10

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 8Ами да! Намордник на два ката + задължително памперс щото нали?! Спомням си вица за стария косач в ТКЗС-то : Идва комисия и му закачат на косата още едно косило; втора комисия и търмък на г++а да си сбира накосената трева, а като видял третата комисия избягал да не му закачат и фенер на +++я, та да коси и нощем!

9

Анонимен

преди 3 години

В ракия колко?

8

Анонимен

преди 3 години

Затова са маските... За да не се плюе или кашля без никаква преграда... на места където има струпване на хора.Маската намалява ефекта от разнасяне на заразата, а не толкова пази този, който я носи.Никой не търси 100% ефективност от използването на маски, но използването им е оправдано.

7

да,да ама не

преди 3 години

Справка:интервю за ОВИ и ОРЗ от 03.04.2018г. на Проф. *** Корсунзавеждащ Националната референтна лаборатория Грип и ОРЗ към Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), СофияА с тези другите около 250 вируси : грипни, парагрипни тип 1и2, респираторно-синцитиалният вирус, метапневмовирусът, адено-, рино-, корона- и бокавирусите дали са пробвали нещо така! За облекчаване на на едни дребнавички душевни сърбежи питам?!

6

Анонимен

преди 3 години

Впечатляващо!И ако всичко това беше вярно, на Земята отдавна нямаше да има никакъв живот.

5

Анонимен

преди 3 години

Вече почнахте тотални глупости да пишете. "капки храчки, кръв и други биологични човешки течности... те остават жизнеспособни за около три седмици." Значи три седмици една храчка не се изпарява, кръвта не се съсирва (хемофилия) и урината не се също изпарява. И как следва да се заразиш? Да ходиш и да лижеш храчки от земята ли? Да пиеш съсирена кръв и "други човешки течности"? Обяснете ми, де! Биологически не е възможно 21 дена да издържат. Вие ни давате рецепта за вино тука. Само дрождите трябват

4

Леша

преди 3 години

Откриха ли го вече? Свърши ли чакането? Ще измислят ли ваксина?

3

Анонимен

преди 3 години

Рихт и колегите му смятат, че това обяснява защо SARS-CoV-2 се е разпространявал много по-бавно през зимата, пролетта и есента, отколкото през лятото на 2020 г.--------Според мене резултатите от експеримента говорят за точно обратното...

2

Аз

преди 3 години

Стига с тоя ковид. Хората се усетиха че е лъжа. Искате да ни тровите с ваксини.

1

Анонимен

преди 3 години

Вирусът се е разпространявал по-бавно през зимата, пролетта и есента?!? Това сериозно ли са го казали учените?!?