32

Пян_Гъ

преди 3 години

"България и Румъния ще застават все повече в авангарда на точката на конфликт с Русия"Мнение на експертите. А вие що не ми харесвате поста? Ми тя истината е поначало неприятно нещо. Вие какво искате - да пътувате, работите, ползвате благата на Запада, а като стане стане за умирачка на фронта, "Не-е-е, не щем!" Ама няма такива работи, мойте деца, обличайте униформите и да вървим да мрем за "ДЕМОКРАЦИЯТА"! А, не щете? Ми янките ли искате да *** вместо вас? Бе вие добре ли сте?

31

Анонимен

преди 3 години

Продажните пропиндостанци надават радостен боен клич и заявяват, че "Черно море ще стане много по-горещо в следващите месеци и България ще бъде авангарда на този конфликт". От втора линия държат да ни изтипосат на фронта. Самите продажни пропиндостанци готови ли са да грабнат пушките и гранатите? Готови ли са да пратят синовете и дъщерите си на първа огнедишаща линия?

30

ЗНАИКО

преди 3 години

ОТНОВО ПРОМИВАНЕ НА МОЗАЦИ, ВОИНА НЯМА ДА ИМА,

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Аз лично те пратих в Русия.Кога тръгваш?:)))

28

Канибализъм в Русия

преди 3 години

Това е людоедската Русия:https://czeslaw-list.livejournal/110247.html

27

боец натовец

преди 3 години

От Варна можем да стреляме директно по всяко руско корито, което се осмели да нападне свободна и незаеисима Украйна!

26

Анонимен

преди 3 години

До 24Как къде ще бъда? В Белене. Нали там ме пращаш?

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Егати, а американците още една гумена лодка на се изпратили в района и вече руснаците са напълнили памперсите.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17"за да гледаме как геройски се биеш срещу руснаците"А ти къде мислиш да си през това време?Или русофилите мислите да дезертирате веднага?Виж, ние вече 30 години ви предлагаме да дезертирате в путиновия рай, но вие все се дърпате. Що така?

23

Анонимен

преди 3 години

Русия подсили Черноморския си флот с бойни кораби от Балтийско море.Днес бойни кораби на Каспийската флотилия навлязоха в акваторията на Азовско море и застанаха в боен порядък по крайбрежието на Украйна, заедно с по-рано заелите позиции бойни кораби на Балтийския и Черноморския флот в акваторията на Черно море.

22

killer

преди 3 години

Президентът на Русия е престъпник и убиец.

21

Анонимен

преди 3 години

Мястото на България е като база на НАТО!

20

Спескан натовец

преди 3 години

Доброто нато е само мъртвото!

19

Анонимен

преди 3 години

Млада жена в САЩ е останала парализирана завинаги след ваксиниране.

18

Анонимен

преди 3 години

Каква Капитолия, какви пет лева?В САЩ тълпата нахлу директно в Капитолия за 2 минути.Изпоторошиха и окрадоха компютри. Да не говорим, че част от тази тълпа говореше на руски.В Русия ако някой се опита да влезе в Кремъл ще бъде очистен на секундата.

17

Анонимен

преди 3 години

До 11Но нали вие най-много ревахте заради лагера край Белене? Май нещо ви стана необходим. Дано този път да има там телевизори, за да гледаме как геройски се биеш срещу руснаците.

16

Пян_Гъ

преди 3 години

Не съм против ЕС и НАТО (нищо, че не ни питаха навремето!), напротив, но истината е, че БГ и Румъния стават фронтови държави с/у Русия. Хора, приготвяйте се лека-полека за МОБИЛИЗАЦИЯ И ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ В КАЛНИТЕ УКРАИНСКИ ОКОПИ! Който оцелее, оцелее, на другите - Бог да ги прости! Като се влиза някъде (военно-политичекси съюз), трябва да се внимава повечко. Сега ще си платим и така трябва, защото трябва да сме верни съюзници на демокрацията и НАТО!

15

Анонимен

преди 3 години

В Русия свободно се разхождат КАНИБАЛИ!

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9"В САЩ убиват хората директно в Капитолия."В Русия президента им нарежда да стрелят по Парламента с ТАНКОВЕ.

13

Славуца

преди 3 години

По-скоро се чудя къде е мястото на Слави Дългуча в този конфликт? Да пусне едно коментарче във фейса да се изясни