68

До 3 Аз

преди 3 години

А русофил номер ЕДНО-Волен Сидеров -0,4%.

67

Анонимен

преди 3 години

За да пътуваш до тия държави трябва да си бил задължително агент на държавна сигурност.да бе да, ако нямаш роднина избягал или зад граница от години общо взето си те пускаха. Все пак ако не се върнеш го отнасяха родата.

66

до 84

преди 3 години

проблем не беше виза изгходна, проблем бяха парите , дойче марки да намериш и да изнесеш,щото без пари за къде.Ама то пари като цяло трудно се изнасяха дири и в соц държавите. В Полша едвам едни 50 лева успях да взема да сменя там за техните злоти е и две бутилки коняк Плиска.

65

334

преди 3 години

Дърт русофил.

64

до 84

преди 3 години

....За да пътуваш до тия държави трябва да си бил задължително агент на държавна сигурност.нищо вярно, с москвича 408 с жена ми 82 ра си направихме екскурзийка, София, Белград Будапеща Виена Мюнхен. Е проблем беше че мускала на аутобаните повече от 120 не можеше.

63

Анонимен

преди 3 години

До За 66/84"За да излезеш от България 80-те години и ти трябваше изходна виза. Която не се даваше ей така на всеки който си поиска"Аз не съм си я "поискал". Изпратиха ме като инженер и не ме питаха дали искам. Не ни пускаха на Запад: в пропадналите диктатури, с които комунистите много добре се разбираха, защото самите те бяха такава, ни пускаха, защото изкарвахме долари за да може България да си плаща дълговете.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83"Ние си имаме Белене."Русофилите садисти с това се гордеете. Само дето то е същата работа, само че побългарена. И направена от някой от предшествениците ти по убеждения, които, също както ти не намираш проблем в диктаторските режими и техните действия, не са виждали проблем да ги има същите и у нас. Затова са си направили Белене.

61

За 66

преди 3 години

Ей сега ти повярвах.За да излезеш от България 80-те години и ти трябваше изходна виза.Която не се даваше ей така на всеки който си поиска.За да пътуваш до тия държави трябва да си бил задължително агент на държавна сигурност.Още нещо да излъжеш?

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 74Значи НИЩО не знаеш, ясно.Ми, като НИЩО не знаеш какво си седнал да ми даваш за пример.Аз да ти кажа, за Гулаг знам, че са избити с мъчения и от принудителни мерки и от болести НАД 8 МИЛИОНА в тия лагери. ВСЯКО зверство известно на човечеството, подразделени на класове, към ВСИЧКАКВИ групи от хора, етнически прочиствания и каквото можеш да се сетиш. ТЕЗИ ЛАГЕРИ СЪЩЕСТВУВАТ И ДО ДНЕС - под друго име. Навални е в един такъв.

59

Анонимен

преди 3 години

Нашата европейска и демократична реакция е като да викаме "Левски!" и "червени г о ***!" след мача, около стадиона, на който ЦКСА е победил. А реално, ще подвием опашки.

58

Анонимен

преди 3 години

До до 42/75"Аз съм живял в тези държави и това че са боли мързеливи не значи че не живееха добре."Кое им е било "добрето" бе? Че живееха като преди 2000 години ли? Или това, че службите им си правеха каквото искат с който искат? Кое ТОЧНО им е било "добрето"?Я ми обясни.

57

аз

преди 3 години

Вацев я млъкни. стига си приказвал глупости

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Щото не могат да воюват с ВСИЧКИ, но и на тях им се готви края.Очаквам с нетърпение момента да чета от садистите русофилчета какви хубави хора са саудитците, защото "фащ" ги нападат.

55

Наблюдатели в ЕU

преди 3 години

Трябва да спрем Nordstream 2 и да прекъснем връзката между Русия и международната банкова система (SWIFT).

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Продължаваш да мълчиш, дай някакви подробности: какви хора са задържани там, защо, при какви условия?

53

Анонимен

преди 3 години

До до 42/66Ахахахахахаха.Ирак "градина". Бил съм точно през 80те в Ирак, Либия, Сирия и Ливан ПО РАБОТА, палечко. ВСИЧКО им правехме НИЕ. Тия мързеливи шейхове бяха НЕГРАМОТНИ (без Сирия) и живееха ПРИМИТИВНО,а Саддам си правеше каквото си сика с който си иска.Май сте забравили и българските медицински сестри,минали през мъченията на Гадаффи, дето едвам ги измъкнахме живи.Вие не сте хора, а някакви извратени садисти,да подкрепяте масови убийци осъдени от цялата международна общественост

52

Анонимен

преди 3 години

Къде отиде тоя дето защитаваше Саддам и Асад?

51

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Кажи нещо за тайните затвори. Какви хора са били там, какви са били условията, къде са били тайните затвори точно?

50

За сведение

преди 3 години

Междувременно, 1 евро се продава за 100 рублей по московските чейнджбюра тази сутрин...И отива нагоре!

49

Анонимен

преди 3 години

До до 42/51И Садам и Асад са диктатори с престъпления както срещу собствения си народ (Асад) така и срещу чужди народи (Саддам). Масови убийци. Даже късно ги подхванаха.А ти защо защитаваш масови убийци като Саддам и Асад?