236

Анонимен

преди 3 години

Какви руски милиардери какви пет лева..Руските милиардери са на 90% такива дето се занимават да с ресурси и да ги препродават.Руските милиардери нямат акъл за 5 стотинки ,за да създадат нещотехнологично или важно за света.Самограбят на готови и препродават.То за това и русия е толкова изостанала и мизерна страна,защото самия народ е закърнял.

235

До 270

преди 3 години

Старшите никога не се е взривявал на старта лъжец продажен.И само като прочета,че някакъв анонимен *** като теб казва,че най-допринасящата личност за света на 21 век бил без акъл и да ти стане ясно с какво индивиди спориш.И къде въобще мешаш руснаците,като русия отдавна вече не се счита за космическа държава..

234

Анонимен

преди 3 години

Западна пропаганданикой не се хваща на въдицата

233

Анонимен

преди 3 години

Koга ще има фойерверки от Мъск отново?Яко гърмят. Ще го видим дали ще успее с дъмпинга.И ми е чудно защо САЩ нямат пари за техен кораб.

232

Вирус

преди 3 години

До джо@"Пишем, колкото да става лаф. Няма кораб с многократно ползване"---Нещо за совалките ?!Впрочем не всички. Имаше една съветска совалка, имени Буркан, която беше за еднократно, защото пияната *** взриви хангара, точейки от цистерните спирт за починставане пушейки Махорка и хангарът колабира, разлетявайки се.

231

джо

преди 3 години

Пишем, колкото да става лаф. Няма кораб с многократно ползване. Многократно се ползват първите степени за ускорение. Предишните поколения ги връщаха с парашут.

230

Една

преди 3 години

Ся на Мъск дъ.то ли ще лизим.Визионер бил.Вие пък даже и замечтатели не ставате.

229

Пешев

преди 3 години

Съжалявам за русофилите но нямате доводи. Мъск е истински визионер и мечтател. Излишно е да се спори тук...И както каза..Батут летает...хахахах

228

Пешев

преди 3 години

Руснаците вече не могат да изтрелят и една ракета в космоса...Сега всички видяха разликата между руските и западните милиардери. Вторите са мечтатели и визионери.

227

1

преди 3 години

Мъск е визионер и нещата които прави са все по-нови и все по-авангардни.Истинска революция в ракетостроенето и космическите технологии.Докато руснаците си останаха на нивото на ФАУ 2, разбира се развивано,доусъвършенствано,уголемявано и рекламирано,но от технологията на Вернер фон Браун почти не са напреднали.И проблема не са само парите-както е казал още Достоевски Русия е тюрма за народа.Империя на злото и за свои и за чужди.

226

Димитър Георгиев

преди 3 години

Големия проблем на руснаците с техниката започнаха още през 60 те години на 20 век.Авангардните техники и технологии получени като военен трофей от Германия и като помощ от САЩ бързо остаряваха.Милионите германски военопленици,вкл.учени, инженери и техници или бяха освободени,или дегенерираха и измряха в сибирските лагери.Огромна част от учените на СССР бяха евреи,забягнаха на запад или в Израел.Скотския живот и пълната изолация от световната общност демотивираха руските учени и инженери.

225

наблюдател

преди 3 години

Бил Клинтън подари две много доходни държавни поръчки на Елцин. За доставка на ураново гориво за Американските Атомни Електроцентрали и за ракетни двигатели които да заменят Совалката.Това позволи на Русия да поддържа и осъвременява ядрената си индустрия, както и да поддържа космическата си програма.Руснаците вместо да са вечно благодарни и да построят монумент на Американския Президент на Червения площад, взеха да се лигавят по време на изборите през 2016 г

224

Анонимен

преди 3 години

Редовният проблем с космическия клозет имат американците. Мине се не мине и все не работи. Един свястен клозет не си направиха, ама рекламата върви с пълна пара, щом балъците са отворили устчки в захлас.

223

Помислете мъдро

преди 3 години

Гагарин го уби алкохола.А пиеше,защото му забраниха втори полет.Той беше необходим на комунистическата пропаганда,като рекламно лице.За тях човекът Гагарин не съществуваше.Трябваше им космонавта Гагарин.Как и защо загина ,това е друг въпрос.

222

Tangra

преди 3 години

За всяко нещо си идва времето.Засега космоса не е приоритет освен за военни сателити.Няма напредък и нищо ново под слънцето в науката. Предстои пробив но какъв не е ясно

221

Зозо

преди 3 години

Поздрав с песента на Светльо Витков - Толкова косми, толкова нафта има в музея на космонавта. Георги Иванов-Жоре туристе паметник наш, пиедестал. С гражданки прости дали си вилнял? С гражданки прости дали си бесниял? С гражданки прости дали си куфял? Гражданки прости дали си виждал? Толкова косми, толкова нафта има в музея на космонавта.Благодариние на textove

220

Само питам

преди 3 години

До Анонимен Ще го питам, ама той брои американски долари на НАСА .... отново . Не че много ги иска, ама като му ги тикат в ръцете и му се молят толкова трогателно на чист руски език с американски акцент. Тролчетата от две години все повтарят че ще са му последните ама явно НАСА не е на това мнение и не спират за плащат.

219

Ron Burgundy

преди 3 години

С една дума вече русия е гола вода а мъск е новият Гагарин. ХахахаАвторът на статията а и головодниците *** ***, които пишат тук могат да се самообрежат взаимно. Говорете си каквото искате за Русия как била много зле. Хората , които НЕ гледат CNN и подобните пропагандни медии , знаят за какво иде реч. А Мъск е един мошеник, който никога не е излизал на печалба.

218

Само питам

преди 3 години

А някое краварче ще коментира ли поредния американски сууупер астронавт кротко седящ на пасажерското място и успешно доставен на МКС от Роскосмос ?Мъск нещо да каже ? .... или той сега е много зает със взривни работи.

217

SS

преди 3 години

Юрий Гагарин e велик и затова, че наистина обиколи земята, докато хамеркнанците за своята "космическа програма" по това време са разчитали предимно на ...Холивуд