173

Анонимен

преди 3 години

едни си имат Украина, други Уницуела, трети Утайландсамо ние мъка, и мъка и пак мъка Дония

172

Шериф Джони

преди 3 години

Ей не ти ли еясно, че сте в трета глуха не сте фактор дори за Свазиленд

171

Анонимен

преди 3 години

Да не стане накрая така, че много американци ще заплатят тая цена. Повечето ще се превърнат в радиоактивна плазма и ще се пренесът в петото измерение, а тези които оцеляеят ще трябва да се примирят, че ще бъдат като неандерталци от каменния век и наркокартелите от Мексико ще станат техните нови господари.

170

Анонимен

преди 3 години

тука нема лабаво. скоро *** ще пищят.

169

Анонимен

преди 3 години

Свобода за ЕС вън убииците окупатори от Сащ

168

Анонимен

преди 3 години

Какви последствия ще има? Русия е все по-малко зависима от западняците.

167

Ердооо

преди 3 години

Човече,Ще ти дам Безплатен Съвет,Китай се готви да даде 2 Трилиона на Турция,Турците са Погребали 3 Империи, ще погребат още 2 в скоро време......Изпревари Китайците......Съвета е безплатен защото Китайците Не са ми Симпатични ХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

166

Анонимен

преди 3 години

До Диана"Ако ми кажеш какво точно те смущава в написаното от мен, може би ще мога да ти го обясня.."Не мен, ТЕБ трябва да те смущава написаното от теб ....

165

Диана

преди 3 години

До Анонимен171Ако ми кажеш какво точно те смущава в написаното от мен, може би ще мога да ти го обясня...Иначе, съжалявам, но не съм ясновидка! Когато се правиш на глупав, правиш всичко каквото ти кажат и се държиж прилично, никой не те закача...Иначе става лошо - те не са по-малко завистливи и злобни! На мене ми откраднаха леха с картофки, която бях засяла, защото съм била българка, а българите там бяхме популярни с плодовете и зеленчуците...И дори ми се похвалиха, колко вкусни били!

164

Ердооо

преди 3 години

Блинкен,Кво стана с Иран бе ?Китай купи целия Иран за 600 Милиарда,И разполага там 50 000 Китайска АрмияХА-ХА-ХА-ХААААААААААА ти си пратил два стари чайника в Украйна ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТитаник потъва СтарчеееееХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

163

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Не си прав. Прочети в интернет за Кримската война.

162

Анонимен

преди 3 години

До Диана"Всъщност са много силни и свободолюбиви хора,научили се да се правят на "глупави" за да живеят в мир..защото насилието там наистина е основен инструмент в живота и животът им не е никак лек!"Миличка, искам сега ВНИМАТЕЛНО да си препрочетеш написаното.

161

Анонимен

преди 3 години

Един известен певец от 80те години - Булат Окуджава беше казал:Ние сме роби, които не страдат от робството си.Ние се гордеем с него.

160

Диана

преди 3 години

До Анонимен159Аз не защитавам ничия агресия никъде!Ако си на друго мнение, дай факти или веднага те обявявам за празнослов БСП! И СА РАЗЛИЧНИ с различни хора, може би..Високопарни празни думи не им трябват и се правят на глупави,че не разбират..Всъщност са много силни и свободолюбиви хора,научили се да се правят на "глупави" за да живеят в мир..защото насилието там наистина е основен инструмент в живота и животът им не е никак лек!..Там събитията са бързи, не се застояват на тях, не ги мислят..

159

до 163

преди 3 години

Ми четеш, защото Путин плаща на троловете. 120 коментара с ругатни по САЩ 400-500 евро.

158

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Със сигурност ще има последствия, да!Ако продължите така да изнаглявате, един хамбургер във Фашингтон скоро може да струва 10 рубли :)

157

Анонимен

преди 3 години

Странно нещо: руснаците безчинстват в Украйна, а аз чета тук само колко лоши били американците.

156

Анонимен

преди 3 години

Руските сбъркочи нямат място в Украйна.

155

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 157Имаш право, но максимата на древните римляни, разделяй и владей си важи и до днес, опитват се англосаксите, нищо че пълнят памперси :))

154

Диана

преди 3 години

До Анонимен156Прав си, че е имало много украинци-доброволци в армията-освободителка! Украинците са хубави хора, руснаците ги уважават много също/да си украинец в Русия беше вече някакъв пиедистал над другите през 90-те години!/...Ето защо и на мен много ми се иска да се разберат като бели хора руснаци и украинци - те си го дължат един-друг, според мен! - без емоции, без дрънкане на оръжия, без войни...Очи в очи! Честно и справедливо!