146

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧакай малко, това цитат ли е? От кого?Паулу Куелю?Виж мила, лягай си при твоя Прасчо.

145

Анонимен

преди 3 години

До До 161И пак глупости, глупости, глупости..."Никой не харесва гордите хора и това го знае всеки човек, който поне малко се е занимавал с любов към мъдростта, сиреч философия."Това е толкова несвързано и в стил пиянско изфъфляне с надут език, че не го разбирам."Самият факт, че се наричаш горда, вече означава, че нямаш трезва оценка за себе си."Още глупости!"Освен това, не си независима и някога тежка болест ще ти го покаже."Като нямам деца, защо си мислиш, че нмам роднини и приятели

144

Анонимен

преди 3 години

До До 159Жените като мен стават все повече и повече, хората проглеждат и скъсват с пещерното и животинското.White trash-ове като теб се маргинализирате и маргинализирате все повече. Защото освен едно "кисело черво" друго нямате.И когато "селският бик" до теб те паряса, киселото черво - пресъхнало, а децата те намразили, започваш да злобееш по такива горди и независими и матерално осигурени като мен,наричайки ги "сбъркани", "смахнати"...

143

Анонимен

преди 3 години

До До 156Като те затапят и лъснеш колко си примитивен, глуповат и изостанал, поне си трай!

142

Анонимен

преди 3 години

Хубаво правят сегашните млади - движат си работата и бизнеса,ако име добре - махат се от тази безнадеждна държава, може и да се върнат, може и не.Деца - едно, максимум две и то само ако всичко са уредили.Не нато Мангуту и Хайшету или като разни "white trash"-ве (бял боклк), дето мислят с онези си работи.

141

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи защо си въобразяваш, че щом жена не мисли като крава за разплод и няма деца, поне не преди да напредне в кариерата,значи е сбъркана, смахната, изкривена...Що за прстотия? А феминизъм е нещо съвсем друго и няма общо с рзмножаването.Ти понятията бъркаш, тръгнал да ми....

140

Анонимен

преди 3 години

Аз затова съм категорично против всякакви майчински, бащински, помощи и т.н...Който ще се размножава, да си прави сметикте. чужди деца ли съм длъжен да подпомагам. Защо? Ако са сираци - тогава да, но то е от милосърдие, то е друго.Да не говорим, че се сещате кой етнос ги взема най-вече тези майчински....

139

До 149

преди 3 години

И Ботев, Левски, Бенковски, Каблешков, Хаджи Димитър, Стефан Караджа, като са умрели без да оставят деца, но са умрели за свобода на народа и да оставят Идея след себе си, са по-малко хора от ромите в махалата? Не казвам,че всички хората, които не оставят поколение са читави, но не може да казваш,че човек не струва ако не е продължил рода си. Много хора оставят идеи, които променят хората душевно на много по голямо ниво отколкото генетично и променят идеите на цели народи.

138

Анонимен

преди 3 години

До До 148Maйка ми не е крава, краво! Знаеш ли защо? Защото като ме е родила е била вече с кариера, професия и вече е била ЛИЧНОСТ!Не като такива като теб, дето освен седалищата си и "киселото си черво за продан" друго нямате!

137

До 143

преди 3 години

Човека е животински вид - това е неоспорим научен факт! Като всеки друг вид, основна мисия на всеки човек е да се възпроизведе, да предаде гените си, да продължи рода си - такива са природните закони и никой не може да избяга от тях, в това число и ти. Няма как да унищожаваш своя род и това да е велико постижение, напротив това е върха човешката деградация.

136

Анонимен

преди 3 години

Много повече уважавам някоя, която е постигнала нещо в професията си, отколкото някоя крава, дето освен да е прилъгала някой пръч за да си начеше женският нагон за раждане,друго не е направила.

135

До 143

преди 3 години

Нали.И като остареят да са заобиколени от котки,вместо от деца и внуци. Много прогресивно наистина.

134

Анонимен

преди 3 години

Има само един начин за третиране на феминистките хващаш ги за косата и им се изреждате едно 20 човека няма и да има помен от примитивен феминизъм след тая акция.

133

До 142

преди 3 години

Значи според теб науката е животинска и примитивна? Защо човека се дели на два пола? Защо ги има жените? Как предлагаш да се размножаваме? И ти понеже си много прогресивна, живееш на приципа след мен и потоп. Дай да унищожим всичко, защото ти си егоист и те мързи да гледаш да деца.

132

Анонимен

преди 3 години

"Бедата не е в това, че човек е произлязъл от животното, а в това, че не е престанал да бъде животно."Александър БеляевТова посвещавам на всички жени, които още живеята в XV век и не са мръднали много настрани от печката, цукалото и чорапите на мъжете си.Бъдете завършени и пълноценни хора, горди, самостоятелни, независими,а не крави за разполд.

131

Анонимен

преди 3 години

До До 138"Мисията на жената е да бъде майка, всичко останало е второстепенно."Толкова животинско и примитивно, че няма да же и да коментирам.

130

Анонимен

преди 3 години

В държава в която пенсионерите определят кой ще управлява съвсем естествено правенето на деца е второстепенна важност за държавата.А България от 30 години е така.

129

До 138

преди 3 години

Мисията на жената е да бъде майка, всичко останало е второстепенно.

128

Анонимен

преди 3 години

След като си издигнал в култ гейовете, феминистките, хипи нихилизма и т.н. либерастки култове, резултата е това, демографска катастрофа, политически и икономически кризи, в край на сметка заличаване на цели народи, култури и цивилизация! Не само ние българите изчезваме, това се случва с всички европейски народи, но пък на никой не му дреме, този жалък факт даже се приема като голямо постижение.

127

Анонимен

преди 3 години

За съжаление още много жени, които разсъждават като "крави за разплод".А една жена трябва първо да е независима, успяла в кариерата си.Децата са лукс, не необходимост.