216

ТЪЛПАТА.....

преди 3 години

До айде у левоСамо тя го избра Слави без да зная какво я очаква! Утре ще го изостави както го избра!

215

Гражданин

преди 3 години

До 252. Абсолютни глу.пости си написал. България никога не е била по-добре, но така е, когато си заслепен от злоба и завист.

214

Изнервен

преди 3 години

Станислав, не Слави!!!!' Стига с това фамилиарно обръщение.

213

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм гласувал за десни партии,но тези неолиберални отломки са по-големи марксисти и от БСП !

212

Анонимен

преди 3 години

И Тошко Колев беше от ДС, ама поне беше забавен.Този слави вмириса ефира с тъпотиите си. Как ще го гледаве сега по новините не зная.По-добре да взема кецовете на Васко и да бега и да набира преднина.

211

айде у лево

преди 3 години

Народа знае че сте от едно котило със Слави и все едно няма да се върже.А служебното правителство на Разединителя много бързо ще се изпразни и после ще остави ГЕРБ да забърсва.Вместо да си губим времето, най-добре Радев да си подаде оставката и да не ни занимава повече със себе си.

210

БС

преди 3 години

Тези пък кои са? Ще участват ли в новия парлмент?

209

Анонимен

преди 3 години

Предай България са отломките на ОДС и Реформаторския блок. Преди 5-6 години управляваха и в трите министерства, които им даде ГЕРБ - само скандали, шашми и измами. Занимаваха цялата държава със скандалите на Христо Иванов, Москов и Радан Кънев.

208

Анонимен

преди 3 години

Чета "Снайпер.бг" и др. медии, ББ вече ви подготвя пързалка,а той е майстор в интригите в своя полза, хайде или съставяйте правителство или давайте на президента или оставяйте да се оправят сами герберите!

207

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи не си добре! Толкова много хора, колкото избиха и разболяха през над 15 годишното управление на ББ и ЦЦ, никога не е случвало през годините на демокрация, толкова съсипани човешки съдби на цели семейства,толкова много смазани от мутренските държавни бухалки в комплект с разболявания на набелязаните,толкова много рекет и смърт, само герберите не го усещат,защото са на власт!

206

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям го,хайде съставяйте правителство,какво чакате?

205

Анонимен

преди 3 години

Хора без морал,продажни и алчни целят да заграбят държавата,нашата държава,която едва последните години започна да диша.Хора на евтините сценки и лобизъм,а кой ви иска,не сте " демократи",а ошлайфани тарикати.Участвахте активно и платено в срамната резолюция срещу БГ,а това рекушира и в отношението към българите.Но това не ви интересува,а чрез омърсяне да се изплувате като нови лица,каквито не сте!

204

Анонимен

преди 3 години

ДБ е " готова" да получи кресло или кресла и създаде " нова" държава по техен образ и подобие.Двулични,меркантилни и задкулистни.Едно говорят ,зад гърба друго вършат!Стари кримки със стар манталитет и стари дрехи!Доколкото ясно се изразяват целта не е бил ББ,а да получат власта,цялата власт,че и държава без да предлагат нищо,само с антиговорене!Едно анти,стани да седна съпътствана от гнусотии и грозотии,омаскаряване и каквото се сетиш!

203

Анонимен

преди 3 години

Лелееее Слави го е отнесъл с ДС-то...

202

Анонимен

преди 3 години

Този о.з. генерал къде е тръгнал?Бил против статуквото,смешно е.Партията на Костов е Анти,тези които разориха страната,отделно и прокопиевите безобразия.Напр.поредното антибългарско предателство е новото НПО в Струмица от ДБ съвместно с Омо -Илинден за обработване на местните българи в макета.Точно в Пиринско,от другата страна на границата.Там са гласували за ДБ.Известна е практиката на ДъБъ да създава НПО-та в известни столици с политическа цел.Но да влизат в ролята на Л.Колишевски е недостойно

201

Анонимен

преди 3 години

Което само говори колко сте зле и колко ламтите за властта, но ние помним. Лошото е че за разлика от Костов, който беше добър политик и ги разбираше нещата и освен че краде и направи неща като приемането ни в НАТО, заради което България все още е цяла, а не наполовина в Турция. И започването на преговорите за ЕС. Ама вие сте много далече от Костов ти тогава беше г-н Никой на фона на личностите, които бяха около теб. А това сега е падение, което заявяваш. Всичко е заради кокала май ми се струва

200

Анонимен

преди 3 години

Да подготвят нови избори и клоуните да се скриват там от където са изскочили, че да се подиграват грешка нямат, но иначе се скри като мишка след изборите знаем че чака нареждания от Дубай.

199

Анонимен

преди 3 години

Гномът със зверския поглед.

198

още за корупцията

преди 3 години

Корупция има навсякъде, даже узаконена, и се нарича лобизъм.В случая, корупцията е куха дума, без реално съдържание, но много удобнада се вземе властта. Някой много я иска.. тази власт!Даже с цената на хаоса.Но какво ще получи избирателят?Ръст на заплатите, пенсиите, по-добро здравеопазване, по-добра икономика, с по-висок ежегоден ръст?Нито дума.Важна е властта.

197

Читател

преди 3 години

Всички повтарят до баналност - корупция.За коя става дума - законова, закони в полза на определена прослойка, колкото искаш , институционална, когато различни институции се облажват с всевъзможни такси и данъци, съдебни решения, и персонална, когато личности те рекетират.Когато първите две са на лице, то третата идва автоматично.Но първите две са създавани с години, от ред правителства.Но до сега мълчахме.В това число и тези от площадите, също.Просто в момента някой много иска властта!