265

!

преди 3 години

До Анонимен 306И да допълня, освен колко деца са родили и как са ги възпитали, защото има една общност от която много малко хора ги интересува, какво става с децата им! Като че ли единственото задължение към тях е да ги направят и родят, а от там нататък да му мисли държавата!

264

!

преди 3 години

До Анонимен 296И Мая- сестра Галева!

263

Анонимен

преди 3 години

Аз не съм завършила в ЕВРОПА, ОСНОВНИЯ ЕЗИК БЕШЕ РУСКИ, МАЛКО ФРЕНСКИ/ 2 ЧАСА СЕДМИЧНО/ СЛЕД 7 КЛАС. КОГАТО СТАНАХ НА 33 УЧИХ АНГЛИЙСКИ. НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧА ЦЯЛ ЖИВОТ, НО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ УЧА!Владеене на езици е богатство! НАШЕТО ПОКОЛЕНИЕ БЕШЕ ЛИШЕНО ОТ ВАШИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ, ВИЕ ОЦЕНЯВАТЕ ЛИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА НА КАКЪВТО И ДА Е ЕЗИК! Вместо да се хвалите и обиждайте кажете КАКВО НАПРАВИХТЕ!КОЛКО ДАНЪЦИ ПЛАТИХТЕ!КОЛКО ДЕЦА РОДИХТЕ ДОКАТО НАВЪРШИТЕ 40ГОД.

262

Аз

преди 3 години

До АНОНИМЕНЩе изберем тебе

261

АНОНИМЕН

преди 3 години

До 290: Ако има служебно правителство жални ни майка. Няма да има никакви закони пълен застой на всякави закони ! Има много глупави и невежи хора в България! Трагедия!

260

Доц Мангъров

преди 3 години

Защо не още понеделник, той слави не е болен и не е под карантина

259

Анонимен

преди 3 години

"Проста сметка" и аз съм завършил в Германия, кажи къде /град, университет/, може пък да се познаваме.

258

Анонимен

преди 3 години

Къде е по-евтин живота бе "Сметка Про'ста" в България която е първа по бедност, последна по заплащане на труд и с изравнени цени на хранителните продукти като на развитите странои в ЕС, на всичко отгоре и с ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ! Спри да се излагаш, че все повече доказваш кой университет си завършил в З.България ! Очаквах да кажеш -НЕМСКИ, нямам хабер от този език !

257

Анонимен

преди 3 години

До Проста сметкаЯвно имаш гръб за това си се върнал.Някой родна или приятел политик.

256

Експерта

преди 3 години

Тук у нас масата също са бачкатори.Основно за западни инвеститори.Дори Ай Ти гетото ни.Работи за чужди компании.Не разбирам за какво се спори.Дайте по логично и без его .

255

Анонимен

преди 3 години

"Проста сметка" признавам голям измамник си щом три години си успял да измамиш шефовете си, че си някакъв "спец" в работата която си заемал, три години е доста дълъг срок на измама, обикновенно след първата ги разпознават, но ти си заслужава да се върнеш в България, ГЕРБ винаги имат нужда от майстори в измамите и манипулациите ! Браво на теб, заслужил си си връщането в кошарата ! С измама ли завърши висшето овчарско в Западна България ?

254

Анонимен 13

преди 3 години

Ти си тоз който започна да се заяжда и тънко на обижда.Драги ми смехурко.

253

Анонимен

преди 3 години

МУТРИТЕ ВЪН! Как да вярвам, че ХАДЖИГЕНЧО ЩЕ СЕ СКАРА СЪС ВСИЧКИ СВОЙ КЛИЕНТИ ОТ КОИТО СЕ Е ИЗДЪРЖАЛ ДЕСЕТИЛЕТИЯ! ДОНЧЕВА СЪЩО НЯМА НАЧИН ДА СЕ РАЗДЕЛИ С ТЯХ! КОГАТО СИ ЯЛ ХЛЯБ ОТ МУТРИТЕ ИЛИ СИ И ПЛАКЪЛ НА ПОГРЕБЕНИЕТО НЯМА ОТЪРВАНЕ!

252

Бай Ганя

преди 3 години

Като гледам дереджето в странатаот всички ъгли.Считам че наистина много мозък е останал и съм спокоен.

251

Проста сметка

преди 3 години

В Германия. Но говоря и английски, френски - не :) Добре, малоуумник съм, неприел офертата, дреме ми за вашето мнение, като цяло. Но не е така. Завършили там се връщат, изкарват и тук добри пари, а животът тук е по-евтин. А и не всеки е готов да замине завинаги. Някои си харесват България. Но какво да ви обяснявам неща, които са ви ясно. Намерете друг, с когото да се заяждате. Хубава събота!

250

Анонимен до 291

преди 3 години

Няма да ти отговори защото е платен *** от ГЕРП, както знаем те не говорят чужди езици вижте им вожда за другите не питай.

249

Анонимен

преди 3 години

До Проста сметка Защо ли си мисля, че май никога не си бил в чужбина ?Един *** работник на строежа както казваш ти започва да взема от 120 паунда и стига до 180 паунда на ден преди такси.Както и да ги смяташ това е една минимална пенсия в България.Тези пари са достатъчни да си покриеш разходите да живееш нормално и да спестяваш.Хората в чужбина знаят как се живее в нормална правова държава и затова наказаха ГЕРБ.

248

Анонимен

преди 3 години

Я "Про'ста сметка" кажи какъв език владееш и да си поговорим на него, аз владея три западни /испански,английски и френски/, хубаво че, че си завършил висше на Запад, само да не бъркаш Западна Европа със Западна българска кошара, че това образование не се приема тук в истинският западен свят!А щях да забравя,връщат се в България завършилите западни университети само некадърниците и лошо представилите се студенти,за кадърните винаги има примамливи длъжности които само мал'оумник би отказал !

247

Служебно правителств

преди 3 години

о .Ще гледаме в пряк ефир как изтребител набримчва с ракета земя въздух премиерска джипка.Радев маже със смазка огромен *** и гледайки снимката на премиера замечтано се усмихва, поклащайки заканително глава.А милите герберски тролчета да отидат до касата на вратата и да си удрят главата толкова пъти колкото са написали че Слави е патерица на ГЕРБ.

246

Експерта

преди 3 години

Тези същите емигранти като гласуваха за Борисов бяха умниа сега са проссти.Стига двойни стандарти моля.тогава имаше изтичане на мозък а сега не така ли ?хахахахахахахаахаах