126

Анонимен

преди 3 години

Закривайте този цирк вече. Никой не ви иска тъпите ваксини. Никой не е вечен. Бийте си ги вие . Побъркахте хората.

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131Приказките за "платено" ваксиниране са ПЪЛНА БЕЗМИСЛИЦА.Ваксините са платени от държавния бюджет, тоест, всички сме платили вече за тях.

124

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че е крайно време да закривате този ковид цирк.

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Да де идеята е да се ваксинират всички за тези които искат да се ваксинират без това да е задължително не би трябвало да им е проблем ваксинирането да е платено. Нали така?

122

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128"Ковидарчета, за да не ви се въртят в празните кратуни глупости от сорта че *** ви саботират ваксинационната кампания най добре е ваксинирането да стане задължително и платено от 500 лева за доза и толкова."За хората, които искат да се ваксинират няма нужда от "задължително" тъй че мисленето не ти е най-силната характеристика.

121

Анонимен

преди 3 години

До Защо?/125Ваксината е приложена вече в ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ дози.Ако наистина имаше толкова много случаи с усложнения, щеше да се знае.Това е отделно от хората, които познавам васинирани с АЗ, които са си напълно добре.Човек ако не вярва на очите си и на здравата логика, НИЩО не може да му помогне да се убеди.

120

Анонимен

преди 3 години

Ковидарчета, за да не ви се въртят в празните кратуни глупости от сорта че *** ви саботират ваксинационната кампания най добре е ваксинирането да стане задължително и платено от 500 лева за доза и толкова.

119

Анонимен

преди 3 години

Астрата никой не я ще, Фазери и Модерни само за силно наши хора, без значение от линии. Ами - идва лято, дръжте си ги ваксините. На есен пак ще си помислим.

118

Защо?

преди 3 години

До Анонимен 123Не бих могъл да споря по темата, тъй като не съм микробиолог или какъвто и да било всъщтност. За мен показателно е само и единствено това, че в цяла европа я забраниха за лица под 60г. както и това, че никой тук не иска да я използва.И сега ако вие сте в състояние да оборите всичките доказателства срещу нея - шапка Ви свалям!

117

кръпел

преди 3 години

Защо в статистиката за деня на починалите не пише колко от тях са били ваксинирани ???

116

Анонимен

преди 3 години

До От най-хубавата!Астра Зенека е напълно нормална ваксина (включително безопасна).Колкото по-скоро хората го разберат, толкова по-скоро ще се нормализира ситуацията.

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 118Разликата е, че "преди" анти ваксърите не бяха виждали на живо ваксиниран човек, защото почти никой не беше ваксиниран, камо ли да му е станало нещо, а сега ваксинациите са масови и доста хора имат познати, които са ваксинирани.Смешно е само за троловете, които се надяват да има хаос и да няма скоро спокойствие.

114

Анонимен

преди 3 години

Защо не и китайски ваксини?

113

От най-хубавата!

преди 3 години

Застана вожда и каза "-Намерил съм ви от най-хубавата ваксина". Жалко, че хората не мислят като него и не искат да си я поставят. Но той човека откъде да знае, да не би да е прочел преди да каже?

112

Анонимен

преди 3 години

Преди антиваксърите обясняваха как познават няколко човека, увредени ваксини, а сега ваксърите обясняват как познават няколко човека, на които нищо им няма. Това е размяната на ролите и наистина е адски смешно!

111

Анонимен

преди 3 години

До LOLНяма размяна на ролите. Каква е размяната на ролите?

110

LOL

преди 3 години

Размяна на ролите: Сега ваксърите започнаха за обясняват как познават 5 човека, на които нищо им нямало от ваксините.

109

евала

преди 3 години

Решавате проблема като трепете пенсионерите-по 100 -200 парчета на ден. Хитро решение

108

Анонимен

преди 3 години

До до 110/113А това кой ти го каза?

107

до 110

преди 3 години

Е то нали няма НЕЕФЕКТИВНИ и НЕБЕЗОПАСНИ ваксини??? Мухахахахахахахахаха