ,за да ни измамят.

38

Анонимен

преди 3 години

Началото на 90те баща ми си купи автомобил внос от Австрия. Колата пристигна със всесезонни гуми. Та щом в Австрия е можело тогава със всесезонни, какво пречи и в България през 2021 да се кара с такива. Тази зима падна два пъти сняг и той се задържаше точно 1-2 дена

37

Анонимен

преди 3 години

Коректен гумаджия в сезона на смените трудно ще се намери. Много често пише машинно изправяне на джанти пък после ги чуваш как млатят с ***. А това с винтилите е най дреб н а т а врътка ако минеш само с това си късметлия.

36

Анонимен

преди 3 години

До РУМЕННа вътрешната страна. Не се виждат :)

35

Анонимен

преди 3 години

едно време имаше само едни гуми ''Вида''.Москвичи,Жигули,Трабанти всичко караше с Видинките.Няма лято,няма зима има ''Вида''!Е от Кореком можеше и ''Мишлен'' с долари някой да купи,ама единици.Имаше и ''Барум'',ама и те трудно се намираха.Зимата като падне снег,само пред партийния дом беше до паве,другото го затъпкваха ''Зиловете'',уж ринат нещо.Всеки препатил караше с кофа сгурия,или пясък в багажника и лопатка.Веригите бяха едни синджири на 180 градуса разположени караш 50% буксуваш.А сега...