42

ББ

преди 3 години

това е позорно поведение на Шарл...не харесвам г-жа Урсула...но Шарл се държа като ..роб...роб на султана...недопустимо...оставка Шарл ако си ...французин...Dexit-а е нейзбежен...Нов и Справедлив Свят...Жестокостите ви са невиждани...заслепени от власт и офшорни...Dexit!!!

41

Учуден

преди 3 години

Малий, цялата тая дандания защото на тая жалка кифла са и предоставили диван вместо стол ли е?!За смях станахте пак!

40

Анонимен

преди 3 години

Дж.Роб.Бидон -аз съм също искам на дивана при султана!!!

39

дексит

преди 3 години

Урсула фон дер Лай но и Шарл Мишок от Еврогейския парламент на случка при султана

38

дексит

преди 3 години

Урсула фон дер *** и Шарл Мишок от Еврогейския парламент на случка при султана

37

Анонимен

преди 3 години

Пореден случай, след лъжливите обвинения на ек към астра зенека, какви некадърни пpo- стаци седят в ек и брюксел. Британците здраво ги наритаха жалко че Ердоган се държи като джентълмен и не ги унижи заслужено за лъжите им.

36

Анонимен

преди 3 години

Единствената държава, или съюз, не знам точно какво е, което има два лидера едновременно. Не че света признава дори един от тях, но все пак... Визитата в Турция беше поредния повод ЕС да стане за посмешище пред света. Колкото до провалената Урсула, навсякъде ЕС се опитва да я пробутва като някакъв световен лидер, но навсякъде и се смеят. Една мижитурка.

35

Анонимен

преди 3 години

Тези двамата са едни безсмислени същества, които не знаят за какво са там а сега ще ни занимават и с техните "неволи".

34

Ха-ха

преди 3 години

Съвсем очевидно евроджендърите не могат да се справят с анадолската ***....

33

Анонимен

преди 3 години

Да внимат, че "турската обида" е особена...Понякога "обиждат" по 3 пъти 3 пъти на ден...

32

ПроСоТо

преди 3 години

м/у другото,Урсула трябва да е доволна,че изобщо са я пуснали през портала,защото е била без забрадка.!..Аз не мога да си обясня:-Тия знаят много добре какво е отношението към жените в Турция,запознати са и с факта,че ония се отказаха от "Станбулската Конфекция",но въпреки това пращат жена за "лаф-моабети" със Самодържеца..Защо?...Що за "Дипломатически усет " демонстрират?

31

анонимен

преди 3 години

ха ха ха 29 - знам че си обрязан, и са ти оставили 5 сантиметра за малката работа.

30

анонимен

преди 3 години

Другари, много ниско сте паднали. За социалисти и комунисти дамите са врагове, а червените другарки са партийни членове. В следващия парламент трудно ще влезете.

29

ПроСоТо

преди 3 години

обърнете внимание за какво ще си губят времето:-Защо Урсуската е седнала на диван,а не на стол?!..ВИЖТЕ КАКВО ГИ ВЪЛНУВА!!!!!!И ТИЯ ДРЕБНАВИ САМОВЛЮБЕНИ създания ДЪРПАТ КОНЦИТЕ на ЕС..?!?!?!../ а се подиграваме на Кимчо../

28

Анонимен

преди 3 години

Жените са равни на мъжете... Докато им е изгодно... иначе се оказва, че са с преимущества пред мъжете... Когато им е изгодно... Да сте живи и здрави, дами!

27

Хахахахахахахаха

преди 3 години

ДоТова си беше директна обида към ЕС от страна на турчина Ердогаден - да поставят високопоставен ръководител на мястото за преводачи !Не е като да не си го е заслужила тая кифла, даже дивана й беше много, можеха да я сложат да седне на някоя черга на пода :)

26

kitko

преди 3 години

KAK E VAZMOGNO RAKOVODITELI A VISOK RANG BEZ OFICIALEN STATUT??????? VIE KADE GIVEETE??? 550 MLN vi se klanjat a VIE ---- TOVA E OBIDA I KAM VAS !!!

25

питам

преди 3 години

Мишел, този плешив *** не е ли чувал за джентълменство. Веднага си нагнезди дебелия зад ник до Путин. И е председател на ЕС. Ниско чело, дебел зад ник.Не Путин а Шарл Мишел унижи дамата.

24

34641

преди 3 години

Гафът е изцяло на екипа на фон Лайен. Недопустимо е да се мандахерцат безгижни и да не проверят всичко предварително. За какво са неин екип? А евроинституциите съвсем навреме започват да уточняват кой е шефът... От пръв поглед е ясно, че са твърде много. да направят дена бърза структурна реформа - бива ги да реформират.

23

Анонимна

преди 3 години

До АнонименАми да имате спомен някой от тези европейски висши бюрократи да сме го избирали???