89

Анонимен

преди 3 години

По гнусна сбирщина досега не са били, единственото общо между тях е, че се мразят един друг, но когато става въпрос за крадене го забравят.

88

Анонимен

преди 3 години

Днес юристите на ДБ са намерили законова форма с която депутатите които са министри да не могат да са депутати ако не се откажат от министерските си постове. Шоуто започва.

87

Анонимен

преди 3 години

Листата с предателите на народа!

86

Евроатлантик

преди 3 години

Айде вдигайте депутатските заплати че 6 хилки са малко

85

25 МИР София

преди 3 години

Това Лъчезар Иванов ли е, чийто син беше в колата убила Милен Цветков? Този ще бъде стожер в НС?!? Абе има ли читав при тези 240?

84

Анонимен

преди 3 години

Къде е Шкембе Войводаааа....Къде е Бялата Златкаааааа....Неутешим съм...

83

Анонимен

преди 3 години

Къде е Шишиии!? Къде е Лойкооо!? Къде е Спиртосания Боянски Прилеп!? Къде е г-н Магарешкиии!? Къде е г.ца Черкезка!?Кде е Барни Ръбъллллл...!? Неутешим съм...

82

Анонимен

преди 3 години

Улииии,Бабикян и той се наредил там...Чета,очите ми виждат името му,а умът ми отказва да го възприеме...Шок !До колкото си спомням тея ПРОФИСИОНАЛНИ ПРОТЕСТЪРИ бяха казали,че нямат политически амбиции и работата им свършва,когато Борисов напусне поста .Да ама не !Бог да пази България !

81

До 96

преди 3 години

БСП да се забрани!

80

Време за промяна

преди 3 години

До Бойко Борисов: Мина ти времето, Бойко. Правителството със сигурност ще бъде без ГЕРБ. Колко ще е стабилно, ще видим. Но това е пътят. Вече три мандата на дъното на ЕС, най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Стига ти толкова.

79

Бойко Борисов

преди 3 години

Без ГЕРБ не може да се състави стабилно правителсво. Давам им 10 депутата за мнозинство, но по всяко време мога да се оттегля подкрепата към Слави.

78

Тикволандия

преди 3 години

Интересно ми беше има ли ги в депутатската листа на ГЕРБ Тома Биков и Спас Гърневски. Биков го има - опитен в словоблудствата лаладжия, не са искали да се лишат от него. Добре е, че поне Спас Гърневски го няма. Елементарен, п'рост, точно съответстваше на профила на ГЕРБ, винаги сменях канала като го видя на трибуната на НС.

77

Малко за политика

преди 3 години

До Барба ***: Ако депутатите имат и собствено мнение, а не ги командват (както гербаджийските), тогава 240 е по-добре от 30. Парламентарната демокрация си има недостатъци, но по-добра не е измислена.

76

Анонимен

преди 3 години

Добре бе крадецът защо го няма никъде?

75

Анонимен

преди 3 години

Ковид знае точно кога да нападне някого. Смях.

74

Анонимен

преди 3 години

Актуализация на бюджета, пари за справяне с пандемията-бизнес, здравеопазване, образование. Усвояване парите от ЕС, по плана за възстановяване, плюс всички ежедневни, месечни и дългосрочни, неотложни ангажименти в държавата... да видим чалгарите вляво, защото Слави си е ляв, как ще се справят и кой ще носи отговорност при провал.

73

Паисий Хилендарски

преди 3 години

НА ДОБЪР ЧАС НА 45-Я ПАРЛАМЕНТ ! БЪЛГАРИЯ ЦЯЛА СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА- Но най- вече гледа към новия ПРЕМИЕР И ВОДАЧ НА НАРОДА---- СЛАВУН ТРИФОНОВ !!Поради що се срамиш бе Славуне ...пред народа ти излез,Стига ти кат пукъл си мълчал,Обеците ти махнигюбеците да спрешГордо ти народа поведиКъм светли бъднини ...

72

Барба Ганьо

преди 3 години

Защо са ни тези 240 тунеядци ??? 30 човека / пропорционално / са напълно достатъчни !!! Другият вариант е НС да е на сесии , депутатите да не са на заплата и да нямат имунитет !Депутат да почетено занятие , да е за хора с идеали и обединени под " Съединението прави силата " ....

71

1

преди 3 години

Интересно ми е какво ще направят чалгарите, когато Слави направи коалуция с Бойко и Доган.

70

Анонимен

преди 3 години

А какво означава МИР написано с големи букви?Можем,Избираме, ***!