20

гогич

преди 3 години

"тялото ви ВЕРОЯТНО развива хубав силен имунен отговор на ваксината, което е добре". Ами ако ПО-ВЕРОЯТНО развива алергична реакция за цял живот, тогава какво???

19

Към 12

преди 3 години

То и аз на 50 години...ще направя същото...една тънка дълга.

18

Анонимен

преди 3 години

Добре, де!Таз година "боци-боц"...Ами ако съ окаже, че Вирусчето мутиръ и "пробие" защитата на Ваксините?И кво шъ прайм кога "придобитият" от ваксините имунитет започне да отслабва след 9 - 10 месеца, а след още 2-3 месеца напълно изчезне?Пак ли шъ съ "боцкаме"?Ами ако след "второто боцкане" алергичните реакции скочат над 20% - 30%, пак ли ползата ще е по-висока от вредата???Просто, питам...

17

др охболи

преди 3 години

До Пфаизър е пробиттова означава, че лабораториите бачкат с пълна пара и модифицират вируса в движение...другото е той сам да се модифицира, понеже е нарушен основен принцип във ваксинирането, да не се ваксинира по време на пандемия...

16

Анонимен

преди 3 години

Коритаров и той ли видя "добрите знаци" преди да гушне букета?

15

дебили

преди 3 години

Ако умреш след ваксината е най-добре, защото значи, че имунната реакция ти е била много хубава.

14

Леша

преди 3 години

Кожните алергични реакции - добър знакДобре дошли в новото нормално.

13

Анонимен

преди 3 години

Жалките напни на бялата мафия вече стигнаха дотам да хвалят страничните ефекти на ваксината като нещо добро. Готови са и в гроба да ви вкарат за да не изпуснат печалбата.

12

до 1

преди 3 години

Това се знаеше, още от самото начало, но нарочно шикалкавиха до сега, за да забият произведените дози и сега пак да ги бодат наново. Кинти. Нищо повече. А offцете трябва да се радват, че получават алергия.

11

Анонимен

преди 3 години

до 2. Защо се учудваш цяло поколение от 30 годишни израсна Зомбирано. Те са най податливи на манипулации. Защо не ме манипулират мен 50 годишния. Защото ще им тегля една тънка дълга. Тази алергията я има за хубаво нещо. Аз пък ще и кажа че хубава алергия няма. Може да лъже 20 и 30 годишните но не и нас на и над 50 годишните.

10

Анонимен

преди 3 години

Парализа на лицето/смърт след РНК ваксините: Защо са добър знак?

9

Анонимен

преди 3 години

Туй лято на мода ще са *** пръсти на краката и зелени пръсти на ръцете със бонус обриви като на крастава жаба, ще е интересно на плажа.

8

Анонимен

преди 3 години

o()o

7

гладък мозък

преди 3 години

Аха, вече ни убеждават, че алергията е нещо хубаво. Ама то алергия към вируса няма, има само към разните пластмаси, адюванти и консерванти във ваксината. И това какво общо има с имунитета?

6

Анонимен

преди 3 години

От 9 кладенеца вода носят да ни уверят колко е полезо да получиш странчни реакции след вакисниране. Колко низко още могат на паднат не ми се мисли.

5

Кръстьо

преди 3 години

Експерименти си правят докторчетата и се радвам че мишките са оцелели.Е, някои от тях ще са глухи, други слепи, трети ще им паднат пръстите, ама нали са живи ...

4

Кьоравия снайперист

преди 3 години

Ехее значи ако си отрежете единия крак е добър знак.Ще си купувате само една обувка и един чорап и още куп други ползи.

3

Анонимен 123

преди 3 години

Цяла статия, за ваксина, жена, и вирусчето... Пфффф, безмислени неща...... Не съм я чел до края.

2

някой

преди 3 години

Абе аз ли съм луд или чета брътвежи на луди доктори бе???Кога алергичните реакции са се смятали за добро нещо???Това само *** би могъл да го каже!!!Всички лекарства могат да проявят странични реакции, но те винаги са НЕЖЕЛАНИ, а не хубави!!!В какъв паралелен свят съм попаднал, боже мой???И около мен гледам пълно със зомбирани ваксаджии които се радват на това че ги боли, сърби, тресе, кога се родиха такива мазохисти не мога да разбера???При кои други ваксини има толкова странични ефекти?

1

Пфаизър е пробит

преди 3 години

По израелските медии пише че Южноафриканския щам на Ковид може да пробие през Пфайзър!