40

Анонимен

преди 3 години

До гадоСЕдно от имената е гадоС

39

Коритаров

преди 3 години

И прескачането на сърцето е добър знак. Подскача от радост, че в организма тече ваксината. После виждаш бяла светлина.

38

Анонимен

преди 3 години

Какво и е на една ортикария - с мед да я намажеш? Представете си, че можеше да е тромбоза! Тука има - тука нема в нов, модерен и демократичен вариант.

37

Анонимен

преди 3 години

Щом външно се случват тези тежки и гадни реакции, помислете какво вероятно се случва вътрешно? Ако атакува вместо кожата или пръстите, например бъбреци, или сърце, или черен дроб? Но иначе са много безвредни и безопасни, а ползите превишават.

36

Анонимен

преди 3 години

Ваксините имат странична реакция загуба на обоняние, слух и зрение. Лежиш си в ковчега, но нито усещаш мириса на цветята, около теб, нито чуваш попът, който пее, нито ги виждаш... Ето това са страничните реакции на ваксините.

35

Анонимен

преди 3 години

Кожен обрив породен от нещо, което циркулира в кръвта ти в никакъв случай не е добър знак.

34

надървен

преди 3 години

а на мен курра ми е щръкнал нон стоп и е корав като каруцарска спица! ебба наред сичкото ку.рволяк и всеки е доволен, браво на вакцината

33

Анонимен

преди 3 години

"някои хора, получили ваксина, развиват "COVID пръст"Абе, наглеци, получават "ВАКСИНА пръст" май хората? Ама всичко трябва да е в името на пропагандата и рекламата на вредните, убийствени, неработещи ваксини, нали!

32

Анонимен

преди 3 години

Май съ решили яко да "Дестилират" населението над 30 годишна възраст!Ха, сега *** и не вярвай на теорията за "Златния Милиард"!

31

да,да ама не

преди 3 години

И oт грипoвeтe умирaт хoрa дoри и ceгa кoгaтo кaзвaт, чe грип нямa /a нямa ли грип/?!

30

Леша

преди 3 години

"Алергичните" реакции след "ваксината" са едни и същи с реакциите след химическо отравяне.

29

Анонимен

преди 3 години

да,да ама даКоронавирусът е сезонен грип, и някои сезонни грипове се предизвикват от коронавирус. Винаги в историята и в медицинските книги коронавирус е равно на грип. Само последната година изведнъж стана равно на ужаосяваща неописуема чума. А всеки друг грип "изчезна".

28

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен24 Дaли e грип и/или кoрoнaвируc?! Нямa кaк дa гo рaзличи прocтocмъртния БГ грaждaнин!? Cъмнявaм ce, чe и мнoгo лeкaри щe мoгaт?! Зaщo към eднo грипoпoдoбнo зaбoлявaнe ce oтнacят кaтo към нeщo cтрaхoвитo и ужacнo e друг въпрoc!? AЗИAТЦИТE ГO РAЗБРAХA, CМEНИХA ПOДХOДA И ЗAПOЧНAХA ДA ПEЧEЛЯТ! Уcлoжнeниятa ca cъщитe кaтo oт грип, ДOРИ И ВEРOЯТНOCТТA OТ OБРAЗУВAНE НA КРЪВНИ CЪCИРEЦИ И ТРOМБOВE!? Въпрocът c глaвнo В зa мeн e : кoй пeчeли oт тaзи игрa нa oтвaрянe/зaтвaрянe и oт тoвa пcихирaнe нa нaрoдoнaceлeниeтo!? И oт грипoвeтe умирaт хoрa дoри и ceгa кoгaтo кaзвaт, чe грип нямa /a нямa

27

Анонимен

преди 3 години

Новата медицина - ако по време на хирургия пациентът има животозастрашаваща загуба на кръв - това е добре, понеже така ще се прочисти. Ако хирургът забрави инструмент в пациента - това е добре, понеже пациента получава повече от хирургията. Ако зъболекарят извади грешен зъб вместо болния зъб, това е добре, понеже не му е дал време да заболее.

26

Мислеща

преди 3 години

Всеки обрив, който идва отвътре в тялото /а не от външно въздействие/, е опит на тялото да се освободи от някаква ОТРОВА за него чрез най-големия си орган- кожата. Ако някой си мисли, че развива имунитет като се подува и го сърби, жестоко се лъже!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако се снима филм за зомбита, няма нужда да се плаща за статисти, могат да си ги берат от улицата.

24

анонимен

преди 3 години

В листовките на всички ваксини е писано по килифарски и не се разбира какво съдържат! Само на Астрата са изпуснали да оставят директно писано полисорбат 80! А това нещо действа на фертилитета на лабораторни плъхове, вероятно на хората също! И вероятно затова навсякъде спряха да ваксинират с Астрата под 30годишни?!

23

Анонимен

преди 3 години

Вече е сигурно, че боднатите са яко прецакани.

22

Анонимен

преди 3 години

""Казваме на пациентите: "Кой не би търгувал няколко дни обрив за защита от животозастрашаващ вирус?""Кой не би търгувал за защита от сезонен грип! Освен ако е на над 70-80 години! И тогава вероятно ще си умре направо от "ваксината", вместо да чака вируса, който я хване, я не. Но ковидлогииката не е като нещото, което преди приемахме за логика. Тя е по-специфична.

21

Анонимен

преди 3 години

"COVID ръка"??? Това не е КОВИД РЪКА, а е "MODERNA РЪКА!" И който е написал това антилогично и антимедицинско извращение тук, и още повече който вярва на тези оскърбителни безсмислици, е***! Тежки странични реакции били "Добър знак"!! И да си сложела втора доза, само да се натъпче с още повече препарати преди това!