28

Анонимен

преди 3 години

Адвокати на Русия у нас с лопата да ги ринеш. Вацев е просто един от тях.Всички други са агресори, само Русия е миротворец?!!!Отношенията между Русия и Украйна са нагледен пример за славянското и православно братство и единство, в което по-голямото братче е готово немилостиво да налага по-малкото, така както Русия го е правила векове наред и с другото братче - полското.Все пак не трябва да забравяме кой ни обяви война на 5 септември 1944 г. и ни държа под окупация до края на 1947 г.

27

ГНЕВА НА БАЙДЪН

преди 3 години

БАЙДЪН ТАКА СЕ Е РАЗГНЕВИЛ ЧЕ СИ СЛОЖИЛ ОЩЕ ДВЕ МАСКИ НА ЛИЦЕТО И ЗАПОВЯДАЛ НА ШЕВКАТА НА ПЕНТАГОНА ДА РАЗГНЕВИ ЦЕЛИЯ ПЕНТАГОН.

26

Анонимен

преди 3 години

До БългаринВацев дава съвет на несъществуващото българско правителство. Първата му работа била да се хвърли с главата надолу в окопа на враговете на РФ.

25

Анонимен

преди 3 години

как при бай Дончо урките кротуваха а при тоя изперкал рептил изведнъж голем взеха да го вадят. случайност видиш ли

24

ГНЕВА НА БАЙДЪН

преди 3 години

ПЪЛНО Е С ПУТИНИСТИ ,НО ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА ГИ СПАСИ ОТ ГНЕВА НА БАЙДЪН!РУСИЯ НЯМА НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА ,И ТОВА НА ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО А АКО НЕ Е, ЩЕ ИМ СЕ ИЗЯСНИ СЪС СИЛА!ГНЕВА НА БАЙДЪН Е ГОЛЯМ ГНЕВ И РУСОФИЛИТЕ ГИ Е ТРЕСЕ СТРАХ.

23

до 21

преди 3 години

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове...пропускаш че още от 90 те вече пътуват с яхти към Европа а Ганнью с магарешкста каручка.

22

Анонимен

преди 3 години

Вацев голям!Винаги много точен и задълбочен анализ ,от който евролибералните *** и Чебурашка замълчават като П-ук-али!Сев.поток САщ искат да спрат с всички средства ,дори може да хвъллят бомби в Киев и да обвинят Русия.Цяло подразделение в Холивуд работи за да прави фалшиви видеа и да ги пуска в медиите имат голям опит в киното.Либералите са най-до-лнит-е и подмолни същества на планетата!

21

Анонимен

преди 3 години

до 22Да прав си.Друг е въпросът,че демокрация вече няма по света,а в Русия никога не е имало.

20

Тя Е

преди 3 години

АГРЕСОР и трябва да се изтегли от окупираните украински територии !!!

19

селянин

преди 3 години

до16имаш предвид всв ли?

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18"Е каква провокация има си факти.Под дулата на калашниците направиха референдум за присъединяване на Крим към Русия.Я се опитай да гласуваш против?!Провокации имало хахахахаха!"Русофилите няма да отчетат аргумента ти, защото те приемат напълно нормално да се прави референдум под дулата на автомати, да излизат изборни резултати от 99,7 процента за един кандидат и пр. Те така разбират елементите на демокрацията.

17

Анонимен

преди 3 години

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове....

16

Анонимен

преди 3 години

Руската хибридна война продължава: руснаците продължават да пробутват баснята, че те са нападнатите и "само отговарят", докато засипват света с фейк нюз (като за уж убитото от дрон дете) докато РЕАЛНО сипят провокации покрай границата си посредством техните кукли в Донбас.

15

АнонимеН

преди 3 години

ПЪЛНО Е С ПУТИНИСТИ ,НО ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА ГИ СПАСИ ОТ ГНЕВА НА БАЙДЪН!РУСИЯ НЯМА НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА ,И ТОВА НА ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ИМ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО А АКО НЕ Е, ЩЕ ИМ СЕ ИЗЯСНИ СЪС СИЛА!

14

Анонимен

преди 3 години

Е каква провокация има си факти.Под дулата на калашниците направиха референдум за присъединяване на Крим към Русия.Я се опитай да гласуваш против?!Провокации имало хахахахаха!

13

Анонимен

преди 3 години

Вацев събира копейки за дъщеря си на запад.

12

Анонимен

преди 3 години

И тук пълно с бойковчета.

11

до 13

преди 3 години

По "настройването" на народите на Русия трябва да и дадат Нобелова награда.Те са най-големите специалисти.Не оставиха на мира Украйна вече 7ма година. Същото с Грузия, Същото с Молдова.На нас ни обясняват как "щели да ни купят".А един руски сенатор се изрепчи в Ю туб, че българите така се уплашили от Байгън като спечелил изборите, че сега единствената надежда на България била Русия да я пъзи от 4световния жандарм".Гадости отвсякъде.

10

селянин

преди 3 години

спокойно мурабе нема да иматактиката на сащ е позната от 1827 година да натройват народи близки едни срещу другипример семинолската война, северен срещу южен виетнам, северна южна корея шиити сунити сърби хървати и так далее и далеедосега може и да имаше успех ноооооооо в 21 век не

9

Българин

преди 3 години

Вацев, Павлик Морозов може само да се учи от теб как се брани мракобесният московски режим. Не позор, а позорище си ти!