51

българин

преди 3 години

С Турция трябва да търгуваме каквото ни е изгодно,кактои с другите съседни страни.Иначе да ходи кой където иска-на Луната,на Марс по надалеч-тяхна си работа.Можем да доставим спирт като гориво за кораба,само трябва да внимаваме нашите в България да го не изцуцат още преди митницата.

50

За болни мозъци

преди 3 години

ТурцияПрез 2021 г. с прогнозна номинална брутния вътрешен продукт на $ 794,530 милиарда ($ 9327 на глава от населението), и $ 2749,0 милиарда ($ 32 278 на глава от населението) в паритет на покупателната способност Турция е в света 20-та най-голямата икономика по номинален БВП и 11-та по големина по ПЧП .ЕС - Турция Митническия съюз през 1995 г. доведе до широка либерализация на тарифните ставки, както и формулярите един от най-важните стълбове на външнотърговската политика на Турция.В автомобилната индустрия в Турция е значителна, с произведени над 1,3 милиона моторни превозни сре

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Не мисля, че разбираш правилно значението на думите които ползваш. Търсиш "дегресия", а не "регресия", защоити думата регресия предполага връщане към основно. Дори и да се сиата за негативно, не вярвам че "джендърството" за теб означава нещо, което се връща към общото цяло, към "нормалното". Разбира се, малко е трудно да начертаем моралните норми на лист хартия, ползвайки линии, така че ще приема изказването ти за необмислен анекдот, чиаято цел е да надуе егото ти.

48

Анонимен

преди 3 години

До 1453По същата логика Ким вод СК напред, защото имат някаква космическа програма ...Не знам дали си забелязал, ама хората космос не могат да ядът. Нито им стори къщите, нито имплаща сметките.

47

Анонимен

преди 3 години

Тъй кючеци на луната ше са мятат!

46

Загрижен

преди 3 години

Даже е ясно името на лунното приспособление - "Вай-Вай, каква стана тя" ;-)Ще опитат първо да го извадят от там където месечината не огрява и тогава ще пробват да лети, но не е много сигурно

45

1453

преди 3 години

Има някаква грешка нали Ердо щеше да ги води назад защото е ислямист, а то каква стана.

44

Ер Луноган

преди 3 години

В мюсюлманската символика луната от флага на турското знаме е знак за Самия Бог.Еър (въздушен) Доган(сокол), работи направо-хооооп Луната(тя и певицата Луна бе протурска) и имаме разговори с Бога!С помоща на руски двигатели отиваме при Бог и го питаме - тия Бой Борци, Шоу Борци, ще са наши ли?А Аллах им казва:-Що арчите пари бре серсеми, то бъгарите, откак се отрусиха, мечтаят за теб!!!

43

Анонимен

преди 3 години

Има успехи и при опитите. Скоро ще е!

42

Дружба

преди 3 години

България и Турция-от векове за векове!

41

Анонимен

преди 3 години

Ердоган ли ще е първия космонавт на Турция?

40

бай

преди 3 години

Комшиите могат да правят локум, баклава и ибрици.

39

реалист

преди 3 години

Единствено уважение за нации, стремящи се към прогрес. Само можем да съжаляваме, че и ние сме били някога на подобно ниво.

38

аз не беших

преди 3 години

може би наистина някой трябва да се позанимае с теб

37

Анонимен

преди 3 години

интересно, дежуриш тука

36

SS

преди 3 години

Коментар 33 не съм го писал аз. Щом Турция може да произведе ракетен двигател за мисия до Луната ,значи може да направи и междуконтенинтални балистични ракети.Май е въпрос на време да влезе и в ядрения клуб.

35

Анонимен

преди 3 години

'Църквата е горила на клада прогресивните хора'да си евроджендър не е прогрес, а регрес

34

ШибиРиби

преди 3 години

Айдеее, Македонците я загазиха яко.

33

Да бе!

преди 3 години

До Знаят турцитеДа, ама като изскочи някоя македонска фаланга, ще видят те, как се дели Луната, земя македонска!

32

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Иии, ще си забие перка задния отвор, щот паръ йок.!.