46

Феликс

преди 2 години

Щом тоз пръдлив дядка (лека му пръст) са го приели за бог, какво ли биха помислили, ако Арнолд Шварценегер ги бе посетил.

45

Анонимен

преди 2 години

Като има *** ще има и използвачи. Бог бил, как не. Ама да го оставим това, няма какво да го мислим. Като си даваш сам *** трябва да очакваш някой да те работи там. Затова Англия се тупа в гърдите че владее света. Щото светът й дава.

44

Анонимен

преди 2 години

До ВетЪра на ПОДмянатаБоже колко глупост има по тоя свят боже!

43

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Заглавие в недалечното бъдеще : Как БГплемето, за което Бойко Борисов е като Бог, ще почетете паметта му?____________________________________________________________________________ Замислете се над такова заглавие ,защото то реално ще съществува така или под подобна форма .Българският народ доказа като даде глас за под човек като Борисов че обича да е насилван.Пет века ОСМАНЦИТЕ са ни крали ,насилвали,КЛАЛИ дедите и никой не се е реално вдигнал, руснаците са чакали.Смелите са убити.

42

8

преди 3 години

Искам да попитам "Ние Република ли сме или монархия?" Република!Тогава защо републиканските медии особено днес ни обливат с многочосови предавания за смъртта на един монарх !?С каква цел и с чии пари се прави това и от държавните медии на Републиката?И не трябва ли това да заинтересова главния прокурор да им предяви обвинение за измяна на Републиката!?Английската монархия носи голяма вина за нашето многовековно робство!Винаги е подпомагала поробителите ни и особено тези нейни представители !

41

Анонимен

преди 3 години

Връзката на *** с англичаните била много силна... Е бре! Царе са на измамите! И връзката на бурите и на индийците и на много народи с англичаните е силна баш като връзката на българите с османците! Само македонците могат да се мерят по измами!

40

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха хахааааааа, това някакъв сценарий за фентъзи ли бе.

39

Анонимен

преди 3 години

Явно че даже един червей има повече мозък от цялото това племе.

38

Анонимен

преди 3 години

Ами то излиза че нашите роми са всичките са с милиарди години по напред от това племе.

37

Хахахаха

преди 3 години

Хахахахахахахахаха!!!!

36

юбералес

преди 3 години

Да му издигнат мавзолей - както прави голямото северно племе със своите вождове-богове.

35

весел

преди 3 години

Има диваци, които направо обядват с гостите си- направо ги изяждат...

34

k

преди 3 години

а пък племето на Меркел няма даже и да присъства

33

Анонимен

преди 3 години

Ми да го мумифицират. Наследство за идните поколения. Само срещу един банан, ще може да се докосне до бог.

32

Анонимен

преди 3 години

Тези са на нивото на българския електорат. Повечето избиратели не знаят какви са платформите на партиите за които са гласували.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "Къв е тоя "кастом", бе?! Думата обичай не сте ли я чували? Мале-мале... *** Христова - гугъл транслатор по професия."Аз пък се същисах от падането на щифт "Беше толкова тихо, че можехме да чуем падане на щифт" Сгурно е било написано pin - топлийка, но значи и щифт, който, ако е от задвижването на локомотив или от нещо на кораб, може да бъде бая голям - да кажем 20-50 кг! Забавно е!

30

Бай Иван

преди 3 години

Тея боготворят тоя кукундрел , както тея от дб - убиеца австралиец,когото издигнаха като герой на либералната "антифа" доктрина - манталитета им е сходен ;) !!!

29

Анонимен

преди 3 години

банда кpaтyнкoвци...

28

Еднокнижния

преди 3 години

Да ви се натресе за 10 г.Ще забравите и предци, и всичко ...Даже Кралицата!God save the Qween!

27

Гъзибар

преди 3 години

ще се изпишкат