448

пущиняк

преди 3 години

Нещо явно не правиш разлика между "руснаците" и Кремъл! Както казах, дори и Путин и съратниците му да паднат от власт, да напуснат Кремъл, пак е много малковероятно Крим да бъде върнат на Украйна! Това не е като да върнеш някакви пари! Нещо повече, голяма част от самите руснаци считаха, че Крим е неправомерно присъединен към УССР и в последствие към Украйна! Сега, когато Крим отново е част от Русия, появят ли се някакви политици в Русия, които да подемат инициатива за връщане на Крим на Украйна

447

Анонимен

преди 3 години

До ФактиДругарю, много пъти съм проверявал твоите "факти", а в конкретния случай даже няма "факти", а само твърдения, които руската пропаганда повтаря от години. Даже и това не можеш да скриеш като хората.

446

САЩ едва ли

преди 3 години

Едва ли САЩ ще се намеси - по-скоро ще прати някой и друг кораб по бреговете на Крим.Но Турция може и да се намеси. Ердуган няма да се примири, че Черно Море/Карадениз е превърнато в Руски Гьол. А трябва да е Турски гьол.Турция ще извлече най-голяма полза - ще спре снабдяването на руснаците в Сирия и ще завземе, каквото може.

445

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 485"Модерен мост" се срива с една крилата ракета"А репутацията на Русия с "анексирането" на Крим.Добре, че Кървавото Джудже излезе посредствен политик, та не се прикриваше по-дълго.

444

Факти

преди 3 години

До АнонименПроверете ги, господин анонимни ***. Написаното от мен са факти, та дори и неудобни, а ти пишеш откровени глупости срещу заплащане.

443

питам

преди 3 години

колко дена след като Русия предупреди Украйна за война, кога ще ги нападне.

442

питам

преди 3 години

колко дена след като Русия предупреди Украйна за война, кога ще ги нападне.

441

Анонимен

преди 3 години

До пущинякВерно че изненадващо си гепиха Крим, полуострова е бил владение също и на Османската империя.....Обаче американците предпочетоха да им наложат санкции, нали уж въдворяваха ред в държавички от третия свят като Ирак, Афганистан....е, Виетнам им разката играта, ама СССР беше 1-ва сила тогава :))) Щом диктатора е построил модерен мост (гледах в тубата) значи нема стъпка назад :)))

440

Анонимен

преди 3 години

До ФактиТвоите "факти" винаги са били един "виц".Предполагам , че затова си се кръстил така - за иронията.

439

Факти

преди 3 години

Обърнете внимание как близки до дядо Байдън с интереси в газопреносната мрежа на Украйна подклаждат война, за която плащаме всички ние. Заради тази престъпна върхушка, която иска да контролира кранчето на газовите доставки към Европа се построи Турски поток. Ние, като най-продажни по веригата осветихме Южен поток, навредихме на Европа, за да направим услуга на мафията около Байдън.

438

Анонимен

преди 3 години

До hahaСигурен съм , че е "така".Нискоинтелигентните няма как да плащате високи доходи, освен ако не са от престъпна дейност, а от нея данъци не идват.

437

Nikos Petros

преди 3 години

ОЩЕ МЕ Е ЯД НА ОСМОРКАТА ОТ ДЪРЖАВНИЯ СЪВЕТ ЗА СПЕШНИ СИТУАЦИ НА СССР !ТЕЗИ ПОДЛЯХА ВОДА КАКТО НА ХАРДЛАЙНЕРИТЕ КОМУНИСТИ ОТ КГБ и КПСС , ТАКА И НА САМИЯ ГОРБАЧОВ КОЙТО ЩЕШЕ ДА СЪЗДАДЕ ДРУГ ОБЕДИНЕН СЪЮЗ НА 20 АВГУСТ 1991 г. = ПАК СССР..НО ВЕЧЕ ПО-ЛИБЕРАЛЕН И ХЛАБАВ. НО В ЕДНА ДЪРЖАВНОСТ !!СЪЮЗ НА СЪВЕТСКИТЕ СУВЕРЕННИ РЕПУБЛИКИ !ТЕЗИ ТВЪРДОГЛАВИ *** ПРОВАЛИХА И СТАРИЯ СССР , И НОВОТО ОБЕДИНЕНИЕ !И СЛАБАКА ЕЛЦИН--ИЗМАМИ И ОСМОРКАТА ,ИЗМАМИ И ГОРБАЧОВ И НЕГОВИЯТ НОВ ПРОЕКТ НА ФЕДЕРАЦИЯ.

436

Анонимен

преди 3 години

Оставете ги руснаците. Колкото и да се дуят все тая. Китайците са важни и точно те ще ги унищожат накрая. Естествено с американски пари и оръжия.

435

Анонимен

преди 3 години

До пущиняк"Тук изобщо не става дума за "путиновата мечта", а за самото население на Крим!"Няма такова нещо, прятелю, Крим им е важен на руснаците като важно място за военните им, никой в Кремъл не го интересуват "хората в Крим". Става дума за Путиновата мечта за възстановяване на Русия в бившите соц-държави и там където още може налита, но авантюрите в Крим, Донбас, а скоро и в Беларус, ще са окончателното погребение на тази идея. :)

434

haha

преди 3 години

До 473какво работя не е твоя работа, нито къде работя е твоя работа. Данъците които плащам са по-високи от брутната ти заплата (ако имаш такава) + всичките ти доходи от сивата икономика. ОК??? Български дри.шльо

433

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 275,Тук изобщо не става дума за "путиновата мечта", а за самото население на Крим! Пък и ти може би мислиш, че свалят ли Путин от власт и веднага руснаците ще върнат Крим на Украйна! Да, ама не- втория по резултат на миналите избори за президент в Русия, Павел Грудинин, също подкрепяше присъединяването на Крим към РФ!

432

Анонимен

преди 3 години

До пущиняк"какво значение има"Има за това как изглежда Русия пред международната общност, приятелю, а тя изглежда МНОГО ЗЛЕ и все по-зле ще става. :)А това е началото на края за Путиновата мечта.

431

мазепа

преди 3 години

Украйна трябва да се отдели от Рассия със стена, ров и крокодили(морозоустойчиви)

430

Анонимен

преди 3 години

До hahaЯ кажи, приятелю, ти какво работиш?Покажи, че си "чел" и си "успял".Сигурен съм, че отвъд склададжия/шофьор не си стигнал. Толкова горе долу ти е интелекта.:)

429

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 466,Това за признаването на "анексията" какво значение има? Крим се интегрира все по сериозно с РФ. Както видяхме построиха мост, вече по него тръгнаха и влакове! По-голямата част от населението на полуострова са руснаци и това е факт! Да мъчиш да връщаш Крим на Украйна днес е почти равносилно на това да мъчиш да връщаш Аляска на Русия, като в интерес на истината населението на Аляска е доста по-малобройно от това на Крим!