126

Билков

преди 3 години

Някак просто не изгарям от желание да накарам жената на мечтите си да напълнее от мен за да си направи харакири за да излезе един плод като филм на ужасите като пришълеца и за да избегне взрив и да стане като кофа. Това е лоша идея предвид че да създадеш някого и да го накараш да умре след това с паркинсон и рак и други много трудно може да мине за добра услуга, а причинена вреда и мъчение.

125

Анонимен 13

преди 3 години

Аз съм глобално мислеш чиляк.Светът е моя дом.България ми е в кърпа вързана.Когато ми е кеф се връщам.Не ми дреме кой я управлява или дали има раждаемост.

124

Анонимен

преди 3 години

След 45 г. не може да се пенсионират и остават безработни, защото фирмите не ги искат, не може да се лекуват и умират. В бъдеще няма да има кой да работи даже и ако има икономика но май няма и икономика а е само администрация за ГЕРБ.

123

Георги

преди 3 години

Така е.. Мъжете до 30 години не са сигурни дали искат да се женят, жените правят кариери до 35.. Повечето от тях си остават с кариерите.. На 40год. като види че никой няма да я прибере си вземе едно апартаментче и до там с децата. Големи мъжаги, големи бради, но семейство няма, деца няма.. има само пози и чупки и стойки.

122

Истинска!

преди 3 години

Ето и една истинска заслуга на г-н.Джипката! Не го виждам да се хвали нещо?

121

Анонимен

преди 3 години

Много народи и държави са изчезвали, други са се появявали на тяхно място и никой не реве за изчезналите. Така или иначе населението по света расте и човечеството няма да изчезне (скоро).

120

до 126

преди 3 години

Има едно физическо явление - дифузия .Където правят повече бебета - те се разпоростраяват там където правят по-малко бебета.Движението е в посока от по-висока , към по-ниска концентрация.Тоест , може да се досетиш какво ги чака "почитателите на по-добрия живот" след време.

119

ИСКАМЕ СИ ОБЕЩАНОТО

преди 3 години

ОБЕЩАВАХА ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ- ХАЙДЕ СЛАВИ И ДРУГИТЕ ДАВАЙТЕ НЕ СЕ ПОМАЙВАЙТЕ- ЧАКАМЕ СИ ВИСОКИТЕ ДОХОДИ- А 50ЛВ ЩЕ ИМАЛИ КЪМ ПЕНСИИТЕ, А 975ЛВ ЗА МАЙКИ В КЪЩИ ДА СИ ГЛЕДАТ 2 ТЕ ДЕЦА КОГА НЕ РАБОТЯТ ДГ И УЧИЛИЩА, А ТОПЪЛ ОБЯД....НАРОДА ЧАКА НЯМАТЕ ВРЕМЕ, ЩЕ ВИ МЕТЕМ АМА ЯКО....

118

Анонимен

преди 3 години

не е вярно че застаряваме !Екстра сме си ! Пия си ракията , слшам си чалгата , нямам оплаквания.

117

Анонимен

преди 3 години

В Европа половината народи са по-малобройни. И естонци, латвийци, словенци, люксембургци ..Въобще това не е нещо страшно. Хората живеят по-добре, искат да дадат по-хубав живот на дете/деца, и не се множат на ангро като в третия свят. Там кто са 5-6, а пари няма и за едно, останалите гладуват, започват работа на 10 и е една трагедия и мизерия. А който иска калабалък, ей го Станбул на 400 км...

116

Анонимен

преди 3 години

На младите хора им събират парите за да се плати социала на малцинствата и пенсиите на комунистите. Освен това ги заливат с гейщина и други псевдо идеали - на целия този фон как очакват да имат деца???

115

Истината

преди 3 години

Хора спрете се .Изказвайте си мненията без да казвате на другите какво да правят.Иначе се превръщате в Съдници.А това са хора с огромни комплекси.

114

Анонимен

преди 3 години

До брутален реалистДа знаеш, че много ме притеснява корупцията в България, но още повече ме притеснява, че никой не ме включва в нея !

113

До 121

преди 3 години

Аз работя за себе си.Какво ме интересуват другите?Ама мен ме нарекоха крепостен селянин. Човек, който отива да работи, когато му е кеф.

112

Анонимен

преди 3 години

До До 107Да бе в България също се работи за ново богаташи.Повечето даже чалга типаж.

111

До 117

преди 3 години

Бил съм в Германия, Австрия, Великобритания, Полша, Унгария, Турция, Гърция. Бях на гости на един приятел в Лондон .Той живееше в една малка стая с още един човек, ползвиха обща баня, кухня и тоалетна с още 10 души.И беше пълно с ***, а крановете нямаха смесители за топла и студена вода. Сега пикът си живее в къща в едно родопско градче и му е 100 пъти по-добре.

110

До111-Handel

преди 3 години

Боже ,наистина ли има толкова *** и примитивни същества!?Как е възможно ,човек който се е научил да пише,да не може да мисли?!?

109

Анонимен 13

преди 3 години

В бГСамо Бойко работи за себе си.Трябва да правим деца.Кой ще работи за 120 депутата и крадците.

108

До 110

преди 3 години

Ясни сте ми тия групи.Всяка седмица четем за някой българин,който лежи в чужд затвор заради измами с банкомати.Познавам един такъв-голям тарикат го даваше,ама го хванаха и лежа в затвора. В България.

107

Анонимен

преди 3 години

До До 107А ти на ексурзия ходил ли си.