184

Ако...

преди 3 години

Интелигентно е да кажеш, че имаш ръбове. Аз когато незнам ама ми се иска да изпъкна ще се изпъча и ще кажа. "Имаме ръбове" А Тея до нея как не се обиждат ... Може пък да им харесва да им викат ръбове.

183

Гражданин

преди 3 години

Ми, убаво де, то това е ясно отдавна, че първата ви работа ще е да направите комисия за ревизия на Борисов. Защото сте обладани преди всичко от злоба, завист и желание за отмъщение. Само че, за хората е важно какво смятате да правите с държавата. А това второто е много по-бавно и ако нямате идея ще си заминете скоропостижно.

182

аз

преди 3 години

Мая каза имаме ръбове, те се виждат на снимката. Може и да има незнайни ръбове, около нея. Четете заглавието!

181

Анонимен

преди 3 години

Обадила се Мая Манолова на радио Ереван и казала:- Добър ден. Искаме Станишев да стане национален герой. Какво трябва да направим?- Национален герой като кого?- Като Васил Левски примерно...- Ами обесете го!

180

Ами

преди 3 години

До ВирусКак какви ръбове? Ръбести им са главите!

179

Вирус

преди 3 години

Харесваха ми някои от предаванията на Слави, ама що му трябваше таралеж в гащите та са навря сред тези изкрейзъли мадафакъри.

178

Вирус

преди 3 години

Какви ръбове, бря. Вий още от ся станаате за посмешище.BTW Бацко е объл и нема ръбове и спокойно и с достойнство приема всякакви нападки.И накрая ще им каже: "Аз съм *** и вие сте проЗди и затва требе да се разбереме и да не си дирим кусурите."

177

За ръб като боко

преди 3 години

Само остри ръбове но е дебел той много плюска, трябва и големи да са ръбовете БХАХАХАХА

176

Зозо

преди 3 години

Хахахааа, комунистите Боко ги ръби от 16 години, тая пак се изказа :)))))))))))))))))))))))))

175

Вирус

преди 3 години

Вървят бодро към нови парични висини. Каква абстрактна гледка на верни синове и дъщери народни вървящи смело към нови парични висини - честни, прями, неподкупни, незамесени в никакви далавери.Направо светци и светици. Браво, напред !

174

ФУКАРИИ!

преди 3 години

До Пепи -180! Какво може да се очаква от некадърници, службогонци и лапачи на лесни пари. Не ги търси за работа, само приказки и празни обещания . Фукарии!

173

Анонимен

преди 3 години

До ..ТРИМАТА!Хаджито се предложи за министър, преди Славчо да се е оттърсил от шока :))) Препоръчвам на Дългия да посещава психиатър, щото в политиката требва да си темерут, иначе ще те изядат с парцалите :))

172

..ТРИМАТА!

преди 3 години

Майче, нали знаеш поговорката :" Който гроб копае на друг, случва се сам да падн в него! Подлеца който падне в него и на дъното му има ръбове - не бих искал да съм на негово място! Майче разбрахте ли се тримата шахматисти за министерските места - вие, още не сте се качили на магарето и започнахте война! Вашия другар Хаджигенов е готов да се жертва в името на народа за някакво министерско място - без претенции, какво да е, само келипир да пада! Стола е един, ще бъде чудо ако успеете да седнете..

171

Анонимен

преди 3 години

Ще видят и ръбове и протести, ама истински,ако още малко се наместват и помотват!А тая и Дончева парламента още повече няма да видят.

170

Пепи

преди 3 години

Вместо да работят и да вършат работа, сега се почва ровене в миналото какво е станало. Човек да стъпи на криво и тая почва с устата. Айде да се съсредоточат малко в настоящето и бъдещето. Само хора, които бачкат допускат грешки - тая нищо не върши, освен да мрънка, досажда и да гледа в чуждата купичка.

169

Йо

преди 3 години

Тия пък сега 4 години ще ни занимават с ревизия на ГЕРБ ли? Кой го интерсува изобщо? Да излезем от пандемията е нйа-важното нещо в момента, *** кокошка.

168

Анонимен

преди 3 години

Колко доказани ръбове.

167

Анонимен

преди 3 години

Тази се взе много насериозно...Тя просто не знае колко е глупава... а името на партията е просто върха над всички върхове

166

Анонимен

преди 3 години

Язък...Борисов уж се хвали,че печели изборите,а пък няюа мнозинство в народното събрание и правителството му е аут...

165

урадажювей

преди 3 години

Те не могат да се усетят,че са натикани в ъгъла!И че ги чака сигурно поражение!След два месеца пак ще говорим!