196

Анонимен

преди 3 години

До 258 ОТВРАТЕНВерно трябва да си отвратен от себе си и необразоваността си!1 Станцията " Мир" отдавна я НЯМА, ПАДНА НЕКОНТРОЛИРАНО ПРЕЗ 90 те години! Провери инфото си ***!2 Американците построиха сегашната т.нар. Международна косми. станция с техните СОВАЛКИ, русия има само един модул там и той бе качен пак от СОВАЛКА ! Провери и това!3. Последният билет за място с руски Союз е бил заплануван и поръчан още 2016 г, от тогава няма поръчани места от НАСА

195

Анонимев

преди 3 години

Само вижте сега американския астронавт как е схигнал до межзународната космическа станция 60 г. след рървия полет...

194

Анонимен

преди 3 години

и как го е блокирал? с бали слама от краварника?

193

Анонимен

преди 3 години

Кой смелчага ще се качи на ракетките на Мъск да попътува из доходоносния космос?

192

Анонимен

преди 3 години

Хех, благодаря на днес.бг за доброто настроение тази сутрин. Смях се от сърце. Че то въпросът е какви изобщо успехи имат американците??? На всеки който му се иска веднага да отговори например "За разлика от руснаците са ходили на Луната" напомням, че Вернер фон Браун НЕ Е американец. Ако изобщо са ходили. А пък който незнае кой е Вернер фон Браун няма даже какво да му се напомня.

191

Анонимен

преди 3 години

Такова нещо никога не се бе случвало - и ето пак.Апологетите на Мъск мълчат като риби, а противниците си умират от смях.NASA пак се примоли на Роскосмос да й продаде билетче до МКС.Рогозин се смили над блокатора Мъск и молбата на НАСА за едно местенце до МКС за едно пиндостанче беше удовлетворена.На 09.04.2021 г., юбилейният руски космически кораб "Юрий Алексеевич Гагарин", за 3 чАса достави на МКС астронавта от НАСА Марк Ванде Хай.

190

SS

преди 3 години

каквото и да плещят хамеркнанците, истината е една - първият човек в космоса се казва със звучното име Юрий Гагарин, светла му памет! Е, боли ги много за това, но това е положението.... Яд ги е и понеже не могат този факт да го подменят, както те си знаят.А иначе - нека да си развиват, развиват и развиват "космическите си програми". Тъкмо така по-бързо ще фалират

189

Анонимен

преди 3 години

"Русия буксува" - мисъл, за която колективно-западният либepacт, се е хванал като за спасителна сламка. Той вярва и доказва, че Русия страда и буксува от неговите санкции и упорито не вижда огромните крачки, с които РФ се движи напред.

188

Отвратен

преди 3 години

До АнонименНе най-бърз краварий, единствен е!!! Космическа станция Мир е единствена и всички искат не искат (а не искат) плащат на Русия колкото каже за да се качат горе а Русия има вето и права върху ВСИЧКИ изследвания горе дали от каубои или европендели - всички! А хамерика, която УЖ преди 50 години е стъпила на Луната плаща на Русия за да може да е "космическа" сила. Вервайте на холивудските истории за Аполо! Промити мозъци! Утре "марсиянеца" ще ви пуснат и ще повярвате че и на Марс са били

187

Анонимен

преди 3 години

Значи...руснаците са гола вода защота разбираш ли Мъск плаща за двама астронавти да посетят Мир а великата технологична държава Хамерика..намалява покупките на ракетни двигатели хахаха по същата логика аз мога да напиша че Германияе зле, защото бедните българи са спряли покупките на луксозни мерцедеси хахххахаха ЩОМ Кравария купува ракетни двигатели от Русия, дначи че са поне 2 пъти по-добри руските от останалите!

186

Анонимен

преди 3 години

До Културният полякХа-ха-ха 50% руски и с какво ги закара руските завалии до там? С батути ли. На какво ги натоварих? Всички основни модули ги откараха със Совалките които побираха в себе си огромните детайли и възли. Хем нищо не знаете хем говорите говорите глупости хем искате и да ви вярват.Поне три четвърти от модулите на МКС са американски. Ако си достатъчно голям сигурно помниш колко курса направиха Совалките докато построят МКС.

185

Културният поляк

преди 3 години

до 248 - къде да се изолират бе ***? Колко модула имат американците, това да не им е НАТО че да се разпореждат с модулите на Европа, Канада и Япония? Руските модули са около 50% от цялата МКС, те ако рекат да се изолират останалите остават на тъмно и на студено, щото цялата инсраструктура там зависи изцяло от руснаците. Споменах ли "побутването" на станцията от Прогресите, без което станцията пада на Земята за няколко месеца, или и там Мъск има решение А?

184

До 246

преди 3 години

А как мислиш, дали малко руски ракети и други апарати са се разбили при експерименти и изпитания ?!

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 238"Lunar Reconnaissance Orbiter - Eyes on the Moon"Гледах клипа, наистина е много интересен. Само не разбрах защо не показаха къде са руските Луноход 1 и Луноход 2, споменаха само че били доставили лазарен рефлектор. Показаха китайската сонда кацнала на обратната страна и заека ровър както и разбилите се индийска и израелска сонди. Изглежда че руските луноходи са се изпарили от Луната.

182

До 248

преди 3 години

Виж сега, по принцип недолюбвам Путин, но там трябва толерантност и взаимопомощ - днес се запушила руската, утре може да се запуши американската, или нещо друго !

181

Само че

преди 3 години

Постиженията в миналото не бяха дело на Русия, а на СССР !

180

Анонимен

преди 3 години

Руснаците най-напред да си запушат дупките в руския модул Звезда на МКС защото с безхаберието си ще направят цялата МКС необитаема. Американците вече замислят просто да се изолират от руснаците защото постоянно им искат кислород и ползване на тоалетната им (Руската тоалетна блокира през някалка дни), а няколко месеца и ги хранеха защото "бързата" доставка на храна планирана за ноември пристигна едва в края на февруари.

179

Анонимен

преди 3 години

Поредният провал за SpaceX Starship. Прототип на ракетите на Елон Мъск Starship - Serial Number SN11 се разби след изстрелване от SpaceXs космодрума в Boca Chica, Texas.

178

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 244Ами то като няма вече с какво да се похвали Русия вече се хвали че техния файтон в космоса е най-бърз.

177

Анонимен

преди 3 години

Русия вече доставя хора на МКС за 6 часа а имат и рекордно 3 часово рандеву докато Мъск още кара на двудневната процедура. Има още много ляп да яде догато натрупа опита на СССР