24

Криптонит

преди 3 години

Мешерето е най хубавият начин да се Аугментирате. Смесвайки АстраЗен с Шмайзер и Модерна ще ви направи супер хора с инфрачервено зрение аба суперчуек! Способности да виждате през стени и да не умирате. Вече има няколко случая на Супер-хора,които са омесили здраво вакса и са придубили здравината на Криптонитна стомана и способностите на Супермен. Мешерето му е майката за излизане от тук.

23

Анонимен

преди 3 години

Понеже всичките коментиращи по-долу са видни антиваксъри, ще напиша само 1 нещо : погледнете Англия. След ваксинационната кампания, там заразените са пренебрежимо малко, мерките отпадат една по една и се готвят за нормално лято. Погледнете нас. Излязохме от третата вълна, не се знае кога ще ни тресне следващата. Може и да затихне за лятото, като миналата година, но зимата пак ще е същото. Ваксините спасяват човешки животи.

22

доц. Симидчиев-ДСБ

преди 3 години

Този който получи тромбоза след първа игла на Астра Зенека и не си сложи втора игла, остава без сертификат и зелен паспорт за пътуване, защото тази ваксина има ефект едва след втората игла! Ако след тромбозата сложи ваксина на Пфайзер или втора игла на Астрата става!

21

Анонимен

преди 3 години

"Никой, прекарал вируса, няма антитела след 8-ия месец". Странно изказване. Аз както и всички познати карали короната все още имаме антитела. Аз съм в осмия месец със 9 пъти над нормата, повечето познати са вече в деветия.

20

popa ot razgrad

преди 3 години

това което написах долу, важи само ако при двете срещи вариантът е един и същ...ако при втората среща варианта е различен, тогава господ да те пази...

19

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Ако има подписана декларация за информирано съгласие няма да получите каквато и да е компенсация за преживяването! И не само от Астрата има такива "странични, нежелани.."! Затворили са два центъра за ваксинации в Щатите заради проблеми с ваксината на Джонсън! Има информации и за Пфайзер и Модерна, но бързо "изчезват" от НЕТ-а!

18

Анонимен

преди 3 години

Питам редакцията?Сайтът,вече и той ли е ваксиниран,та призъртамда се начета?

17

Тялото

преди 3 години

Целия свят - има логика да се смесят защото изграждат имунитет по различни механизми и се увеличава ефективността.Проф Петрунов - аз пък не мисля така....

16

анонимен

преди 3 години

До да,да ама неТой и Кантарджиев преди месец еретично и в противоречие с Мутафчийски, Балтов и прочеето неимуно и невирусолози каза, че най-добрия имунитет се получава след преболедуване на вируса! Дръпнаха го назад и вече не дава интервюта!

15

Анонимен

преди 3 години

баба Меркел си отложи собствената ваксинация с Астра.а моето дете бе ваксинирано с тази отрова без право на избор..после повръщаше 3 дни и вдигаше кръвно.губеше равновесие..няма ли кой да им потърси сметка за погрешните решения?

14

Анонимен

преди 3 години

Абе, какво му е неправилното?Ръгай чушки в боба, раята нали може да търпи.

13

Дофторье

преди 3 години

Ще да са пренебрежимо малко далите фира хорица, ако са ги броили верно.До едно време се твърдеше че е ултра безопасна АЗ ваксината, после нямаше връзка, пък сега вече като се установи..дали преброиха и тия предишните, а..как смяташ?

12

popa ot razgrad

преди 3 години

""Никой, прекарал вируса, няма антитела след 8-ия месец", каза акад. Петрунов."...да да, ама не...антителата имат памет и при нова среща с антигена, антителата отново правят пик...не е теория, доказано е на практика...

11

Анонимен

преди 3 години

Е,човек как да знае,дали не е сред тези3 % ,които евтанизират хората.След това изказване,да му се отнемепрофесората.Нужно е да се намери лек,който давъзпира,евентоално пъпчасване накапилярите.Инак,както си ходя и...мината ме прави на дреп.Ми, наблизоможе да има малки деца.Джон,защо има титли,като академик?За да се гръмват хората,сър.

10

да,да ама не

преди 3 години

"Никой, прекарал вируса, няма антитела след 8-ия месец"То и от ваксините пак толкова! Или лъжат?!Това за неразбалите означава "боц" на всеки 8 месеца и ръчкане на съпротивителните сили на тялото ни, защото не поддържа в постоянна бойна готовност антитела за всеки какъвто и да е вирус - грипни, парагрипни, рино-..., коронавируси също! А до какво води това постоянно сръчкване на имунната система уважаемия академик няма да каже, защото би било сепуку и НУЛА интервюта оттук-нататък!

9

Мислеща

преди 3 години

В този клип Борис Джонсън казва в прав текст, че ваксините не защитават 100% , и пак трябва да се спазва дистанция и други мерки. Затова мислете като се ваксинирате, защо изобщо го правите!!! https://bgprevedi/bo-jo-11091-2/

8

Анонимен

преди 3 години

Ваксините ако бяха безвредни нямаше да ви карат да се подписвате че ако ви се случи случка никой не носи отговорност. М.рете ЯКО м.рете както каза МуФтафчииски.

7

Информирано съгласие

преди 3 години

Нали са безопасни тия ваксини?Или на фарма мафията не и се споделят печалби с роднините на умрелите и оскатени в резултат на чудните препарати?

6

д-р Ох Боли

преди 3 години

Първият път изкарах коронавируса без никакви антитела. Беше си само лека хрема.Смятам, че и втория път ще е така или дори по-леко. Все пак имунната ми система помни първата инфекция и ще изгради антитела за 2 дни вместо за две седмици. Така работи имунната система по принцип.

5

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е да не си поставяте ваксини! Пазете се!Ако имате добър имунитет нямате проблем.За една година е повече от ясно, че от заразените под 1% стават жертва на заразата!