156

Анонимен

преди 3 години

До Пян_ГъГрешиш, приятелю, възгледа ти, че трябва да вървим винаги със силните е показателен за това, че си се предопределил да слугуваш.Германия не е "полегнала" на Рим, когато Рим е бил Империя, Швейцария не е полягала на никой, за да си отстоява интересите. Само два различни примера ти давам. България е ЕВРОПЕЙСКА държава и трябва да се държи за европейските си корени, иначе ставаме ***. За хубаво или за не чак толкова хубаво. ЕС е политически съюз, но е базиран на културни черти.

155

Пян_Гъ

преди 3 години

До 1Човече, нямаш представа колко грешиш. Няма една истина во веки веков. Иначе ще заприличаме на соца и неговия СИВ. Ние сме малка страна, която не е самодостатъчна като Русия, Китай, Индия. Ориентираме се спрямо политическата обстановка. Затова ЗАСЕГА е добре да сме с ЕС/НАТО, но в средносрочна перспектива ще трябва да се измъкнем, защото новият световен ред ЩЕ Е БЕЗ ЗАПАДА!!! Не го казвам аз - чети!

154

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами това е положението другаре и товарищи, дотук беше с добрите новини и статистики за България в западниян печат и международните агенции...Хората Ви го казаха, че с преЦедент като радеф приветлив към маскава и партии като "Възраждане" и "Българското лято" на Черепа ще оглавим всички негативни класации, а с депутати като Мая Костинбродска, Татяна Дончева, Бойкикев и СиЕ ще гледаме европейските милиарди за борбата с кризата през крив макарон...Стягайте се тежки времена и преЦедентска реСпублика

153

Анонимен

преди 3 години

Платена статия да кърпи статуквото. Запъда го боли фара за БГ.

152

аз

преди 3 години

Запада бил разтревожен....... Защо популиста Слави Трифонов "Въпреки липсата на каквито и да било смислени предложения по време на предизборната кампания," събра 17,7%? Защото народа НЕ иска повече магистрали, корумпирани магистрати и обещания за светло бъдеще! Замислете се драги западни партньори, дали това не е ситуацията и при вас

151

1

преди 3 години

До Пян_Гъ"Сега, разговорът за геополитическата ориентация на БГ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ"Това е истинската трагедия на сегашната ситуация. Ако хората ДОСЕГА не са разбрали каква е "правилната ориентация" сме за диктатура.

150

Тези

преди 3 години

комппроматчета с чекмеджетата само деца в детската градина и съответното нервно-психическо ниво на развитие се връзват. За тях бяха и предназначени.

149

Анонимен

преди 3 години

Защо сега се тревожат? Когато видяха еврото, златото, пистолета и спящия напречно на леглото премиер не се разтревожиха?

148

Пян_Гъ

преди 3 години

Сега, разговорът за геополитическата ориентация на БГ ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ. Няма как да избягаме от него. При това повод ще вземем не от друг, а тъкмо от разпадащия се ЕС и отслабващата роля на САЩ в световната политика. Всичко това обаче ще дойде по-нататък и не ние ще сме инициаторите на това "откачане" от глобалния либерализъм. Засега сме с НАТО и ЕС. Точка. И първо трябва да решим въпроса с управлението.

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Кога трябва да се вярва на Румен Радев?Никога!

146

хм, иска му се!

преди 3 години

До Сата НАТО - Левът трябва да се отвърже от евротоРумен Гечев, ти ли си това бе!

145

Между другото

преди 3 години

Българите тепърва ще установяват каква грешка направиха (за пореден път, защото и преди са се хващали на руската въдица по същия начин).В момента руските интереси са на ход в България и всички, които си бяха осигурили сносен живот, защото имаше някаква нормалност, ще трябва да започнат да се притесняват за него.

144

Анонимен

преди 3 години

До HeinrichHimmlerЯвно на Запад не си стъпвал.

143

Пян_Гъ

преди 3 години

Ааа, така ли било? Ще започне лееека-полеека да ви идва наум какво да правите - от една страна, ЕС, САЩ, НАТО (малко приятулски инструкции от посолствата, както ВИНАГИ!!!), а от друга, ГЕРБ и ИТН. Само стойте, та гледайте как ще се постигне съгласие "в името на стабилността и националните интереси на БГ". Първо, така е казал НАРОДЪТ - победител ГЕРБ, второ място ИТН. Второ, всимко друго самолет без пилот във взривоопасна ситуация.

142

Анонимен

преди 3 години

Какво има да се притесняват? Просто трябваше да имаме вече 3 завода за автомобили както е в Унгария и Чехия и Полша и народа да не мре от мизерия и да не бяга. Какво неясно има? Не може да сме само пазар и да навиваме кабелчета...

141

Прави сте

преди 3 години

сега забелязах, че откакто Щатите дадоха на Гешев шпионите в президентството Радев престанаха да го канят където и да е. Дори в Естония като отиде се направиха, че е болен от ковид 19 за да го затворят в хотела. Всички го отбягват като прокажен. Странно че дори Путин не го кани, сигурно му изглежда че не напредва достатъчно бързо. Па и да не ме се осветляват шпионите.

140

HeinrichHimmler

преди 3 години

Западът се нуждаел от нас видиш ли. А какво направиха, за да ни помогнат в борбата с корупцията и мафията на банкянския ? По-добре с Русия и нормалните семейни човешки ценности, вместо със Запада и джендъризацията на обществото. Нищо добро не сме видяли от западните парвенюта, а като гледам в близко бъдеще ще господства Китай, Русия, Иран, а западните държави и общества ще продъжлат гниенето си, поради грешния курс, който са поели!

139

Анонимен

преди 3 години

Ами това е, другарки и другари, цяло лято протести, платени от Путин /муха го ухапала/ и резултатът е да се бухнем отново в руска орбита.Те затова пищяха само "остовка", понеже нищо друго не ги интересуваше. Само да свалят Брисов и да ни натресат някоя руска под...лога като Радев.

138

к1

преди 3 години

Учудвам се, защо продължават да определят ГЕРБ , като дясно-центриска? ГЕРБ си е чисто национал- популистка партия,в която решенията се взимат от една личност и всички в партията работят за една личност и зависят от неговото благоволение. Относно притесненията на запада за стратегическите им интереси-няма страшно, от нас българите по продажно племе няма.Даже Юда е ученик пред нас.

137

Сата НАТО

преди 3 години

Левът трябва да се отвърже от еврото в момента, в който почнат да печатат новите милиарди.