114

въстановлим истину

преди 3 години

Когато лекаря дошъл на място измерва кръвното на Юрий Гагарин, ахва:"Но то е сякаш Вие никога не сте летели."А Гагарин отговаря: "Но аз не съм казал че съм летял . . ."Гагарин е просто един симпатичен млад мъж, който става лице на Съветската пропаганда. Това се отразява зле на психиката му и той се пропива. След това Герой Космонафт е принуден от началниците си да прави "изпитания" на стар ремонтиран самолет за който се е знаело че е неизправен.Толкова стиснати са се оказали неговите

113

Вирус

преди 3 години

До Анонимен@"Само в Бг и Украйна се съмняват в полета на Гагарин. Досете се защо."---Грешиш! Не само в България и Украйна...Напиши, или копирай, и експонирай в прозорчето на Гуугл следното и чети внимателно! ;)Soviet Space Deceptions - not so many after all!Gagarin's Falsified Flight RecordSoviet Union lied about 1961 Yuri Gagarin space missionи още ХИЛЯДИ подобни, подкрепят яко, че Юри Гагарин НИКОГА не е летял в космоса.Цялата история е съшита с бели (червени) конци.

112

Анонимен

преди 3 години

Това е красиво свободно съчинение.Садитесь! Отличная шестерка!

111

Вирус

преди 3 години

До Българин@"Разбрах от секретни източници че в следващите няколко месеца Русия ще извърши десант във Варна и в Резово"---Десантът е налице, но в Поморие и отчасти Варна за ония тарикати, дето си купиха ЕВРОПЕЙСКИ Български паспорти за трицифрена сума в долари и още някой кинт за шофьорска книжка с помощта на некорумпираната ни народна полиция.Интерпол и Европол трябваше отдавна да си влязат в ролята, но нещо се спотайват напоследък.

110

Анонимен

преди 3 години

Добре е написано...

109

Krom

преди 3 години

Тая история е малко странна. Капсулата влиза в атмосферата с огромна скорост и се нагрява здраво. Каква би била причината Гагарин да напусне капсулата висяща на минимум три товарни парашута? Въобще, това е ли възможно технически?

108

Анонимен

преди 3 години

Напълно фалшива история, съшита с бели конци. Гагарин изобщо не е бил в космоса и това ще стане ясно след 2032 година. САЩ отлагат полета на Алън Шепард планиран за февруари 1962 за май, защото в Москва готвят пуч срещу Хрушчов, човекът развенчал Сталин. Пучистите в ЦК на КПСС са мнозинство и са най-заклетите сталинисти. Поводът са свалянето на Хрушчов е изоставането на СССР от САЩ приписано на Хрушчов. Неочаквано и за самите пучисти СССР изпраща човек в космоса и цялата пучистка схема рухва.

107

Анонимен

преди 3 години

До 121Русия освен десант в задния си двор дуг десант не могат да направят. Това са руснаците заплахи заплахи и заплахи!В някакъв момент на хората им писва и ги изритват!

106

Анонимен

преди 3 години

До Пенко РусинОттам ли си?:)))))))

105

Пенко Русин

преди 3 години

И ние от село Паламидово вече не садиме компири щото не е престижно и преди 60 годин ги садихме по електронен път

104

съвременен

преди 3 години

Аз познавам Барак Убама и Джо Бай Дън. Никакъв Гагарин не знам да е имало.

103

Българин

преди 3 години

Спираме да се заимаваме с Русия, когато Русия спре да се занимава с нас.Агресията идва откъм Русия, не откъм България!Разбрах от секретни източници че в следващите няколко месеца Русия ще извърши десант във Варна и в Резово и такива като мен ще ги изпратят в Сибир да садят картофи за водка.

102

..садило картофи с

преди 3 години

...с анкъл Джо..Космическа Америка не сади картофи на ръка и сега и преди 60 години.Тя внася картофи директно от луната а сега води преговори за внос от Марс.От картофите фермерите правят и първокласно американско уиски. Продават го в магазините на ЛИДЛ - България за около 08.00 BGN. Много е престижно.

101

Българин

преди 3 години

Спираме да се заимаваме с Русия, когато Русия спре да се занимава с нас.Агресията идва откъм Русия, не откъм България!

100

Само питам

преди 3 години

До СвиняРусофилска.

99

..садило картофи с

преди 3 години

Докато яло филия със свинска мас и садило картофи с майка си, 5 годишното момченце Бойко Борисов поздравило първа Гагарин.

98

..садило картофи с

преди 3 години

...баба си..И сега сеят картофи,както преди 60 години...на ръкаПък и картофите са добра суровина за спирт(те му викат водка)

97

Анонимен

преди 3 години

Само в Бг и Украйна се съмняват в полета на Гагарин. Досете се защо.

96

Влади

преди 3 години

На височина 7000м Гагарин бил скочил с парашут от капсулата. Като си спомня, другите космонавти все си стояха в капсулата да дойдат да ги освободят, а тоя от нетърпение скочил навън. Замалко да забрави парашута. В другите версии срещнал трактористи, младежи, те му обрали капсулата, тва лодки,тва оръжие, тва палатки. Е гати капсулата, голяма като гараж. Аз много не вярвам, а вие?

95

Свиня

преди 3 години

Показателно е как и в една обикновена безобидна и хубава история проссстака може да се иззссере без капка срам....българският проссстак....