134

Ваня

преди 3 години

До Културният поляк Арогантни сте си поляците, ама не сме се срещали по бойните полета! Да ви отупаме малко!

133

бай Ставри

преди 3 години

До ОбективенАбе др и с ък обективен! Р00снацитеш не оспорват кацането на Луната. Вярно е и че и американците не оспорват полета на Гагарин!. Тогава, в тях времена, двете сили се следяха и дебнеха и е изключено някой да се опитва да лъже така,че и ти да разкриеш лъжата

132

Обективен

преди 3 години

До Дали е летял ?Летял е,летял е...за разлика от краварите,снимали Луната и Армстронг в студиото на Кубрик.

131

Дали е летял ?

преди 3 години

Няма нито едно доказателство, че Гагарин е летял в Космоса !Поне една снимка да беше направил ........

130

Културният поляк

преди 3 години

до 147 - Всъщност е цъкал нон-стоп обаче апарът е изчезнал, дали се е повредил при падането на капсулата или както има една версия - капсулата е била ограбена. Има още една версия - политбюро не е харесало снимките - Земята не се е побирала в илюминатора, както е гласяла песента, била е много по-близо от очакваното, почти е изглеждата като от самолет и са сметнали че няма стойност в тях и са ги унищожили.

129

Културният поляк

преди 3 години

Божкеее, ела си прибери вересиите, някакви примитивни бълггаропитеци тръгнали акъл да ми дават, на мен поляка, хаха, кога дойдохте от Азия, кога почнахте акъл да ръсите, слезте първо от конете, отървете се от миризмата на конска пот и тогава елате да ме поучавате, баси загубеното диво плееме, на всичко отгоре се имат за европейци, това е грешка на Меркел, ама Меркел си я знаеме, тя има слабост към азиатски и африкански пришълци, хаха, няма такъв пррост народ, оня кръчмарски певец, дето го гласи

128

Анонимен

преди 3 години

Странно защо не е цъкнал поне една снимчица с най-обикновен фотоапарат при полета? Имал е доста време за това и е наблюдавал Земята. Защо няма снимки?

127

бай Ставри

преди 3 години

До Културният полякГжмзко, ...познавам много поляци, не толкова културни. но стократно по-културни от теб. Ти си високо културен жител на северна Азия, но от Западната част. Другите на изток, са по-грамотни

126

пияница мистик

преди 3 години

До Културният полякХахахахаха, обичам когато дърти пyтин0питеци умират от злоба и с пяна на устата се заканват на вятъра :))) Абе, дядо, къде си тръгнал да заплашваш? Знаеш ли първо кой е отсреща да речем? Малко мозък трябва, за да прецениш, че не си Скалата, за да имаш самочувствие, че си непобедим. И Майк Тайсън са го били в бар, нищо че на ринга беше непобедим. И какъв ти е Гагарин и СССР, че така ги защитаваш? На мен са ми противни като държава а и всичко руско. Аз нямам нищо от тях, а ти?

125

Културният поляк

преди 3 години

до наблюдаващия отдалече - ей гyмнo ***, маамицата ти отзад и после в устата, глей си в канчето за да не си ядеш ллаайната после, ясно ли ти е

124

Нико

преди 3 години

Айде-е, дежурните хейтъри изпълзяха от дупките си и наплюха този достоен мъж!

123

наблюдаващотдалеч

преди 3 години

Това е история от пионерските години, но модернизирана! "Дами"? В ония времена? Гагарин даже не е знаел такава дума. Момиченце сее картофи, не се споменава за близко село? Името на това село щеше да стане световно известно. Не се споменава за жители на селото, които също биха дочли да поздравят Гагарин? Абе, като всичко р00ска работа-запорожец!

122

sd

преди 3 години

Историята с Гагарин е измислена от началото до края!

121

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУффф.. бхубу! Айде! От мене да мин - кацанл бил!

120

Анонимен

преди 3 години

падат крушите той се е приземил.

119

Вирус

преди 3 години

До На *** Поехал@"Дори и да не е летял Русия пак си остава номер едно в космоса, само руснаците могат да правят обитаеми станции в орбита."---Няма да е зле да се поразходите из уебсайта на NASA, за да ви светне, че хич не е така. ;)

118

Вирус

преди 3 години

Въпреки всичко, Юрий Гагарин е бил много честен и откровен човек.Жалкото е, че онези катили от ЦК на КПСС не са го обичали много, поради неговите откровения.Много от изказвания му, както и разговори с приятели и познати са изчезнали яко дим, но... НЕ всичко !!! ;)

117

Културният поляк

преди 3 години

до Чудно: Какво ти е чудно бе льохман, първите капсули са имали проблем с парашутите, затова след като навлизат в атмосферата и се охладят космонафте отваря люка и скача с парашут. И първите скафандри са били модифицирани самолетни костюми. Баси и тъъппите маллоумнници!

116

На Хуй Поехал

преди 3 години

Дори и да не е летял Русия пак си остава номер едно в космоса, само руснаците могат да правят обитаеми станции в орбита.

115

Анонимен

преди 3 години

Леонов твърди, че неговата версия за гибелта на Гагарин вече не е версия, а доказан факт:Когато от катастрофата изминаха 45 години, аз се обърнах към президента Владимир Путин с молба да отворя засекретения пакет. Президентът разреши. Онова, което доказвах по-раноче причина за гибелта на самолета на Гагарин е станал страничен и несанкциониран самолетсега е потвърдено. В онзи ден в същия район тренировъчни полети извършвахме не само ние, космонавтите, но вървеше и изпитание на самолета Су-15.