8

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде по света има логика в "мерките" и ценят здравето и живота си. Само тук си играем на някакви "мерки ластик", в най-големия пик отварят, после затварят, разиграват ни като маймуни на руска рулетка, а сме първи по смъртност с това наше здравеопазване. Потресаващо, но факт.

7

Анонимен

преди 3 години

Кога ще го хване вируса предаващ се по определения му начин от жив на жив индивид включително от вид на вид и за среда освен как за начин с неразпространение как без въздушна с без влажностна-капкова или без кондензациионна за съществуване среда като възможна за която никой не знае както обясняват за индивидите и поради таз причина е нужно всеки да бъде или да ходи със собствен многофункционален,многоразов за ползване и обслужване тест от разнообразието по щам,мутации в междучасията и часовете.

6

Анонимен

преди 3 години

"Свободолюбивите" гърци са се изпокрили като мишки

5

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

И като стояха затворени пет месеца, да не би да са по-добре от нас? Гледам данните им за предната седмица - между 2000 и 4000 заразени дневно. Също като у нас.

4

Анонимен

преди 3 години

Хората ценят човешкия живот. Управниците им знаят, че ще им счупят главите, ако се случи нещо такова като тук. Затварят бизнеса - плащат обезщетение в името на човешкия живот. В България само лъжи и се мисли как да се гепят парите, предназначени за хората от ЕС.

3

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ли с тест на училищеНяма ли да им разбият носната кухина с постоянно бъркане. По тази логика могат да отворят и ресторанти с тестове да ходят

2

Анонимен

преди 3 години

Затворени ще са я, като си нямат мрънкало с мазна коса, което да заплашва с протест преди изборите

1

Анонимен

преди 3 години

Затварят, ама дават пари на хората!А не само гербави лъжи като тук!