11

бъхлясал българин

преди 3 години

Драмата е сериозна..! Някой няма да циментира нов плаж и ще кара още година със старата Ес осмица! Но мен някак си не бърка, като предните 4-5 години не ме искаха за турист у БГ-то

10

Анонимен

преди 3 години

Един познат и той така - от 6 месеца всичко са пари под тезгяха и по документи има спад в бизнеса му от 60% , работниците (3-***) са с "60-40" и продължават да работят

9

Не ги пращайте

преди 3 години

хотелиерите някъде, айде нЕма нуЖда.Тук на морето първите къщи за гости посрещат туристи та 1ви Май.Знаете ли кога ще фалират ?!Точно никога.Вие да фалирате - възможно е.Като сте ***, не е чудно и така да стане.

8

Анонимен

преди 3 години

Нормално за положението в което сме.

7

123

преди 3 години

Приличен хотел струва 300 лв на вечер за двама възрастни и дете на 13....Тридневен престой, колкото да отидем на някоя десет дневна екзотична ваканция... При това положение - ДГД БГ хотелите.

6

Кики

преди 3 години

Последно бях на хотел миналата седмица,Видин и Долна баня.И двата хотела са вдигнали цената с 12 и с 15 лева за година.Вече не знам на кого да вярвам.

5

Анонимен

преди 3 години

Един туризъм ни беше останал, и него закрихме успешно. И в какво селско стопанство, кви оранжерии и градини, като ЕС не дава да имаме селско стопавство. Първото, което ни заповядаха да унищожим, беше селското стопанство.

4

Анонимен

преди 3 години

Да отиват хотелиерите да работят по градини и оранжерии. Няма сменят колите всяка година я. Големи бизнесмени се извъдиха. Така им се пада.. Ич не ги и съжалявам. Нека се научат първо на уважение към туристите. Глаааааааааад. Мухааахаааххаа

3

никиии

преди 3 години

Сметай каолко са лъгали и колко данъци са криели...хахахахх

2

Citizen

преди 3 години

Вярно. Казват няма приходи, зле е много положението, едвам връзваме двата края... А продължава да се строи. Защо? Значи се лъже здраво!!! Ами как да ви повярват хората?

1

Анонимен

преди 3 години

*** какви приходи са имали хотелите преди пандемията.... И какви данъци са плащали!? Какви заплати са плащали ?