54

Ваксинар

преди 3 месеца

Независимо колко са ефективни важно е хората да бъдат обработени и ваксинирани. По-добре нещо от колкото нищо. Боцкането трябва да е вече прието като норма и стандарт ежегодно. Както презервативите са норма така и ваксините. Природните закони са безкомпромисни както и пенсионните фондове. Пример за мъжете минимум 40 години трудов стаж като се пенсионира му дават не повече от 16,2 години живот ако умре по-рано това е радост и печалба за фонда.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Вирусът мутира и май започва да поразява все по-млади хора. Май скоро от новите щамове ще умират колкото млади хора, колкото и по-възрастни.

52

Пенсионните фондове

преди 3 месеца

Всяка година следят и изчисляват продължителността на живот и оценяват РИСКА от дълголетие да точно така това е риск за тях. В момента като биометричен показател за България е определен 16,2 години живот средно след пенсиониране след което чове трябва да умре, за да не се ощетяват фондовете.Всичко е хладнокръвно и прецизно сметнато колко пари взимат и колко по-малко пари да изплащат. Жените винаги надживяват живеят повече от мъжете и това са го отчети да имат по-ниски пенсии нарочно.

51

Анонимен

преди 3 месеца

До До 46Абе обяснението си е елементарно - от КОВИД умират най-много възрастни хора, докато от други причинители умират на всякаква възраст. Като усредниш, и излиза този резултат. Но да се вадят изводи от подобни резултати, както виждаш, е несериозно.

50

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 3 месеца

Уважаеми ковизомбита.Скоро ще ви съобщят това, което беше ясно от много месеци.Коронавирус не може да се спре, нито да се опази с ваксина.Предлаганите като "ваксини" препарати са схема за печалба. Нито ще спрат разпространението, нито ще "предпазят" някого. А който умре след "ваксиниране" - било е "нова мутация". А решението е - Още и още "ваксини". Схемата е толкова елементарна, че се тревожа за интелекта ви, щом убедено се хващате на нея.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Към момента Ковид-19 е на трето място в света сред болестите като причина за умиране. Ако ваксините не помогнат, ще стане на първо място

48

Тове е решението

преди 3 месеца

Всяка година ваксинация, няма лошо. Както си водите на годишни прегледи автомобилите и ги поддържате ежегодно така и вашето здраве, профилактика и ваксинация задължително да бъде и допълнителна гражданска отговорност застраховка.

47

До 46

преди 3 месеца

Твоят извод за удължаването на живота е смешен. Няма такава логика. Ако това е вярно, обяснението е съвсем друго.

46

Нови вакс ще пуснат

преди 3 месеца

Спокойно нови ваксини ще пуснат за новия вирус, както и нови презервативи да се пазят хората. Между другото от ХИВ / СПИН умират много повече хора не смеят да дадат публичност на тези данни, за да не се измести и засенчи по значимост Ковид вируса.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Вероятно по време на тестването, тогава.

44

До немислещия

преди 3 месеца

Само дето щамовете се появиха и преди започването на ваксинирането.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Според изследване в САЩ, средната възраст на починалите от КОВИД е с една година по-голяма от средната възраст на починалите от други причини. КОВИД удължава живота.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Според наскоро публикуваните данни с колко е намаляла продължителността на живота в България, хората починали от Ковид-19 са можели да живеят средно още 13-14 години.

41

Мислещ реалист

преди 3 месеца

През първите единадесет месеца безконтролно разпространение на вируса по света, не се появиха нови варианти. През четирите месеца безконтролно ваксиниране посред пандемия, се появиха сериозни мутации по цялата планета.

40

Реалист

преди 3 месеца

Тези нови щамове се появиха заради безконтролното разпространение на вируса по света. Ако по целия свят бяха направили както в държавите спряли епидемията, сега тези нови щамове нямаше да ги има.

39

Анонимен

преди 3 месеца

И какво се оказа през последната година, досега мислехме, че ще живеем завинаги, а се оказа, че в някакъв момент ще умрем, на 80, на 90 години... Но ако затворим всички, сложим им парче плат на лицето и ги набоцкаме с експериментални препарати, ще живеем вечно? Или пак не?

38

Анонимен

преди 3 месеца

Щом южноафриканския щам пробива защитата на ваксината той ще надделява и ще започне да се разпространява масово!И пак всичко отначало, а явно че тези експериментални препарати наречени заблуждаващо ваксини, не са достатъчно ефективни!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е, че вариантите при тази епидемия са два. Първият вариант го приложиха в Китай, Австралия и други държави - спряха епидемията, дочакаха ваксините и сега се ваксинират без да се разболяват и измират. Вторият вариант го приложиха в България и повечето държави - никакви мерки за спиране на епидемията, осигуряване на легла в болниците чрез спиране на всички други лечения, масово заразяване и умиране и се залага само на ваксинирането като спасение.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Някакъв ****** говори за естествен подбор. Това означава 1 на всеки трима заразени да умре, ако е на над 90 години. Умира и един на всеки пет заразени сред 80-89 годишните. Умира един на всеки 66 сред хората на възраст 50-59 години, но умира един на всеки 937 сред ****** на възраст 30-39 години искащи естествен подбор, т.е. искат да погребат дядо си, баба си, родителите си.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ами всеки месец да се боцкат тия, дето защитават ваксините и след като са ваксинирани те, да ни оставят нас другите свободно да се придвижваме, нали те имат защита, защо са всички тези мерки, паспорти и не знам си какво? Щото ваксините не работят, но в същото време трябва да те ощетят максимално заради това, че не си се боднал с техните пом ии, ето това е истината.