408

Анонимен

преди 3 години

Русия имала право да придвижва войските си свободно но своя територия. Ами всяка страна има това право, НАТО също има такова право при съответно договаряне между страните. Румъния също има това право, включително и правото да разполага противоракетни системи на своя територия. Но преди няколко години, когато влязоха в действие тези системи, от Москва дойде истински вой, че се повишавало военното и политическо напрежение.

407

1

преди 3 години

До Анонимен 449Абе, приятелю, не разбра ли, че руските пропагандни истории не вървят?Не се притеснявай, хората не са толкова глупави колкото си ти, те не разчитат на Кремъл за да разберат за какво става дума.По селата в хоремага можете да си разказвате колкото искате вицове. За съжаление има и хора, които реално страдат от зверствата на комунистите, но рано или късно ще ги съсипем окончателно.

406

Анонимен

преди 3 години

До 1какви украинци трепи русия в луганск и донецк ?къде е реакцията на ЕС за изгорените хора в Одеса , не е ли лицемерно мълчанието им помни предполагам такива като Музичко , а като него бяха хиляди . Болни укрофашистчета , които мислеха ,че светът е вече техен .Един път си отърси главата от русофобските си буболечки в главата и виж реално как стоят нещата

405

Анонимен

преди 3 години

До Православен славянин"Хааааааааааа сега видях биографията на Зеленска ,ама тя била еврейка ! Ех тия случайности !"Какво казвате русофилчетата, хем украинците били "фашисти", хем Зеленски бил "евреин"А колко точно сте неграмотни по селата?

404

Правилния въпрос е

преди 3 години

Зеленски не беше нито от едните нито от другите. Защо Украйна и украинския народ избраха да е със Запада? Сега Путин се опитва да се наложи със сила в чужда държава и то против волята на хората в тази държава.Путин и Руските императори не могат да управляват защото не се интересуват от съдбата на обикновенния човек. При Русия всичко е власт и имперски амбиции.

403

Православен славянин

преди 3 години

Хааааааааааа сега видях биографията на Зеленска ,ама тя била еврейка ! Ех тия случайности !

402

Анонимен

преди 3 години

До Православен славянинСега Русия ще лапне "половин Украйна" и това ще е края им като държава: следва брутална изолация докато не капнат.:)

401

Православен славянин

преди 3 години

Зеленска е прислужничка на тия с кравите хехеххехе ! Сега руснаците ще лапнат половин украйна и западните пуделчета само ще скимтят !

400

Анонимен

преди 3 години

До SSРусофилчетата с мечтите за господство на комунизма си лягате и ставате. Веднъж вече тая мечта завърши с разпадането на СССР. Сега ще завърши с разпадането на СССР2, но тоя път окончателно, тъй като Китай ще си вземе своето.

399

Крокодила Гена

преди 3 години

До 1Като начало може да прочетеш докладите на ООН ако ли не ти кажи от кое село си ?

398

SS

преди 3 години

Най-добре е украинските ербапи да си седнат на газа. Иначе ще им се случи случка, нещо от рода на операция "Багратион" и то изотзадзе откъм Беларус, както му е редът. Всичко ще завърши набързо с още една безусловна капитулация, пак както му е редът. А ако междувременно се е намесило я НАТО, я директно хамеркнанци, операцията може да продължи, само ще се смени (пак набързо) посоката, и пак набързо ще приключи... но къде... ще бъде изненада (доста неприятна) за западняците-военолюбци ...

397

1

преди 3 години

До Анонимен 436"Според теб трябваше да се чака за хиляди убити , етническо прочистване и т.н , , за да си мръдне лицемерният Запад пръстчето"Значи Запада е "лицемерен", че не "си е е мръдвал пръстчето" за въображаемите престъпления в Донбас, а иначе е лош, когато сега наблюдават ситуацията и преценяват дали да не помогнат на Украйна, когато Руснаците трепят украинци открито в Луганск и Донецк?Абе, приятелю, ти от село в коя част на България си, можеш ли да ми кажеш?

396

Анонимен

преди 3 години

В момента имаме ускорено придвижване на три от четирите армейски корпуса на Северната група със щаб в Шеня, които до 10 дни ще бъдат развърнати срещу районите на Хабаровск и Владивосток, а също и по границата с Монголия и Амур с направление Иркутск. Напълно е блокирана границата със Северна Корея.

395

Анонимен

преди 3 години

До 1Десен сектор и разните нацистчета искаше да изтрепе всеки , който проговори и думичка на руски Защо изгориха хората в Одеса . Оказа се ,че не са в ред укрофашистите . Както може да се очаква от поддръжници на Бандера няма как да прехвърля вината на пострадалите ,че искали да се защитят. Според теб трябваше да се чака за хиляди убити , етническо прочистване и т.н , , за да си мръдне лицемерният Запад пръстчето

394

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 431"И какво да правят в Луганск и Донецк , трябваше да стоят да ги изтрепват ли"Я дай си източниците на информациите за "изтребванията" в Луганск и Донецк.

393

Анонимен

преди 3 години

Кога са изтрепали бе шинбаняк русоффилистиччен. Самите рускоговорящи не само в Украйна, ами и в самата блатна бягат на запад.

392

тя

преди 3 години

Руснаците накупиха по черноморието имоти в началото на 90-те , а сега се чудат как да се отърват от тях !

391

Анонимен

преди 3 години

Това е изгодно и за България ако е на страна на Русия. Освен руски и украински Украйна има и български език и Украйна ще трябва да се распадне а България ще си върне Южна Бесарабия с излаз на Одеса и Черно море.

390

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 423 Според теб е станало така - Украйна си живееше както обикновено и в един слънчев ден , Русия каза : " да си вземем Крим , а Луганск и Донецк да стават автономни републики на първо време "След преврата нацистките формирования и групички бяха с развързани ръце и тръгнаха да трепят наред всеки , който не беше съгласен с политиката на Киев . И какво да правят в Луганск и Донецк , трябваше да стоят да ги изтрепват ли

389

Анонимен

преди 3 години

Е как какви събития? Гаднните украинци поискаха да вървят към ЕС и НАТО, а не към самая колхозная и си позволиха да свалят с камъни назначения им губернатор с златното биде. Не ги е срам!