100

r3v0lv3r

преди 3 години

До АнонименТи се стахуваш брато, страх от ваксина, страх да не те прецакат. Крайният резултат е, че богатите държави се ваксинираха или ограничиха разпространението с драконови мерки, за това ще си останат богати.

99

Анонимен

преди 3 години

Хоп-троп,чичо леКовид хапе много зле След като си би ваксинастрина Мина се споминаа съседа бай Иванпозитивен и засмянслед ваксината психясалполудял и гиберясалХоп-троп,чичо леКовид хапе много зле

98

Учуден

преди 3 години

Мислех си че падението на медиите ще приключи след преврата с Тръмп и тропосването на Бидон.Излъгал съм се!!!!

97

Анонимен

преди 3 години

Ако умрете от ваксината това е най-добрият знак.

96

Анонимен

преди 3 години

до 90 ПичДавай смело пич, покажи че не те е страх! Махай маските, посъветвай и родителите ти същото. Пускай децата навън (щото да станат социални) и после ги прати при баба им и дядо им.--------- Маски вкъщи не се носят, а дядо им е с нас на масата на всеки празник.

95

Анонимен

преди 3 години

До *** с джипЗатова децата ти драпат да избягат от теб и да живеят в тези "развити" западни общества.А вие ще си умрете бедни и самотни.

94

Анонимен

преди 3 години

... тялото ви вероятно развива хубав силен имунен отговор на ваксината, което е добре", казва Фрийман...Ако не вероятно, аз като не специалист ви казвам, че умирате! Успокоението е, че е доброволно!Приказки от 1001 нощ на Шехерезада, не българската разбира се!

93

Анонимен

преди 3 години

Добър са колкото тромбозите след Астра

92

Селяндур с джип

преди 3 години

"Това беше най-големият ми страх", казва тя. "Исках да се ваксинирам напълно. Бях по-загрижена дали ще пропусна втората доза, отколкото за самата реакция."Това, братя българи, трябва да ви говори красноречиво за интелигентността на "развитите" западни общества.

91

Анонимен

преди 3 години

До ПичНищо не си разбрал, пич!

90

Анонимен

преди 3 години

Закривай ковид цирка.

89

Анонимен

преди 3 години

Смърт след РНК ваксините: Защо е добър знак?

88

Пич

преди 3 години

"Да се ваксинирате! Добрата ваксина е поставената, а какво има в нея не е важно. Важното е да е вътре!!! :)"Ти имаш проблем, че не знаеш какво има във ваксината? Че то го пише на опаковката и го има на сайтовете на производителите. Не можеш да четеш или не разбираш? Какъв е проблема?

87

Пич

преди 3 години

"Хората умират от много неща и най-важното - рано или късно умират. Да се страхуваш от смъртта повече отколкото е необходимо за нормалното ти съществуване е вредно"Давай смело пич, покажи че не те е страх! Махай маските, посъветвай и родителите ти същото. Пускай децата навън (щото да станат социални) и после ги прати при баба им и дядо им. Давай, не се притеснявай. То един път се живее. На който му е писано, ще си умре. Голяма работа.

86

Дедо

преди 3 години

Мен мък *** интересува дали са зачервява оная работа и ша има ли страничен ефект за одървяване, дедовото.

85

Реалист

преди 3 години

Офффф, "журналисти" вече май ви стана скучно и започнахте някакви пълни глупости да пускате? Случайно някой да има топли и студени вълни след ваксината, или да му се е усилила болката в капачката на дясното коляно? Десетки милиони ваксинирани и някаква жена имала обриви. Хайде стига много моля с глупостите И без това населението вярва в чипове и сняг, който не се топи, само тъпотии им липсват.

84

loves2drive

преди 3 години

Как плашат хората с подобни статии - с РНК ваксина съм, и аз, и цялото семейство сме с Пфайзер- никакви алергични реакции и подобни глупости. На другия ден даже не можеш да намериш следа от убождането.

83

Анонимен

преди 3 години

До r3v0lv3rХората умират от много неща и най-важното - рано или късно умират. Да се страхуваш от смъртта повече отколкото е необходимо за нормалното ти съществуване е вредно. Все едно да се страхуваш всеки път, когато пиеш вода, защото може да е отровна. Ако правиш последното е въпрос на време да си докараш някое заболяване. Същото е и с Ковид. Ако се страхуваш от него повече, отколкото е необходимо, ще се побъркаш или ще се ваксинираш с нещо, което не ти е известно как ще ти повлияе в бъдеще.

82

Анонимен

преди 3 години

Ха,ха,ха обривите били добър симптом при ваксване. До сега когато съм се ваксинирал от какво ле ни никаква реакция никога не съм имал.Но става дума за истински изпитани ваксини.

81

Анонимен

преди 3 години

Ваксърите нямат проблеми с подобни странични ефекти. Дали ще имат 3-4 ръце или 2-3 крака повече, това са подробности. Дори и смъртните случаи след ваксинация не ги притесняват, защото ползите (за милиардерите) са повече от вредите (пак за милиардерите). Все пак и милиардерите са хора и някой трябва да се грижи за тях, а ваксърите са много социално отговорни същества и затова ще се погрижат. Да се ваксинирате! Добрата ваксина е поставената, а какво има в нея не е важно. Важното е да е вътре!!! :)