468

Анонимен

преди 3 години

До Хихи"Тръгва и .."Путин надолу по склона.

467

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКеф е да ти четем скодоумните опорки нямащи нищо общо с темата и издаващи тотална липса на интелект.Вероятно трябва да си направиш нормата постове за днес. Друго обяснение няма.

466

Анонимен

преди 3 години

Зеленски яко се излага.Два от бодигардовете му са без каски,Само един е наметнал ловджийски пушка.Това подскава че не са никак близо както до окопите на прикосновението така също и че са далеко от периметъра на снйперните отстрели.С тази каска Зеленски мяза младо пожарникар, току що завършил ПиЕйчДи по маркучи, кофи подцинковани и лопати. Са остава до него да цъфне украинската Подцинкована Неука Кофурва

465

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 години

Мордорските oрки се готвят да нападнат братска Украйна.Дано този път си счупят отровните зъбки!

464

Е

преди 3 години

Тия изобщо за нещо друго мислят ли !

463

Хихи

преди 3 години

Крим разбира се е руски, скоро и Донбас. Тръгва и Северен поток който пък ще бъде най голямата гавра с Бай Дън.

462

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 507,После ще ти отговоря, че сега трябва да излизам!

461

Анонимен

преди 3 години

До пущиняк"Не съм видял някой да не признава Турция за легитимна държава!"Виж сега, ако не знаеш как се гледа на Турция, Русия, Иран и тям подобни диктатури - си е твой проблем.И не е лошо да си погледнеш двойния аршин: хем преклонена глава не вършела работа, хем Украинците трябвало да преклонят глава и да забравят за Крим.

460

Анонимен

преди 3 години

Зеленски си мисли че още на снимачната площадка )

459

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 498,Пълни глупости са това! "Аз да преклоня глава, за да ме уважават!" Видя се, че санкциите къде работят, къде-не! Турция като окупира северната част на Кипър- какво стана? Турция като заграби Хатай от Сирия, случай доста аналогичен на този с Крим, какво стана? Не съм видял някой да не признава Турция за легитимна държава! Затова казвам, че украинците трябва да забравят за Крим и да съсредоточат усилията си, да запазят поне част от вилянието си и суверенитета си над Донбас!

458

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 501"Чекам филм как смелите американци набиват канчето на руснаците в Украйна....нали разбираш че те са като слепци там :)"Явно живееш в 18 век и си мислиш още, че руснаците имат повече информация за мястото от американците.:))))))

457

Анонимен

преди 3 години

До hahaТи нямаш "време за губене". Толкова си зле, че дори на момента да започнеш да се подобряваш ще ти отнеме няколко десетилетия.

456

Анонимен

преди 3 години

До 496/500"Ми тя Русия е заизчезвала от картата още от древността. Тогава ресурси не е имала. Били са крепостни селяни. Докога ще чакаме това чудо да се случи."Глупости. Тия имат реално държава, която е влизала в някакви конфликти от два века и нито веднъж не се е справила с голям конфликт без чужда помощ.В "древността" не е имало въобще такова нещо като "Русия".Не се притеснявай, тя няма да изчезне буквално, ще изчезне като значим субект.

455

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 490Чекам филм как смелите американци набиват канчето на руснаците в Украйна....нали разбираш че те са като слепци там :))) Най много да изпратят в ковчези урките, щото те няма да си направят труда, не е Ирак :)))

454

496

преди 3 години

Ми тя Русия е заизчезвала от картата още от древността. Тогава ресурси не е имала. Били са крепостни селяни. Докога ще чакаме това чудо да се случи. Предлагам САЩ да започнат с доставките на втечнен газ. Както докарват в България, така може и ЕВРОПА да зареждат.

453

haha

преди 3 години

До 482Чети какво е написано, ако можеш, ако не можеш товоя си работа. Аре бегай... не ми губи времето.

452

Анонимен

преди 3 години

До пущиняк"Нещо явно не правиш разлика между "руснаците" и Кремъл! Както казах, дори и Путин и съратниците му да паднат от власт, да напуснат Кремъл, пак е много малковероятно Крим да бъде върнат на Украйна!"Не си наясно с политиката: условие за завръщането на Русия като признаването й за легитимна държава уважаваща международния ред ще бъде връщането на Крим, Донбас и каквото още руснаците са анексирали дотогава. Точно както Косово се отдели от Сърбия.

451

Анонимен

преди 3 години

До До 475/495"Колко зле изглежда Русия пред международната общност, а. Дотолкова, че Путин да си кореспондира постоянно с Меркел и Макрон."Кореспондират си, защото са зависими от руските природни ресурси. Това е единствената причина. Когато се намери решение на този въпрос Русия изчезва от картата на света. А дотогава ЯКО САНКЦИИ до разпадането на СССР 2. ДОКАТО СИ ГОВОРЯТ.:)))

450

пущиняк

преди 3 години

най-вероятно ще бъдат изгонени от властта с камъни, образно да се изразя!

449

До 475

преди 3 години

Колко зле изглежда Русия пред международната общност, а. Дотолкова, че Путин да си кореспондира постоянно с Меркел и Макрон. Има велики сили и статистика. Познай статистиката какво е.Но по голямата част от тази статистика, подкрепя Русия.А ся си задай въпросът, защо секи реве, па нищо е прави. Или "ЩЕ" чакаме да направи.