60

Анонимен

преди 3 години

Тепърва ще се види дали не е рак на кожата и в место корона получават рак.

59

Анонимен

преди 3 години

"...тялото ви вероятно развива хубав силен имунен отговор на ваксината, което е добре", казва ФрийманТова не е ли някакво предположение само?

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56А, аз такива като теб антиковид и антиваксъри :) и антимозъци с 8 клас

57

Анонимен

преди 3 години

Направо падам от коня, като чета какви глупости се пишат, за да се изкарат негативните ефекти като позитивни. Дори и според Европейската агенция по лекарствата такива ефекти се регистрират като нежелани странични ефекти на ваксината (макар и като леки такива). Скоро очаквам да прочета, че ако някой е починал като следствие от ваксинацията, значи ваксината е сработила перфектно, понеже вече никой щам не го лови...

56

Муахаха

преди 3 години

добре са, защото показват, че Мутагена ви мутира като Костенурка Нинджа!

55

Анонимен

преди 3 години

Световните медии гърмят!!!Напишете в Гугъл - Pentagon scientists reveal a microchip that senses COVID-19

54

Анонимен

преди 3 години

Надявам се всички инжектирани да пукнат.

53

Коментар

преди 3 години

Добре че не се е събудила леко усмихната и силно озъбена и да ритне камбаната!Пак леко се е оттървала!

52

до 47

преди 3 години

Внимавай с клетвите, че се връща по 10 нали знаеш

51

до 52

преди 3 години

абе незнам ама доказа, че има нисш разум и думата подчовеек е измислена з атебе !аххахахахахахах

50

Анонимен

преди 3 години

Честно - настръхна ми косата като ги прочетох тези странични ефекти. Какви са тези, които ни вкарват в организма, за Бога? И какво правим след 6 месеца, когато нямаме антитела? Пак ваксиниране, нали? Това ще е омагьосан кръг. Една ваксина ако не пази до живот, не ми я хвали.

49

микрочип

преди 3 години

Днес бг, я кажете, че Пентагона е разработил микрочип, който се инжектира и който открива Ковид-19 преди да се появят симптоми. Една по една всички т.нар. "конспирации" се оказват истина. Нищо чудно този чип да стане задължителен за "общото благо".

48

Факт

преди 3 години

Наааквате се от вируса ама и от ваксините ви е бая страх.....хахахахах кви сте мишлета а? хахахаха ни да се ваксинирате ни да се заразите.....баси жалките амеееби ахахаха

47

Кочана

преди 3 години

Може да си поръчате оцветяване на онази си работа. Полови органи с RGB подсветка.

46

Анонимен

преди 3 години

Тия в ред ли са? Да се опъпчиш, било добре. То сигурно и тромбозите са добър знак? А ако гушнеш букета, е най- добре. Така няма как да се разболееш. Пълна малоумщина.

45

Анонимен

преди 3 години

До 45Ще ви спукам от подигравки, ще ви соча с пръст след като се бележите, ще ви ходя на погребебията за забавление. Не е нормално да има такива фрикери, дано всички инжектирани да си личите от километри за ви заобикаляме.

44

ГЕРБ

преди 3 години

Е добре че от 100000000 сложени ваксини има един случай с обрив който не е доказан.Айде засрамете се с тези побликации.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"много ви моля, не се изживявайте като вирусолози, лекари,"Ами те вече се изживяват като рекламни агенти и продавачи, някой ще трябва да ги замести...

42

Анонимен

преди 3 години

Абе много сте ми интересни с тези анти ваксърски коментари....Ваксината не е задължителна, като не искате не се ваксинирайте. Точка. Но, много ви моля, не се изживявайте като вирусолози, лекари, знахари и други тем подобни гурота...

41

Леша

преди 3 години

Гуруто на ковидзомбитата Гейтс няма ли да се изкаже по въпроса? Фашисткия зелен паспорт ще ви предпази ли от присмеха на нормалните, след като си изкарате лилаво-зелените пръсти в магазина и на плажа?И това е само началото, скоро може и да подритваме окапали крайници по улицата.