106

Анонимен

преди 3 години

До Коцето АнгеловИ от яденето на пастърма не се мре веднага. Или от яденето на маруля. Или ходенето на чист въздух и от това не се мре веднага.:)))

105

Коцето Ангелов

преди 3 години

Всички ваксини са много убави, от тях ни съ мре веднага. Хайде народеее, кой разбира тук се спира (пред вакса центъра).

104

Анонимен

преди 3 години

До Що така бе Миме?Най-добрата ваксина е поставената ЕФЕКТИВНА И БЕЗОПАСНА такава.Астра Зенека е такава и това е паника, която ще отмине.Аз имам няколко познати ваксинирани с Астра Зенека - без никакви проблеми.

103

Що така бе Миме?

преди 3 години

Нали най добрата ваксина беше поставената ваксина? Каква стана тя?

102

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Щото гледат от другаде, а другаде си правят техни сметки.

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Тва е вярно, не си казал това, защото тва означава да изключиш руската, а не ти плащат за да правиш това, че току виж някой ти дърпал ушите.Иначе хората се колебаят точно заради такива като теб, които разпространяват фейк нюз, че ваксините като Астра Зенека са "опасни". Затова тъничко мушна това "няма значение какви са".:))))

100

Анонимен

преди 3 години

Нали е много хубава тая ваксина, защо ще я спирате? Защо ще слагате втора доза от друга ваксина, нали нямало страшно?

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 95Не к съм казвал че няма смисъл от ваксините. Питам защо тези които ги е толкова страх не се ваксинират с ваксините които има в момента и които според тях са добри? Само че, нито един смислен отговор само увъртане и за учени фрази от сорта на,, руски тролчета" и дрн, дрън. Дайте отговор като мъже бе,, не се ваксинирам с това което има защото.."

98

Абе

преди 3 години

Австрия защо договори само ВЪЗМОЖНОСТТА за закупуване на Спутник, а не си закупи Спутник?

97

Анонимен

преди 3 години

Будалите свършиха това е :)

96

Нане

преди 3 години

И ся, ко стана...Ваксата утече у канала...))Пръснати милиони по нищо...

95

Анонимен

преди 3 години

Септември ще бъде май)

94

Анонимен

преди 3 години

Ей, много ненормални на този свят боже! Едните искат да стават комунисти путинисти, другите *** анархисти. Стоят си в стаята облепена с плакати на великите им вождове и се перят пред компютъра, ама ги е зверски страх да се покажат навън да не се заразят. Аз ви неща ваксината на никои, защото го изкарах. Заразих се, защото се чувствах свободен,а сега се чувствам уверен в бъдещето ми, демек ще си изкарам едно вълшебно лято. Вие си търкайте портретите на вашите вождове, аз ще търкам други неща!

93

Анонимен

преди 3 години

До ЛешаМоже да пише където и каквото си иска. Само му показвам, че му личи че е ***. И да сте *** не ви е забранено, мдаааааа.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Астра Зенека е напълно безопасна ваксина. Малкото случаи с по-сериозни усложнения са рамките на един на милион, което е абсолютно приет стандарт за безопасна ваксина.Аз лично имам 5ма познати ваксинирани с АЗ, с изключение на температура и леко втрисане първия ден, при тях всичко е наред!Щатите си произвеждат сами ваксини, тъй че НЯМАТ НУЖДА от АЗ. Вчера при тях са ваксинирани 4.5 МИЛИОНА. Това да ти прилича на недостиг на ваксини?

91

Леша

преди 3 години

До 91Що ве, ти ли ще му кажеш какво и къде да пише? М? М? Тръц?

90

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93И понеже ти никак не обичаш хаоса, даваш своята лепта, като обясняваш как няма смисъл от ваксинките ли?Руските тролчета не ви ли учат на малко логика преди да ви пускат на работа?

89

Анонимен

преди 3 години

Защо държаха да се ваксинираме с Астра-Зенека и само от тази ваксина купиха. Сега евтиното излезе скъпо. В US до ден днешен не са я регистирали.

88

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВаксинационна какво? В България няма кампания, няма мерки, има ХАОС.

87

Анонимен

преди 3 години

Спринцовките всички еднакви на масата и са пълни с нещо това е вярно .Сички ги вадят от един и същи кашон и ги разделят на 3 отделни купчини пред които има по една различна табела и картонена кутия.Не че нещо просто казвам за сллабо токовите ***.