156

другари

преди 3 години

До мочще бъдете изчегъртани(по вашему) отвсякъде а тоя на снимката ще бъде първия

155

моч

преди 3 години

До Христо ХристовТака е ! Така призова Ф.Димитров и скоро след това влезе в политическото небитие преди да е нанесъл някакви значителни щети, а призивът му на практика се реализира от премиерите :Беров , Виденов , Костов и горския Цар ( все отбрани комунисти ).

154

7/8 И ЩЕ СИ ПАДНАЛА

преди 3 години

ЕДНО ФЕРАРИ С ЦВЯТ ЧЕРВЕН,ЕДНО ЗА ТЕБ, ЕДНО ЗА ТЕБ- А ПОСЛЕ КАКВО- ТЕ ФЕРАРИТА, А НИЕ....КЪДЕ СА ОБЕЩАНИТЕ ВИСОКИ ДОХОДИ, КЪДЕ СА ХИЛЯДИТЕ- ЩЕ ВЪ ИЗМЕТЕМ ЧЕРВЕНИ ЛЪЖЛИВИ ***....

153

Анонимен

преди 3 години

Тоя го слушаме от 25 г.само говори и нищо на лице

152

ЗДРАВО ЧАЛГАРИ

преди 3 години

МАЛИЙ КВИ ГЕНИИ СИ ИЗБРАХМЕ, А ТОА ДЕДО МЪ ВТРИСА ГА ГО СЪЗРА-

151

моч

преди 3 години

До 184 АнонименБлагодаря за щедрата оценка , винаги съм си мислил дори бях убеден че IQ-то ми гравитира около стойности в интервала от 4.5 до 5.0 %.....:)Това ми е напълно достатъчно да помня и да зная , ако не зная да прочета и да науча що е то БКП и БСП и връзката на ДС с БКП и ПДС, а също така що е то хунта и има ли почва у нас :) От мен толкова , не е зле и други с претенции за високо IQ преди да ползват определени думички първо да се запознаят със значението им ......

150

Анонимен

преди 3 години

Тези робинзоновци изобщо не са разбрали какво искат хората им!

149

Неразбирам

преди 3 години

какво ще прави ДБ, когато правителството на Слави каже, че одобрява присъединяването на Крим и подкрепя Путин, при нахлуване в Украйна. Пак ли за Бойко ще говорят като развален грамофон. Или когато правителството на Слави каже, че коронавирус няма и ваксини няма да се купуват, а всеки ще е съчка. Или когато кажат, че премахват плоския данък... Пак ли само Боко ще е важен?Или ако НАТО поискат да пратим войски в Украйна? Пак ли за Боко ще си приказваме. Това ли е най-важното?

148

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов ще подаде ръка само на тези, които заслужават, без да мисли ,че трябва цял живот да му плащат и да очаква непременно признание и благодарности .При него ще са поощрени умните, знаещите и надеждните.................ПП. Не виждам какво Герб се пенят за другите, вместо да се опитат да си свършат работата и успешно да съставят нов кабинет.

147

дядо Шишарко

преди 3 години

Ко не, откъдя на къдя , гласуваш за Слави, и не получаваш балета хубавици, а четири дърти опулени скумрии, трътлестата момата Дончева, дебелата Капон, опулената барсалива сестра Галева, и Импексовата цоцолана, бря. М чи те са издухани повеке от мойта бабичка бря. Към тях, като прибавим Феса Крарамърда, Г-ома, Пинокио, които пък са слуги на Чер-па, Маджо и ДС доносници, става комуимпексовтюрлю гювеч бря, сготвен и сервиран от Кауня и поръсен с турска мерудия. Това ли им е промяна бря, да ви го наш-м на промяната бря.

146

Анонимен

преди 3 години

ДБ (Да Евъ България) трябва да бъдат държани далеч от КОКАЛА !!!!Тези са хипер маллоумници начело с Костов/Атанасов.Слави да прави самостоятелно правителство!!Има кой да го подкрепи.НИКАКВИ костовисти във власта !!!!

145

Анонимен

преди 3 години

До моч 182Факта че не правиш разлика м/у БСП и хунтата ДС/ДПС показва примитивността на мозъка ти!!!П.П. Да обяснявам е безпредмдтно. Не можеш да надскочиш даденостите ти.IQ 25% си е 25% и няма да станат 40 или 50.

144

Анонимен

преди 3 години

Докато съществува костовизма в Бг ще сме на дъното.

143

моч

преди 3 години

До162 Анонимен+:) тъй-тъй , ама малко не е тъй :)Филип Димитров направи своите грешни стъпки и плати с "главата" си - факт .Грабежа на държавните активи , създаването на групировките и бруталната престъпност, ограбване на хората чрез пирамиди и банкови фалити и последвалото окончателно доразграбване и тотално унищожение на индустрията и икономиката ни са заслуга изцяло и единствено на антибългарската бандитска организацияа БКП(БСП) и противоконституционния и клонинг ДПС(ДС) - ФАКТ !!!!

142

Анонимен

преди 3 години

Да предплоложим, че *** се спазарят с чалгите. Но ако *** гласуват заедно с БСП, тогава кое име дясното? Избирателите им ги припознаха като градска десница, Е каква е тази градска десница, която е заедно с БСП? Има нещо тотално сбъркано при тях.

141

Анонимен

преди 3 години

Костовистката мафия е налазила всички партии.Драгалевския вампир съсипа родината.

140

Анонимен

преди 3 години

Борисов на едните не даде да откраднат един лев, на другия да се облажи с едни комисионни за самолети, на трети да застрои градинката, на четвърти да ограбва народа чрез лотария, и ето ти врагове, всички обединени срещу него. За съжаление от това ще пострадат българите.

139

Анонимен

преди 3 години

Важното е гербавата плява да се озове където и е мястото -тя никне там където не я сеят и не я желаят - във всички партии

138

Хари

преди 3 години

Всичките 27 от коалицията ДБ ли са съгласни да подкрепят ИТН?

137

до 169

преди 3 години

Вицове ли разправяш.