6

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще могат да ви дръпнат на улицата и да си отрежат я бъбрече, я джигерче, и да ви пуснат пак да си пасете. Какво велико нещо е науката, брей! А ние, примитивите, си мислим, че човекът е неприкосновен образ и подобие Божие! Къде ти!

5

Догтор Снагълс

преди 3 години

А, що...Ако слушате Мутафчийски и Кантарджийски, мое си заколиме едното дете за части, важното е баба и дядо да са живи и здрави. Па и да не са, поне да земем парите за операцията по Здравна каса.

4

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА НЕ Е ХУБАВА НОВИНА!!!ДА МЪЖА И МОЖЕ ДА СИ ДАРИ ПОЛОВИНАТА БЯЛ ДРОБ!!НО ПРИБРАЛА И ПОЛОВИНАТА БЯЛ ДРОБ НА НЕПЪЛНОЛЕТНИЯ СИ СИН!!!--------------------ЖИВОТА НА ДЕТЕТО ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ПРЕД ЖИВОТА НА РОДИЛКАТА АКО СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПРАВИ ИЗБОР!!!

3

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам го на всички конспиратори и фенове на Мангъров

2

Сезонна вирусология

преди 3 години

До коментар 1. анонимен - - - разбираемо е желанието Ви , вероятно пък хората в Киото биха искали да имат природата и въздуха на Смолян........ Всичко си има цена , уви!

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на екипа, извършил трансплантацията ! Ще ми се и другаде да имаше такива специалисти в гр. Смолян хирурзите една счупена ръка не могат да наместят...