74

хгхг

преди 3 месеца

До славянинМомче славянин, от къде знаеш, че няма ползи от ваксините? От брадва.бг ли го чете? Ако няма, защо тогава в държавите с най-много ваксинирани има най-малко нови случаи на Ковид?

73

Анонимен

преди 3 месеца

Значи Алекс Джоунс и Майк Адамс ще се окажат прави - ваксинираните ще носят и разпространяват извратени щамове на тоя вирус, така че докато свят светува ще сме в локдауни. После били конспиратори.

72

Анонимен

преди 3 месеца

Значи, ако не си ваксиниран, е 8 пъти по-малко вероятно да ти се лепне този щам, отколкото, ако си ваксиниран.

71

славянин

преди 3 месеца

Но въпреки това трябва задължително да се боднете с ваксината, нищо че от нея няма никаква здравотворна полза, даже обратното!

70

Анонимен

преди 3 месеца

Преди бях писал тук. Ваксините ще се превърнат в оправдание за нови, по-строги локдауни. Аргументът ще е: "като има ваксинация и няма локдаун, правим така че по-опасни варианти на вируса да се развиват". Така че гответе се, тепърва ще ни затварят.

69

Да знае някой?

преди 3 месеца

Има ли застраховка-Ковид 19 ваксина?.Съвсем сериозно питам и за мен ,а не за един приятел.

68

без паника

преди 3 месеца

Пфайзер това го знаят отдавна и още преди месец излезе съобщение ,че работят в/у нова ваксина и за лекарство.Траят си обаче ,че има такова лекарство-Инвермектин, за лечение и превенция,благодарение на което страни като Зимбабве(където се ползва)са овладели пандемията.В някои индийски щати(-Керала) на фона на общия епидемичен пожар,се наблюдава същият феномен.За любителите на ваксинирането-ваксината на Модерна дава по-голяма защита.За Джансън също има добри отзиви за по- възрастните групи,

67

До 65 ( до 68)

преди 3 месеца

Няма такова нещо.Не разбираш какво сравняват.ПримерноОт 1 милион неваксинирани се заразяват примерно 100 хиляди, от които 10 хиляди с южноафриканския щам и 90 хиляди с другите щамове.От 1 милион ваксинирани се заразяват примерно 1000, от които 800 с южноафриканския щам и 200 с другите щамове.

66

чистача

преди 3 месеца

Ами сега? Яко чистене ще падне май , а ? Опичайте си акъла, който го има де !

65

До 68

преди 3 месеца

Случая трябва да има обяснение защо неваксинираните не са толкова възприемчиви към южноафриканския щам. Хората са тествани в една среда/ страна. А това говори и друго нещо- ваксините до есента ще са напълно безполезни. Сегашната вълна с английкия щам прегаря, като завихртим африканския и британски, какво правим?

64

До 66

преди 3 месеца

Само звучи така, за който не вниква в смисъла на тези 8 пъти повече. Взели са 800 заразени, половината ваксинирани, другата половина неваксинирани и сравняват колко с кои щамове са заразени. Това е - никъде няма колко от ваксинираните или неваксинираните се заразяват с вируса. В случая изводът е, че тази ваксина повече защитава от другите щамове и по-малко от южноафриканския.

63

Анонимен

преди 3 месеца

И друго трябва да изследват - дали има подмладяване на заразените и починалите при новите щамове.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Това ми звучи като ваксинираните да са по - застрашени от този вариант? Да не стане някоя беля с тия ваксини, а?

61

Анонимен

преди 3 месеца

значи, сред неваксинираните има много повече с други штамове, а ваксинираните ги хваща само южноафриканският

60

Анонимен

преди 3 месеца

Световната адженда сега е да се намали населението - който е по-безропотен, сам ще си умре доброволно. Както време са воювали за територии, за даьпреживеят, сега ще се наложи да се воюва директно за да не те очистят.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Осем пъти повече... 20 заразени от 100 неваксинирани и 160 заразени от 100 ваксинирани....

58

шах с пешката

преди 3 месеца

Разпространението на южноафриканския вариант на коронавирус сред ваксинираните е осем пъти по-високо, отколкото сред неваксинираното население.------------------------Т.е. южноафриканския щам се лепи на ваксинирани? Как така осем пъти повече заболели от ваксинираните срещу неваксинираните? Вие разбирате ли какво означава това?

57

Анонимен

преди 3 месеца

Ще направят ваксина и срещу този щам... Въпрос на време.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Систематично и отвсякъде ни се дават знаци, че ваксинирането нито пази, нито е безвредно, а съвсем напротив и ако не се смени плочата с упоритите призиви заигли, та игли без точка, цели народи ще се окажат затънали в прогресивно нарастващиздравни проблеми.Да се излезе от матрицата Овреме е големият проблем. Юрушът презглава към иглите дава минусов резултат. Двайсе дьоптъра ли са нужни на някои да видят нещата ясно?Или нов чип. Или нови хора.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Никакви ваксини не са ефикасни и никога няма да са ефикасни стигасте лъгали народа никой не ви иска вашите убийствени ваксини забрана за всички ваксини