513

Габровец

преди 3 години

Майката на това същество не я ли е срам какво .... е родила и възпитала.Попитайте габровци и за брат му къде е назначен,как и с какъв бюджет разполага да си харчи.

512

да ама не

преди 3 години

Азис , Кондьо, Мишо шамара Радо Шишарката , Хисарския поп , Сто кила , Ванко едно , бат Милко , Тони Стораро и цялата факултетска консерватория чакат представителство в Парламента! няма само вие да лапате !

511

Анонимен

преди 3 години

Решението е затвор за вас и гонене до дупка да върнете откраднатите милиарди!

510

Анонимен

преди 3 години

Сведохте политиката до разходки с джипката и реклама за наша сметка.

509

Анонимен

преди 3 години

Решения и отговорност-О.К! Поемете отговорност,че заради "доброто" ви управление страната ни е на 1 място по смъртност и на последно по раждаемост! Тези два факта достатъчно ясно показват колко добро е вашето управление! Като бонус нека видим и колко хиляди напуснаха страна за последните 10 години ,като с това показаха "доволството си" от вашето управление!

508

Анонимен

преди 3 години

А ти, Дончев, какво решение взе за онлайн администрацията и съкращаването на безумната бройка от клатещи крака "държавни служители"????

507

решителен

преди 3 години

Вземете общо решение Дончев и се омитайте бързо извън пределите на страната. И да не забравиш да си вземеш тиквата и *** с теб!!!

506

Анонимен

преди 3 години

"Дончев: Сведохме политиката до песни и танци, а тя е решения"Плешо, вие сведохте политиката до просташки байганьовски изпълнения, а "решенията" ви са на проблемите, които вие сами създавахте заради собствената си некадърност и лакомия, и ги "решихте" за наша сметка.

505

Анонимен

преди 3 години

Точен в оценката за опонентите на ГЕРБ ,но нищо не казва за "хайку поезията" на Боса си , за 10 годин управление ,не чуваме наред ли са Здравеопазване , Образование , Съдебна систима неща , в които всеки българин би трябвало да се чувства равнопоставен ?За 10г ,в други държави от ЕС постигна огромен напредък ,тук само чувахме ,че нещо трябва да се дооправи , още малко и ще стане "пирфектно", ама като казва Алеко все нещо не достига ,за да сме европейци..та и от вас баят "Басни" чухме бат Донч

504

станислав

преди 3 години

Да работи от първият ден или да краде от първият ден.

503

Наблюдател

преди 3 години

Политиката не трябва да е песни и танци, но не е и само схеми и кражби!

502

Анонимен

преди 3 години

До БезпартиенСлушах ги глупостите на Слави и все повече се отчайвам от тъпите и глупави идеи, които предлага, просто не е истина какъв *** тип и какви глупости дрънка!Все повече започвам да имам чувството ,че Слави ще ни донесе страшна национална катастрофа,от която трудно ще се изправим някога!Слави е некакен гост в България и се вижда,че никой не го желае,въпреки,че го подкрепят официално!По-добре е ,Слави да се маха от политиката и другите партии да съставят правителство!

501

Анонимен

преди 3 години

Вие пък сведохте политиката до мутренски долнопробни изцепки. По-върла чалга от управление на герб няма.

500

Анонимен

преди 3 години

Половината от шлаката,която се е изнесла през Терминал 2 е гласувала за Слави!Толкова за изтичането на мозъци.

499

Иван

преди 3 години

Хм интересно е че лидера на ОПГ-то често сменя решенията... и винаги ги слага в бъдещо непроверимо време - до май ЩЕ има 3 милиона ваксинирани....

498

много ясно

преди 3 години

ГЕРБ са длъжни да предложат правителство, защото народа гласува за тях.Това че на временно изпълняващия длъжността, това не му харесва ще се очисти на президентските избори наесен.

497

Анонимен

преди 3 години

Пиянството на един народ. Ама после се изтрезнява...

496

Масква я люблю тибя

преди 3 години

Искам да си намеря соцжендър за една нощ. Не е задължително да е като Васко или Аргиров, но да е сладък поне като Вигенин или Серж Станишев. Къде да влизам????

495

Нед

преди 3 години

Ами задай си въпроса защо я сведохТЕ до там. ***

494

Ало, цифровизатора

преди 3 години

Ще плати ли Информационно обслужване неустойки за неработещите машини за гласуване? Кога ще затворят тази паразитна компанийка?