48

Анонимен

преди 3 години

Изключването от SWIFT на Мордор е само първата стъпка, спасяваща хиляди човешки животи!

47

Анонимен

преди 3 години

Русия си прибра Крим без да стреля. Просто насреща никой не посмя да открие огън. И сега няма да се стреля. Не виждам и някакъв особено полезен ход за Украйна, без да загуби територия, транзит или др позиции. От това дередже я спасява само някаква победа над Русия. Ама как да стане? Трябват ракети. Но като се стигне до тях, всеки ще реши, че е по-добре да си стои у дома.

46

Анонимен

преди 3 години

иска ми се да видя дали храбрите български спецназовци ще тръгнат да се бият срещу руснаците в защита на братята украинци....

45

Българин

преди 3 години

Кремъл кога ще плати репарации заради десетките хиляди избити БЪЛГАРИ след преврата на 9 септември 1944 и окупацията на България?

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48"С нищо не може да се сравни човеколюбието и хуманизма на ЦРУ с мракобесието на КГБ."ГУЛАГ не е работа на ЦРУ, и ЦРУ не е дъжало половин Европа под веригите на танковете.Пробвай пак.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46"пишманатлантици ще бъдат запалени и бити и дори заклани,"На тоя със "сърцераздирателната" опрорка за "укрофашистите": ето това сте вие.Не бих се учудил ако даже си същия.Българомразци готови на нечувани престъпления срещу собствения си народ!Но Байдън и Камила ще ги накажат. Много са разгневени.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46"пишманатлантици ще бъдат запалени и бити и дори заклани,"На тоя със "сърцераздирателната" опрорка за "укрофашистите": ето това сте вие.Не бих се учудил ако даже си същия.Българомразци готови на нечувани престъпления срещу собствения си народ!

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Руската пропаганда винаги измисля "престъпления", за да си измие рръцете защо е агресора. Онзи ден си измислиха историята с детето "убито" от дрон, през 2014 си измислиха историята с детето разпънато на кръст пред майка си в Крим, за да нахлуят.Винаги използват най-долните и уязвими неща, за да оправдаят след това РЕАЛНИТЕ си зверства и престъпления.С нищо не може да се сравни човеколюбието и хуманизма на ЦРУ с мракобесието на КГБ.

40

Qanon

преди 3 години

Реално никога никъде в света не е имало демокрация или комунизъм в чистите им форми. Все някъде е имало репресирани. Все някъде е имало по-богати и по-бедни. Няма идеално.

39

Анонимен

преди 3 години

На прогулку с танки...

38

от ръководството

преди 3 години

ДНЕС БАЙДЪН ОТ ТРЕТИЯ ЕТАЖ Е МНОГО РАЗГНЕВЕН. НЕ МУ СЕ МЯРКАЙТЕ ПРЕД ОЧИТЕ!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Руската пропаганда винаги измисля "престъпления", за да си измие рръцете защо е агресора. Онзи ден си измислиха историята с детето "убито" от дрон, през 2014 си измислиха историята с детето разпънато на кръст пред майка си в Крим, за да нахлуят.Винаги използват най-долните и уязвими неща, за да оправдаят след това РЕАЛНИТЕ си зверства и престъпления.Самите КГБ са едни от най-отвратителните убийци с най-циничните престъпления. На тях затова им идват наум точно такива идеи.

36

доброволец

преди 3 години

Президента Плевнелиев е забелязан на бойното поле в Донбас, брадясал, но щастливт с картечница в ръце.Да последваме негевия пример!

35

Анонимен

преди 3 години

"как при бай Дончо урките кротуваха а при тоя изперкал рептил изведнъж голем взеха да го вадят. случайност видиш ли"......................Тази нощ пиндостанците признаха и съобщиха, че инцидентът в иранския ядрен завод в Натанз е израелска работа. Вчера иранското правителство определи инцидента като терористичен акт.

34

Анонимен

преди 3 години

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове....Е, като получаваха милиарди долари по договора Ленд-лийз, да.Имаха части и военна техника по това споразумение, оборудване за заводи за военна промишленост.Затова имаха танкове, самолети и т.н.Да не забравяме храни, лекарства и всякакви други стоки. Мръсните комунисти Чърчил и Рузвелт направиха това гнусно дело вместо да подкрепят Хитлер.

33

Сталин

преди 3 години

Дъртия русофил Вацев !

32

Днiпр

преди 3 години

Богу душу нашу вддамо дину, За нашую землю Священну Украну! Благодарим на всички наши български БРАТЯ, които ни подкрепят.

31

Анонимен

преди 3 години

Адвокати на Русия у нас с лопата да ги ринеш. Вацев е просто един от тях.Всички други са агресори, само Русия е миротворец?!!! Ноо ГНЕВА НА БАЙДЪН ЩЕ ГИ ЗАСТИГНЕ!

30

Анонимен

преди 3 години

Руснаците като тръгнат да пътуват към Европа все са на танкове....Е, като получаваха милиарди долари по договора Ленд-лийз, да. Имаха части и военна техника по това споразумение, оборудване за заводи за военна промишленост.Затова имаха танкове, самолети и т.н.Да не забравяме храни, лекарства и всякакви други стоки.

29

същия

преди 3 години

Все пак не трябва да забравяме кой ни обяви война на 5 септември 1944 г. и ни държа под окупация до края на 1947 г.И все пак не трябва да забравяме кой така братски ни бомбардира.